Μωβ Ιδέες Χρώμα μαλλιών

Φυσικά υγιή μαλλιά είναι μια ευλογία ένα πρέπει να είναι πραγματικά υπερήφανοι. Accessorizing προσθέτει στην ομορφιά και το μεγαλείο. Ο καλύτερος και ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας να φανεί μοναδικό τρόπο διαφορετικό είναι με χρωματισμό του. Τι καλύτερο από ένα φωτεινό όμορφο πορφυρό χρώμα των μαλλιών; Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι η ένωση της το κόκκινο και το μπλε αντιπροσωπεύει τις ισχυρές ιδιότητες όπως η πίστη, την αρετή, τον πλούτο και τη θέση. Έχουμε συνδέσει γενικά με ηρεμία, πνευματικότητα και των δικαιωμάτων. Ένα μοβ χρώμα των μαλλιών μπορεί να δημιουργήσει θαύματα στο δικό σας τρόπο ζωής, προσθέτοντας έναν υπαινιγμό της ατομικότητας. Έτσι, είστε έτοιμοι για τη δέσμευση;
Μωβ Ιδέες Χρώμα μαλλιών
Ενώ η λήψη αποφάσεων σχετικά με τις ιδέες χρώμα μαλλιών, θα πρέπει να δώσει ένα σοβαρό προβληματισμό για την συνέπεια. Ένα περίεργο χρώμα μαλλιών μπορεί να κάνει ή να σπάσει μια τάση, μπορεί να καταστρέψει την ταυτότητά σας επίσης. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να συμβαδίζει με την προσωπικότητά σας, έξυπνα τον καθορισμό των μοντέρνο πρόσωπο που είστε. Εάν έχετε σκούρα καφέ ή σοκολάτα μαλλιά, σκούρο μοβ θα ταιριάξει στο σκοπό σας. Ωστόσο, τα άτομα με ξανθά ή ανοικτό καφέ τρίχα μπορεί ιδανικά να πάει για αναπτήρα αποχρώσεις του μοβ. Άτομα με κόκκινα μαλλιά πρέπει να αποφεύγουν το χρώμα του κρασιού εξ ολοκλήρου, δεδομένου ότι θα δούμε εξωφρενικά διαφορετικές. Λαμβάνεται υπόψη η απόχρωση της επιδερμίδας σας, ενώ επιλέγοντας ένα χρώμα, όπως δεν πρέπει να καταλήξουν αναζητούν σαν ένα weirdo. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το χρώμα μεταξένια χαίτη σου. ? Bright μοβ τονίζει? Χρωματισμός ολόκληρο λεβάντα μαλλιών? Μόνιμη βαφή? Μωβ εξτένσιον? Κοινής διαδικασίας για το χρωματισμό
Αν έχετε μακριά, ίσια μαλλιά, μπορείτε εύκολα να δώσετε ένα καλό ορισμό με την προσθήκη φωτεινό, μοβ ανταύγειες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαφής μαλλιών στο σύνολό τους τα μαλλιά, αν και μπορεί να φαίνεται λίγο παράλογο. Εάν μπορείτε να το μεταφέρετε μακριά καλά, σίγουρα θα προσθέσει αίγλη σας. Οι επεκτάσεις τρίχας, επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στολίζουν τα μαλλιά σας προσωρινά, και πιστέψτε με, αν τα πόδια σας, για να είναι διάδικος στην εν λόγω έκτακτη επεκτάσεις, είστε ο άνθρωπος (Oops! Γυναίκα). Ας το δοκιμάσετε στο σπίτι, αν δεν είναι για σοβαρές χρωματισμού, τουλάχιστον μόνο για διασκέδαση.
Hair πρέπει να είναι καθαρό, στεγνό και τη βρωμιά-free. Αποφύγετε τη χρήση χρωμάτων σε φρεσκολουσμένα μαλλιά και τα φυσικά έλαια στα μαλλιά σας προστατεύει από ισχυρά χημικά. Χτενίστε τα μαλλιά σας, σταθείτε-μπροστά από τον καθρέφτη και φανταστείτε τον εαυτό σας με το έγχρωμο κοτσίδες. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς να πάνε για την όλη διαδικασία. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε διάφορα τμήματα, το καθένα με περίπου οκτώ με τρίχες δέκα. Μπορείτε να πάρετε αναπληρωματικών τμήματα και τους χρώμα μέχρι την άκρη, σε περίπτωση που επισημαίνουν. Αν είστε χρωστικές ολόκληρο μαλλιά σας, θα σας απαιτούν για να υπομονετικά παλτό κάθε σκέλος με το μείγμα χρωμάτων. Να είστε βέβαιος να παλτό τα μαλλιά σκέλη κατάλληλα, έτσι ώστε να μην φαίνονται αδέξια γίνει. Αφήστε το χρώμα να καθίσει για λίγο. Ελαφρώς ξύνω το χρώμα επικάλυψης από ένα μέρος των μαλλιών και την ανάλυση. Αν έχει χαλαρώσει αρκετά, ξεπλύνετε το υπόλοιπο της τρίχας. Off you go, ένα ρυθμιστή τάσης στα σκαριά! Διαβάστε περισσότερα για χρώμα μαλλιών συμβουλές και τεχνικές.
Σημεία για να συλλογιστεί? Analyze αν είστε άνετα να «κοίταξε». Το χρώμα δεν είναι ακριβώς ευχάριστο και μπορεί να μην πάρετε μια πολύ εκτιμώ βλέμματα. Σκεφτείτε προτού να επιλέξετε! ? Εάν σχεδιάζετε να ρίξει τη βόμβα σε ορισμένα γάμο ή κάποια άλλη οικογενειακή συγκέντρωση, να είστε βέβαιος ότι η βόμβα δεν εμπίπτει σε σας, όπως θα ήταν άκρως απαράδεκτη σε ένα συμβατικό κόμμα ή μια συνέντευξη. (Θεός φυλάξοι, αν ξαφνικά πηγάζει από το πουθενά!) ? Να είστε έτοιμοι για την αυστηρή πλύσιμο. Τέτοιες έντονα χρώματα αφήνουν μια κηλίδα στο δέρμα πέρα ​​από όλους, συμπεριλαμβανομένης της λαιμό και το πρόσωπο. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι ελαφρύνει και τελικά εξαφανίζονται σύντομα. Ωστόσο, τα κακά νέα είναι ότι αυτό δεν θα συνέβαινε με το λινό. βάφονται τα ρούχα και οι πετσέτες σας θα είναι μόνιμα mauved και δεν υπάρχει καμία διαφυγή από αυτό. ? Κάντε την όλη διαδικασία με τη βοήθεια κάποιου που είναι, τουλάχιστον, λίγο έμπειρος. Να είστε πολύ προσεκτικοί ως ένα λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ. Διαβάστε περισσότερα για την επιλογή του σωστού χρώματος των μαλλιών. ? Αυτά ήταν μερικά δροσερό μοβ χρώμα μαλλιών ιδέες. Μοβ χρώμα των μαλλιών δεν είναι για κάθε Τζέιν και Τζο. Αυτο-διεκδικητική γυναίκες με θέληση να μεταφέρει αυτό που είναι υπεύθυνα για, είναι γραφτό να κάνουν διαφορετικά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Εδώ είναι η ευκαιρία να προβεί σε δηλώσεις, πηγαίνετε για το κορίτσια!