Συμβουλές αφαίρεσης αμιάντου Πλακιδίων

ινών αμιάντου λαό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των διαφορετικών υλικών δαπέδων μέχρι το 1970. Αυτό ήταν επειδή ινών αμιάντου βοήθησαν να προσθέσετε επιπλέον αντοχή στα υλικά δαπέδου και ήταν ανθεκτικά απέναντι σε πυρκαγιά. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι όταν τα υλικά αυτά δάπεδα γίνουν εύθρυπτα, τείνουν να απελευθερώσει ίνες αμιάντου στην ατμόσφαιρα. Ο αμίαντος, σε περίπτωση εισπνοής, είναι κακό για τα αναπνευστικά όργανα και μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες σοβαρές ασθένειες όπως το μεσοθηλίωμα. Κατά τη στιγμή της απομάκρυνσης πλακιδίων αμιάντου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έκθεσης στον αμίαντο. Ως εκ τούτου, ορισμένα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν, έτσι ώστε οι επιβλαβείς αμίαντος δεν μπερδεύονται με τον αέρα.
Συμβουλές αφαίρεσης αμιάντου Πλακιδίων
Πριν ξεκινήσετε το έργο της απομάκρυνσης πλακιδίων αμιάντου, είναι απαραίτητο να προστατεύετε τον εαυτό σας με την κατάλληλη συστήματα ασφαλείας. Θα πρέπει να φθοράς όπως τα ρούχα που καλύπτουν πλήρως το σώμα σας. Επιπλέον, έχετε να φορούν γάντια, ο αναπνευστήρας and Διόπτρες με σκοπό την προστασία των χεριών, πνεύμονες και τα μάτια σας αντιστοίχως. Μετά το έργο πραγματοποιείται, ένα ντους για να απαλλαγούμε από κάθε ίνα αμιάντου από το σώμα σας.
Υπάρχει κάποια εξοπλισμό που απαιτείται για την αφαίρεση πλακάκια δαπέδου αμιάντου. Περιλαμβάνουν - μαχαίρι, μεταλλικό μαχαίρι στόκος, όπως τροποποιήθηκε με το νερό, τα φύλλα πολυαιθυλενίου, κολλητική ταινία, τα απόβλητα μιας χρήσης σακούλες και κουτιά. Συγκεντρώστε όλα τα αναφερόμενα τον εξοπλισμό στο χώρο εργασίας, κατά τρόπο που να μην χρειάζεται να εγκαταλείψουν το χώρο στο μεταξύ. Έτσι, μπορείτε να αποτραπεί η μόλυνση των άλλων περιοχών του σπιτιού.
Προετοιμασία του χώρου εργασίας είναι πολύ σημαντική. Μια καλή προετοιμασία σημαίνει ελάχιστη έκθεση του αμιάντου στο περιβάλλον. Στροφή των κλιματιστικών ή το καλοριφέρ του δωματίου. Αφαιρέστε όλα τα κινητά αντικείμενα από το δάπεδο του δωματίου. Καλύψει έως και ανάπαυσης των παραθύρων των αντικειμένων,, αεραγωγών κλπ., με πολυαιθυλένιο, φύλλα και τους σφραγίσει με μονωτική ταινία.
Η σωστή διάθεση των αφαιρεθεί πλακιδίων αμιάντου πρέπει να αποτραπεί η ρύπανση του περιβάλλοντος. Βάλτε τα κομμάτια των κεραμιδιών σε κουτιά των αποβλήτων και η σφραγίδα τους επάνω. Συγκεντρώστε μέχρι όλα τα άλλα συντρίμμια στην σακούλες απορριμμάτων και η σφραγίδα τους επάνω. Σημειώστε τις τσάντες και τα κουτιά που περιέχουν υλικά αμιάντου και τη διάθεση τους στο χώρο υγειονομικής ταφής που έχει ως στόχο να ασχοληθεί με τέτοιου είδους σκουπίδια. Μην απλά τα πετάνε στον κάδο κοντά στο σπίτι σας.
Πώς να αφαιρέσει πλακάκια δαπέδου από αμίαντο;
Για αρχή, καλά βρεγμένο το δάπεδο με την τροποποιημένη νερό. Το νερό βοηθάει μέχρι να μαλακώσει το υλικό κεραμιδιών και να χαλαρώσουν δεσμό του με την συγκολλητική ουσία, και καθιστά το έργο της απομάκρυνσης ευκολότερη. Αυτό είναι γνωστό ως η υγρή μέθοδος αφαίρεσης και θεωρείται ως η ασφαλέστερη. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό απορροφούν όλη την σκόνη από ίνες αμιάντου και αποτρέπει τη διασπορά της στον αέρα.
Το έργο για την εξάλειψη των πλακιδίων αμιάντου θα πρέπει να αρχίσει από τα άκρα και στη συνέχεια να περάσουμε στην μέση του δαπέδου. Θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια του ένα σφυρί και ένα putty μαχαίρι για να χαλαρώσουν μέχρι το πρώτο ντόμινο αμιάντου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το putty μαχαίρι σε μια γωνία 45 μοιρών και να θέσει κάποια πίεση πάνω του. Βλέπετε ότι κεραμίδι βρεθώ έξω. Μετά από αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα το υπόλοιπο των κεραμιδιών με τον ίδιο τρόπο. Αφαιρέστε τα κεραμίδια, με τη μορφή μεγάλα κομμάτια να ελαχιστοποιείται η απελευθέρωση σκόνης ινών αμιάντου. Όταν πρόκειται να αφαιρέσετε τα κεραμίδια αμιάντου, δεν τρυπάνι, κομμένα ή τους είδε. Οι πράξεις αυτές ζημιές από τα κεραμίδια που οδηγεί σε απελευθέρωση ενός μεγάλου ποσού σκόνη αμιάντου στην ατμόσφαιρα. Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σας, καθαρίστε την επιφάνεια εργασίας σκουπίζοντάς μακριά με τη βοήθεια του ένα υγρό πανί. Πλύνετε τον εξοπλισμό που έχει χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς της αφαίρεσης πλακιδίων αμιάντου.
Σε ορισμένες περιοχές, υπάρχουν ορισμένες τοπικές νομοθεσίες που καθιστά υποχρεωτική την πρόσληψη επαγγελματιών για την αφαίρεση πλακιδίων αμιάντου. Αν υπάρχει οποιαδήποτε τέτοιου νόμου στην περιοχή σας, καθώς, τότε θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια των επαγγελματιών αυτών. Εξάλλου, αν δείτε ότι είναι δύσκολο να εκπληρώσει την αποστολή για τη δική σας με τόσα πολλά μέτρα προφύλαξης, είναι πάντα προτιμότερο να προσλάβει επαγγελματίες, καθώς και.