Σφυρήλατο backsplashes χαλκός για Κουζίνα

A backspash χαλκού δίνει την κουζίνα σας μια ζεστή, ρουστίκ όψη. Επιτροπή δεν παρέχει μόνο ένα λείο και λαμπερό σκηνικό για διακόσμηση της κουζίνας σας, αλλά και το κάνει να μοιάζει πιο ευρύχωρο. Ως εκ τούτου, είναι μια μεγάλη επιλογή εάν έχετε μια ιδιαίτερα μικρή κουζίνα. Ο χαλκός είναι ένα δημοφιλές υλικό για backsplashes, μαζί με ανοξείδωτο χάλυβα.
Χαλκός Φύλλα? Ο χαλκός είναι ένα πολυδύναμο μέταλλο και έρχεται σε διάφορους τύπους. backsplash χαλκός γίνεται από την απλή ελατό φύλλα χαλκού, που είναι στολισμένα για εγκατάσταση. Η πιο συνηθισμένη μέγεθος για τα φύλλα χαλκού είναι 8x3 πόδια, και είναι τιμή για κάθε πόδι. κεραμίδια χαλκού είναι μια καινοτομία στην σφυρήλατο backsplashes χαλκού και είναι ένας προτιμώμενος τρόπος για τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχεδιαστεί backsplashes. Επίσης, είναι λιγότερο ακριβές και εύκολο στην εγκατάσταση.
Πάχος? Σφυρήλατο φύλλα χαλκού είναι διαθέσιμα σε διάφορα πάχη. Το πάχος συνδέεται με έναν αριθμό, όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, λεπτότερο είναι το φύλλο. Η επιλογή του πάχους ή τον μετρητή πρέπει να γίνεται ανάλογα με τη σκοπούμενη χρήση. Για οικιστικούς σκοπούς, να επιλέξουν μια πιο λεπτή συσκευή μέτρησης, δεδομένου ότι θα πρέπει να την εγκαταστήσετε μόνοι σας. Μια λεπτότερη μετρητής μπορεί εύκολα να στολισμένα με παρεκκλίνει μέταλλο και μπορεί να φορμαριστεί γύρω από τις άκρες. Το πρόβλημα με ένα λεπτό μετρητή είναι ότι μπορεί να αντέξει ούτε βαθουλώματα ούτε μπορεί να κρύψει τις ατέλειες.
Φινίρισμα επιφάνειας? Χαλκού σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία των τελειώματα όπως το σφυρήλατο, υφή, ανάγλυφα ή βούρτσα. Κυρίως, αυτά τα τελειώματα μηχανή που, ωστόσο σφυρί φινίρισμα μπορεί να γίνει στο σπίτι επίσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα απλό φύλλο χαλκού και το σφυρί με ένα peen ball σφυρί.
Η εγκατάσταση ενός σφυρήλατο χαλκό Backsplash? Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρόμοια με αυτήν της εγκατάστασης μιας στέγης που αναβοσβήνει. μεταλλικών φύλλων χαλκού δεν είναι καρφωμένα ή βιδώνεται στην επιφάνεια. Η καλύτερη μέθοδος για την εγκατάσταση είναι με τη συγκόλληση του με μια κόλλα. Μια άλλη μέθοδος είναι με την εγκατάσταση σε φύλλα σε έναν πίνακα στήριγμα όπως το κόντρα πλακέ, sheetrock ή μοριοσανίδες, και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε.
Η διατήρηση σφυρήλατο χαλκό backsplashes? Προηγούμενη εμπειρία σας με το χαλκό μπορεί να σας προειδοποιήσω πρόκειται για backsplash χαλκού, δεδομένου ότι απαιτεί χαλκού συνήθη καθαρισμό. Παραδόξως, backsplash χαλκό δεν θα σας ενοχλήσει πολύ με τον καθαρισμό. Χαλκός, όταν έρχεται σε επαφή με ατμοσφαιρικό αέρα οδηγεί σε σχηματισμό ενός πρασινωπό στρώμα στην επιφάνειά του, που ονομάζεται ως πατίνα. Παρά το γεγονός ότι, με την εφαρμογή πολλαπλές στρώσεις βερνικιού on backsplash σας αποτρέπει από την έκθεση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν αυτό το πατίνα στα βαθιά, αισθητική του. Εφαρμόζοντας λάκα εμποδίζει επίσης από τις μουτζούρες και παρέχει ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα.
Πλεονεκτήματα του χαλκού backsplashes? Εκτός από στυλ και ευελιξία, ο χαλκός προσφέρει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. backsplashes χαλκού είναι εξαιρετικά ανθεκτική και χαμηλή συντήρηση. Δεδομένου ότι, οι πράξεις του χαλκού ως φυσικό αντιμικροβιακό επιφάνεια, απωθεί την ανάπτυξη των μικροοργανισμών ή φύκη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρήσιμη ιδιότητα του χαλκού, επειδή οι υγρές συνθήκες μέσα και γύρω από την περιοχή νεροχύτη είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των μικροοργανισμών. Έτσι, backsplashes χαλκού για την κουζίνα σας δίνουν περισσότερους από ένα λόγους για να τους επιλέξει πάνω από backsplashes από άλλες ύλες.
Αλλά προτίμησε backsplashes χαλκού για την κουζίνα σας, βεβαιωθείτε ότι πάει καλά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μην τοποθετείτε backsplash χαλκού, αν έχετε μια πολύ μοντέρνα κουζίνα, πάμε για ένα από ανοξείδωτο ατσάλι backsplash αντ 'αυτού. Οι backsplashes χαλκού ενδείκνυνται για τη χώρα-το ή τα σπίτια διακοσμημένα με γούστο.