Ιδέες Πάρτυ γενεθλίων για One Year Old

Το πρώτο συμβαλλόμενο μέρος γενεθλίων για δέσμη χαράς σας, είναι πάντα ξεχωριστό. Θέλετε να κάνετε τα πάντα με την ιδιότητά σας να το κάνουν να ξεχωρίζει και ευχάριστη. Η περίσταση το απαιτεί για όλους και όλοι οι συγγενείς, καθώς είναι το πρώτο πάρτι γενεθλίων. Πριν να ρίξει το κόμμα, υπάρχουν μερικά εξέταση θέλετε, πρέπει να σκεφτείτε. Για να γίνει η εκδήλωση να μείνει αξέχαστη, ο προγραμματισμός είναι ουσιαστικής σημασίας. Θα μπορούσατε να προσλαμβάνουν πάντα διοργανωτή κόμμα να μεριμνήσει για το κόμμα, αλλά με μια μικρή βοήθεια για τις ιδέες πάρτι γενεθλίων για ένα έτος παλαιό από Buzzle Bee, το κόμμα σας είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα buzz για το μπλοκ!
Ιδέες για μωρά Πρώτο συμβαλλόμενο μέρος γενεθλίων
Αγροτικών Ζώων? Παλιά McDonald αγρόκτημα, θα κάνει ένα μεγάλο θέμα για το πάρτι γενεθλίων. Θα μπορούσατε να έχετε τους ανθρώπους μεταμφιεσμένη ως εκτρεφόμενα ζώα. Οι άνθρωποι μπορούν να ντύνονται αγελάδες, βουβάλια και τα κουνέλια. «Κάρφωμα ουρά του γαιδάρου», απλά θα πάρει πραγματικά αυτό τον τρόπο! Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να έχετε πραγματικά ζώα όπως τα πουλιά πάπιες, και τα πρόβατα. Μην ξεχάσετε να πάρετε τους εκπαιδευτές τους και αν, «άγρια ​​ζώα», διότι δεν σας ήταν η ιδέα να αρχίσει με. Πάρτε μερικά ζώα πλαστική να κάνει το κόμμα να έρθει ζωντανός. Ή εάν έχετε κάποια στιγμή στο χέρι σας, θα μπορούσε να μειώσει σε λίγα ζώα στον εαυτό σας αφίσες.
Παραμύθια? Fairy εδάφη έχουν ένα αίνιγμα της δικής τους. The μαγική χώρα του νεράιδες και αερικά θα μπορούσε να είναι η τέλεια ιδέα πάρτι γενεθλίων για ένα χρόνο παλιά του. Και διαβεβαιώνω ότι ένα χρόνο το παλιό σας πρόκειται σίγουρα να το αγαπήσετε. Η όμορφη αποχρώσεις του ροζ, η λάμψη του μπλε, την οργιώδη κόκκινο και το λαμπερό πράσινο θα έχει το παιδί σας ερωτευμένος. Ακόμη και οι επισκέπτες θα πρέπει να κοιτάζουν το μεγαλείο της ιδέας κόμματος. Για να ζήσει το αποτέλεσμα, να ζητήσει από τους καλεσμένους σας να ντύνομαι όπως νεράιδες, πρίγκιπες ή σε οποιοδήποτε από εκεί αγαπημένο χαρακτήρα παραμύθι.
Κατάστημα παιχνιδιών? Από τη στιγμή που έχετε περιμένει, καταστήματα παιχνιδιών έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Δημιουργήστε το κατάστημα ότι κάθε παιδί έχει ονειρευτεί. Συνήθως, τα παιδιά μπορούν να πάρουν μόνο τα παιχνίδια που θέλουν σε ένα κατάστημα παιχνιδιών, αλλά δεν παίζουν με αυτό. Αυτή τη φορά, κάνει ένα κατάστημα παιχνιδιών, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν με τα παιχνίδια. Έχετε μπάλες διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και με φέγγος φώτα, πολλά μπαλόνια και τα παιχνίδια του ενός έτους παίξει με, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη πρώτη ιδέα για πάρτι γενεθλίων. Εδώ είναι η ευκαιρία σας το οποίο να Emporium θαύμα αξίζει τη μνήμη και την αγάπη κάθε παιδιού.
Χρώματα και σχήματα? Χρώματα και σχήματα, είναι μια ζωντανή ιδέα για τα πρώτα γενέθλια του μωρού. Μικρά παιδιά αγαπούν το χρώμα και να αρχίσουν να τις αναγνωρίσουν γύρω από την ηλικία του ενός. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ χρώμα και τη χρήση του με τόλμη θα κάνει το κόμμα σας ζωντανή. Τα παιδιά θα πρέπει να zapped να δούμε το περπάτημα γύρω από τα ουράνια τόξα. Η χρήση των διαφόρων σχημάτων μπορεί να είναι πολύ ξεχωριστή για τα μάτια τους.
Στις παραπάνω ιδέες πάρτι γενεθλίων για ένα έτος παλαιό, για μια τούρτα γενεθλίων που ταιριάζει με το θέμα. Το ψήσιμο μια τούρτα και διακόσμηση παίρνει το χρόνο, τον τόπο, ώστε να υποχρεωθεί εκ των προτέρων.
Δεδομένου ότι η πρώτη πάρτι γενεθλίων, η εκτεταμένη οικογένεια είναι πάρα πολύ θα είναι πολύ ενθουσιασμένος. Για να αποφευχθεί χάσει σε κάποιον, κάντε μια λίστα των ατόμων που θέλουν να έχουν για την περίσταση. Αυτό θα σας δώσει μια σαφή εικόνα για το πώς πολλοί συμμετέχοντες είναι πιθανό. Παραθέτοντας τις ονομασίες που θα κάνει την αποστολή της καλεί τους ευκολότερη και να δώσει ο τροφοδότης μια δίκαιη ιδέα της απαιτούμενης ποσότητας τροφίμων.
Ελπίζω ότι Buzzle Bee σας έχει δώσει αρκετά για να στοχάζονται και να ρίξει πάνω από ένα πλούσιο πάρτι γενεθλίων για την «πίτα Cutie». Αφήστε αυτές τις ιδέες συμβαλλόμενων μερών γενεθλίων ζωντανεύουν σε πλήρη θέρμη και το χρώμα!