Lawn πλέγματος Πρόεδρος: Επισκευή και αντικατάσταση

Όταν μιλάς του γκαζόν καρέκλες, το μόνο που οραματιστείτε είναι μια ωραία, ηλιόλουστη ημέρα επαρκώς και εσείς lazying γύρω υπό την προεδρία του γκαζόν. Γκαζόν καρέκλες είναι φανταστική έπιπλα patio για χαλάρωση, και ειδικά αν θέλετε να πάρετε μια σωστή ΕΣΚ patio σας. Φανταστείτε τι θα συμβεί αν έχετε συνειδητοποιήσει μία μέρα τι το γκαζόν πλέγματος σας καρέκλα (το υλικό που τεντώνεται για να το πλαίσιο της καρέκλας χλοοτάπητα πάνω από το λεπτό μεταλλικές ράβδους) είναι σε κατάσταση αταξία; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές και τεχνάσματα για την επισκευή γκαζόν ιμάντες σας καρέκλα.
Η επισκευή ενός Lawn πρόεδρος πλέγματος? Lawn καρέκλες δεν δίνουν πολλά προβλήματα εκτός από τους ιμάντες, τα οποία μπορεί να δώσει μακριά λόγω της επίμονης και μεγάλη διάρκεια χρήσης. Η ανθεκτικότητα του πλέγματος εξαρτάται επίσης από το υλικό του πλέγματος. Παρ 'όλα αυτά, μετά από μερικά από τα κόλπα θα σας βοηθήσει να επισκευάσει καρέκλα γκαζόν σας ιμάντες εύκολα.
Βήμα 1: Αν ο πρόεδρος έχει πέσει θύμα παρατεταμένη χρήση ή από μια καταιγίδα μπορεί να είναι, η δυνατότητα είναι ότι μπορεί να επισκευαστεί στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι από εμμονή και το ενδιαφέρον για την επισκευή του πλέγματος.
Βήμα 2: Κατ 'αρχάς, αντικαθιστώντας το πλέγμα δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Ένα σπασμένο κομμάτι του πλέγματος δεν καθιστά την προεδρία άχρηστο. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο βινύλιο ή ιμάντα νάιλον, που ταιριάζουν καρέκλα σας.
Βήμα 3: Επιτυγχάνει την αγορά της καρέκλας γκαζόν σας πλέγματος με την αφαίρεση των θραυσμάτων ιμάντα. Συνήθως, οι ιμάντες που τίθενται από ένα πλαστικό ένθετο ή μια βίδα και παξιμάδι. Έτσι, θα χρειαστεί να τα βγάλει για την άρση των σπασμένα ιμάντα.
Βήμα 4: Κόψτε ένα κομμάτι του πλέγματος να ταιριάζει με τη αφαιρεθεί κομμάτι του πλέγματος. Θα πρέπει αρκετό καιρό, ανάλογα με τις απαιτούμενες μετρήσεις, ώστε να έχει ένα περιθώριο για να πάει πάσο. Στη συνέχεια, τεντώστε το πλέγμα σε όλη τη βάση της καρέκλας σφιχτά. Αν θέλετε να είναι πιο ασφαλής, να αυξήσουν κατά 3 ½ ίντσες για αναδίπλωση στο τέλος σε ένα τρίγωνο.
Βήμα 5: Ακολουθήστε τον αριθμό βήμα 4 που ταιριάζουν με το τέλος φορές. Καρέκλες τις περισσότερες φορές φορές τέλος πάνω από τέλη ή να πάει πάσο σε ένα τριγωνικό σχήμα. Όταν φορές σε ένα τριγωνικό σχήμα, προϋποθέτει μια «V», με την αναδίπλωση των πλευρών και στη συνέχεια να επανέρχεται πάνω. Δείτε το μοτίβο της καρέκλας και μιμούνται αυτό. Τρύπες στο παχύ τομείς, ακολουθούμενη από την αντικατάσταση των βιδών ή πλαστικό καρφίτσα ώθησης.
Βήμα 6: Αν θέλετε να αντικαταστήσετε και την επισκευή του προέδρου γκαζόν πλέγμα ταυτόχρονα, στη συνέχεια, αντικαταστήστε ολόκληρο το πλέγμα, αλλά διατηρεί το αρχικό σχέδιο ως σημεία αναφοράς.
Λοιπόν, αυτοί που απλά θέλουν να αντικαταστήσουν ιμάντες τους λόγω οποιοδήποτε λόγο, δεν χρειάζεται rack εγκέφαλός τους για την επισκευή του webbed καρέκλα γκαζόν τους. Τόσο εδώ είναι μερικές γρήγορες συμβουλές για να αντικαταστήσει γκαζόν ιμάντες σας καρέκλα. Αυτό είναι φυσικά, σύμφωνα και με το οριζόντιο πλέγμα νάιλον.
Αρχίστε με ξανατυλίγεται τις βίδες και συνδετήρες μετάλλων, που εξασφαλίζουν την πλέγματος. Αν υπάρχουν μόνο 2 ή 3 ιμάντες σπασμένα, μπορείτε να εξετάσει την τήρηση των άλλων ανέπαφη και την αντικατάσταση μόνο τα όσα έχουν υποστεί βλάβη. Αν αυτό δεν είναι η περίπτωση και υπάρχουν πολλές ξεφτισμένο λουριά που οδηγούν σε droopy καρέκλα, τότε φοβάμαι ότι θα έπρεπε να αντικατασταθεί το πλέγμα εντελώς. Ακολουθήστε αυτό επάνω με τη μέτρηση για τους ιμάντες σε σχέση με αυλακώσεις και τρύπες τους. Πάρτε ξεχωριστές μετρήσεις για την πλάτη και το κάθισμα της καρέκλας. Η κατάσταση όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισυνάψετε οριζόντιο ιμάντες με βίδες, θεωρούν 2 ίντσες επιπλέον με την αρχική μέτρηση και κόψτε το ρολό σε ταινίες του ίδιου μήκους. Για εκείνους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κλιπ, μέτρο με επιπλέον 1 ½ ίντσες.
Καρέκλες με βίδες πρέπει να αναδιπλωθεί από τις γωνίες σε ένα τέλος του ιμάντα για τη διαμόρφωση ενός σημείου. Από την άκρη του μέτρου σημείου 12 mm και κάνετε μια τρύπα με ένα σουβλί ή βίδα. Στη συνέχεια, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Βίδα σε μία από τις ιμάντα, ενώ το τράβηγμα γύρω στενά και στη συνέχεια να χωρέσει στο άλλο άκρο. Ομοίως, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κλιπ, ας υπάρξει ένα 3 ή 4 ιντσών του ιμάντα γύρω από το clip. Κατόπιν μπορείτε να τοποθετήσετε στην υποδοχή.
Για κάθετες ιμάντες, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο, μόνο εσείς θα έπρεπε να υφάνει την κάθετη ιμάντες μέσα και έξω από τις οριζόντιες. Ελέγξτε αν το κατακόρυφο ιμάντες τρέχει πίσω από το μπαρ, τον άξονα μεταξύ της πλάτης και του καθίσματος.
Τελικά, γκαζόν ιμάντες καρέκλα μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό μέρος της προσοχής χορτοταπήτων στο σύνολό της.