Ψάρεμα Πόλο Επισκευή

Η αλιεία είναι ίσως το αρχαιότερο των δραστηριοτήτων του ανθρώπου. Από την εποχή αμνημόνευτο, οι άνθρωποι έχουν την αλιεία για τα τρόφιμα. Η ιστορία ενός ψαρά έχει απαθανάτισε στο Παλαιό Έρνεστ Χέμινγουεϊ Ο άνθρωπος και η Θάλασσα. Είναι μια εξαιρετική αναλάβει τη φιλοσοφία της αλιείας και της ζωής γενικότερα.
Για μερικούς, η αλιεία είναι ένας τρόπος ζωής και μερικά ψάρια για την ευχαρίστηση του. Βάζετε το δόλωμα, ρίχνει τη γραμμή και στη συνέχεια να διαλογιστείτε. Υπάρχει κάτι πολύ ικανοποιητικό γι 'αυτό. Το εργαλείο του μικρού ψαρά χρόνος είναι το καλάμι. Πολλές φορές λόγω κακού χειρισμού ή πηγαίνοντας μετά από πολύ μεγάλο ψάρι, τα διαλείμματα απίκο.
Πριν πάτε στο για ψάρεμα, πρέπει να ρυθμίσετε τα αλιευτικά εργαλεία σας. Η επιλογή ενός απίκο είναι σαν την επιλογή ενός κλαμπ για γκολφ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα γκολφ κλαμπ, ανάλογα με την απόσταση στην οποία θέλετε να χτυπήσει την μπάλα του γκολφ, τη γωνία και τη δύναμη που απαιτείται. Επίσης, επιλέξτε ένα πόλο αλιείας, σύμφωνα με το είδος των ψαριών που πρόκειται μετά και όπου και αν βρίσκεστε αλιείας. Αυτό είναι τι πρόκειται να αποφασίσει, πόσο σκληρή και ανθεκτική πόλο αλιείας που χρειάζεστε. Επίσης, να γνωρίζουν καλά με την εγκατάσταση απίκο.
Τις περισσότερες φορές, δεν είναι οι πόλοι ρίχνονται στον τομέα της αλιείας, από τη στιγμή που είναι σπασμένα. Δεν χρειάζεται να πετάξετε το απίκο αν σπάσει του. Ψάρεμα πόλος επισκευή είναι δυνατόν. Σήμερα, ακόμη και αλιευτικά πόλος κιτ επισκευής είναι διαθέσιμα, τα οποία σας επιτρέπουν να επιδιορθώσει εύκολα τη ράβδο στο πεδίο. Ψάρεμα πόλος επισκευή είναι μια ουσιαστική ικανότητα που πρέπει να κατακτηθεί από κάθε πρόσωπο, που αυτοαποκαλείται μια αληθινή ψαρά. Μετά από όλα, πρέπει κανείς να ξέρει πώς να επισκευάσει τα εργαλεία της δουλειάς του!
Εργαλεία που απαιτούνται για Ψάρεμα Πόλο επισκευής? Τα εργαλεία και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για την αλιεία πόλος επισκευή είναι οι εξής:? Ferrules? Ανταλλακτικά Οδηγός? Trimmer? Ανταλλακτικά Εγχόρδων? Πώς να επιδιορθώσετε μια Αλιευτική Πόλο;? Εδώ θα εξηγήσω αλιείας πόλο διαδικασία επισκευής ανάλογα με το είδος των ζημιών που προκαλούνται.
Ψάρεμα Πόλο επισκευής σε περίπτωση Broken Rod? Συχνά καλάμι το καλάμι αλιευτικού ασφαλίσει κάτω από την υψηλή ένταση. Με τη χρήση καλωδίων, μπορείτε να επιδιορθώσει τη ράβδο. Πρώτα απ 'όλα, κόψτε τα άκρα της ράβδου ή την πλατεία σπάσει και να τοποθετήσετε μια ferrule στο διάλειμμα. Τοποθετήστε το ferrule ακριβώς μεταξύ της πλατείας διάλειμμα από τα δύο κομμάτια. Δηλαδή, το τσιμέντο το ένα άκρο του ferrule στην κορυφή σπασμένο μέρος και το άλλο προς τα κάτω σπασμένο μέρος.
Ψάρεμα Πόλο επισκευής σε περίπτωση Broken Οδηγός? Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις, όταν τα διαλείμματα σας οδηγό. Μην ανησυχείτε, ως ανταλλακτικά οδηγοί είναι διαθέσιμοι σε οποιοδήποτε κατάστημα αθλητικών ειδών. Re-γραβάτα το νέο οδηγό στον τόπο όπου το παλιό οδηγός. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη σειρά μαζί με τον οδηγό. Φυσικά, πριν γίνει αυτό, θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό οδηγό και string από το καλάμι. Αφού τελειώσετε με τον καθορισμό του νέου προσανατολισμού και string, στη συνέχεια να εφαρμόσει ένα παλτό του βερνικιού στην πετονιά να το θεραπεύσει.
Ψάρεμα Πόλο επισκευής σε περίπτωση Broken Συμβουλή? Μερικές φορές, συμβαίνει επίσης ότι τα διαλείμματα άκρη, λόγω κακού χειρισμού. Μπορείτε να επαναφέρετε τη σπασμένη άκρη εύκολα με τη διαλογή και τη ράβδο τετράγωνο άκρο και παγιώνοντας ένα νέο άκρο το οποίο είναι εύκολα διαθέσιμες σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Βεβαιωθείτε ότι η άκρη είναι ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη σειρά των άλλων οδηγών.
Η ελπίδα αυτή σύντομος απολογισμός της επισκευής του απίκο σας βοηθά έξω και μια ζημία απίκο δεν διακόπτουν την εμπειρία αλιείας σας!