Αναφορές σχετικά με τις εμπορικές Χαλιών Μηχανήματα Καθαρισμού

Οι εμπορικές μηχανές καθαρισμού χαλιών σήμαινε τόσο για εγχώριους όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς. Κανονική σκούπες δεν είναι αρμόδιο αρκετά για να αφαιρέσει τις προσμείξεις, όπως ακάρεα σκόνης, μύκητες, μύκητες, βακτήρια, οργή, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα, παρά την καθημερινή χρήση. Carpet καθαρισμού είναι σε θέση να αφαιρέσετε τους ρύπους δεξιά από τις ίνες της κουβέρτας. Εμπορική καθαριστές ταπήτων είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο καθαρισμό χαλιών διαθέσιμες λύσεις. Το ακόλουθο εμπορικό καθαρισμού ταπήτων σχόλια μηχάνημα θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον καλύτερο καθαρισμό χαλιών μηχανών που διατίθενται στην αγορά.
Top-Rated Εμπορική Χαλιών Μηχανήματα Καθαρισμού
Royal Εμπορική Carpet Cleaner / Extractor RY7940? The Royal Εμπορική Carpet Cleaner / Extractor RY7940 είναι ιδιαίτερα χτισμένο ως εμπορική ποιότητας καθαριστικό ταπήτων. Τα περισσότερα καθαριστικά ή απαγωγείς παρέχονται με ενιαίο στόμιο αναρρόφησης. Αυτό δεν είναι στην περίπτωση του RY7940 Extractor. Χτισμένο με διπλό στόμιο αναρρόφησης, η μηχανή μπορεί να απορροφούν κάθε σταγόνα βρώμικο νερό από το χαλί σας. Αυτό το χαρακτηριστικό αυτής της μηχανής βοηθά στη διατήρηση χαλί σας στεγνό και καθαρό. Ο καθαρισμός του τάπητα βελτιώνεται με την εναλλαγή των δύο περιστρεφόμενες βούρτσες της μηχανής, την ίδια στιγμή. Αυτές οι βούρτσες περιστρέφονται προς αντίθετες κατευθύνσεις και το χαλί σας παίρνει καθαριστεί από όλες τις πλευρές. Η λειτουργία του μηχανήματος, σαπουνιού και οι περιστρεφόμενες βούρτσες ελέγχονται από διακόπτες στο λαβή. Με άλλα καθαριστικά χαλί, υπάρχει πάντα μια ανησυχία σχετικά με τη σωστή ποσότητα μίγματος σαπούνι και νερό. Στο Βασιλικό Εμπορική Carpet Cleaner, η χωριστή σαπουνιού κάνει αυτόματα το έργο της ανάμειξης την απαιτούμενη ποσότητα του σαπουνιού με καθαρό νερό. Δεδομένου ότι η σαπουνιού είναι ένα ξεχωριστό μέρος, το μηχάνημα σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τη σαπουνιού ενώ θέλετε να ξεπλύνετε την κολλώδη υπολείμματα σαπουνιού από το χαλί. Χωριστές δεξαμενές για καθαρό και βρώμικο νερό που προβλέπονται στο μηχάνημα. Και, το μεγαλύτερο μέγεθος του βρώμικου δεξαμενή νερού εξοικονομεί χρόνο και κάνει την εργασία σας πιο γρήγορα, δεδομένου ότι αποτρέπει συχνό άδειασμα της δεξαμενής.
Electrolux sanitaire SC6090A Εμπορική Carpet Cleaner? Χτισμένο με ένα διπλό σύστημα κενού με κινητήρα, 100 psi αντλία και βαρέων powered βούρτσα Chevron, η Electrolux sanitaire SC6090A Εμπορική Carpet Cleaner αναλαμβάνει τον καθαρισμό χαλιών σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Η δεξαμενή λύση και η χωρητικότητα της δεξαμενής ανάκτηση των καθαρότερων είναι 9 γαλόνι και προσφέρει καθαριότητα πλάτος 17 ιντσών. Αυτό το μηχάνημα έχει καταχωρηθεί από την Underwriters Laboratories Inc (UL), ως έναν αποτελεσματικό εμπορικό χαλί καθαρότερο. Για να ενεργοποιήσετε την καθαριστική δύναμη της το πιο βρώμικο των χαλιών, το μηχάνημα έχει πολύ μεγάλη τροχούς των 12 ιντσών και μια αποσπώμενη 50 πόδια καλώδιο τροφοδοσίας. Εάν οι άκρες μονάδα επεξεργασίας, η λειτουργία αυτόματης αναρρόφησης της μηχανής διακόπτει με ασφάλεια μακριά από μόνη της. Αυτό καθαριστές ταπήτων κάνει το καθάρισμα ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους, ένας εύκολος στόχος και αυτό έρχεται με την εγγύηση του κατασκευαστή για μονοετή τμήματα / εγγύηση εργασίας.
Xtreme Power XPH-5900i? Το XTREME Power XPH-59001, έρχεται με το διπλό ενσωματωμένα θερμαντικά στοιχεία. Αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας για τον καθαρισμό χαλιών. Τα στοιχεία θέρμανσης μπορέσει η σκούπα για να φθάσει σε μια θερμοκρασία περίπου 210oF. Διάφορα ίνες ταπητουργίας απαιτούν διαφορετική θερμική επεξεργασία για την ασφαλή καθαρισμό χαλιών. Αυτό το μηχάνημα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία, ανάλογα με τον τύπο χαλιού σας. Η πίεση μηχανή τεχνολογία ελέγχου εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία που πρέπει να χρησιμοποιούνται για τον αποτελεσματικό καθαρισμό ταπήτων. Οι περιφέρειες με υγρές συνθήκες, δεν επιτρέπει καμία καθαρίζονται χαλί να στεγνώσει γρήγορα. Το XTREME Power είναι ακριβώς το σωστό χαλί καθαρότερο για υγρούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στέγνωμα το χαλί μέσα σε μια έκταση 2 ώρες, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη ροή της χτύπημα, για γρηγορότερο στέγνωμα. Οι καθαρότερες έρχεται με μια λύση και μια δεξαμενή ανάκαμψη κατά 4,5 γαλόνια και αντλίας πίεση 60 psi. Ζυγίζει £ 40 και έχει 20 πόδια και λύση σωλήνα κενού.
The TherMax DV-12 Εμπορική Carpet Ζεστό νερό Extractor? The TherMax DV-12 είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της βιομηχανικής καθαριστές ατμού. Οι καθαρότερες τροφοδοτείται από μια σε δύο στάδια με κινητήρα εν κενώ για καλύτερο καθαρισμό. Dirt, ζοφερή, οσμές και άλλων επίμονων ρύπων έχουν καθαριστεί μακριά από το χαλί πολύ εύκολα. Για να διατηρήσετε μια ομοιόμορφη θερμοκρασία καθαρισμού, ένα διπλό σύστημα θέρμανσης λύση είναι φτιαγμένο για να ταιριάξει το σκοπό αυτό. Ο ανοξείδωτος χάλυβας ενσωματωμένη δεξαμενή λύση μπορεί να αποθηκεύσει νερό έως και 11 λίτρα νερού. Έχει μια δεξαμενή αποκατάστασης των 12 γαλόνι ικανότητα, και 100 psi πίεση στην αντλία. Σχεδιασμένο για την κινητικότητα και τη σταθερότητα, η ηλεκτρική σκούπα μπορούν να κινούνται με άνεση σε πάνω και κάτω σκάλες. Τροχοί με μεγαλύτερες διαμέτρους και ενσωματωμένο κουκλίτσα στροφή προσφέρει ομαλός έλεγχος της ηλεκτρικής σκούπας. Η συσκευή είναι χημικά ανθεκτικό και έρχεται με μια υπό όρους εγγύηση εφ 'όρου ζωής.
Οι παραπάνω καθαρισμού ταπήτων σχόλια μηχανή παρέχει μια γενική ιδέα για τις καλύτερες μηχανές. Διαφορετικές εταιρείες προσφέρουν διάφορα μοντέλα με διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις προδιαγραφές. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν επίσης δωρεάν επιδείξεις του καθαρισμού χαλιών τις μηχανές τους. Carpet καθαρισμού είναι μια σημαντική επένδυση για τον καθαρισμό του σπιτιού. Αν και πρόκειται για κάθε είδους προϊόντα καθαρισμού, πάντα να έχετε κατά νου τον τύπο του τάπητα που χρησιμοποιείτε. Επιλέξτε το καλύτερο χαλί καθαρότερο σύμφωνα με τις ανάγκες του χαλιού σας. Αυτό θα αυξήσει την αντοχή του χαλιού, καθώς και ότι της ηλεκτρικής σκούπας. Πάντα πρέπει να ενημερωθεί με σχόλια των εμπορικών χαλί μηχανήματα καθαρισμού για παροχές κατ 'ανώτατο όριο χρησιμοποιήσει σε λογικές τιμές. Happy καθαρισμό!