Σας ευχαριστούμε Σημείωση Ιδέες

Δεν είναι αυτό που δίνουμε,? Αλλά αυτό που μοιραζόμαστε,? Για το δώρο? Χωρίς το δωρητή? Είναι γυμνός.? - James Russell Lowell
Σας ευχαριστώ - Μια λέξη που μάθαμε ως παιδιά, να εκτιμήσει κάποιο πράγμα καλό κάνει ή για εμάς. Είναι μια μαγική λέξη, μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό ακόμα και τα πιο μη-πίστη του ατόμου. Γιατί λοιπόν να μείνουμε σε αυτές λέγοντας ευχαριστώ; Πάρτε ένα βήμα παραπέρα, να τους δώσουμε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Γράφει λόγια διαρκούν περισσότερο από αυτές που ομιλούνται, σωστά;
Πώς να γράψει ευχαριστώ σημειώσεις? Ένα πράγμα που θυμάται είναι ότι ένα ευχαριστήριο σημείωμα πρέπει να είναι γραπτές και να αποστέλλονται το συντομότερο δυνατόν, κατά προτίμηση, μέσα σε 24 ώρες. Κάνει ο παραλήπτης της κάρτας νιώθει ξεχωριστός και σαν να έχουν προστιθέμενη αξία στη ζωή σας. Έτσι αφήνει να ξεκινούν με βλέπει πώς να γράψει ένα ευχαριστήριο σημείωμα.
Υπάρχουν δύο τύποι σας ευχαριστώ σημειώσεις:? Τυπική ή Business ευχαριστώ Σημείωση - Αυτή είναι γραμμένο σε μια τυπική ατμόσφαιρα και έχει επίσημη γλώσσα. Για παράδειγμα, γράφοντας ένα ευχαριστήριο σημείωμα στο αφεντικό σας για μια προαγωγή ή αποτίμηση. Συγγραφέας πρέπει να κρατήσει την ιεραρχία και την ηλικία του δέκτη στο μυαλό. ? Προσωπικά ευχαριστώ Σημείωση - Αυτή είναι μια λιγότερο επίσημη, casual στυλ ευχαριστήριο σημείωμα. Κυρίως χρησιμοποιούνται σε προσωπική αλληλογραφία και δεν έχει καμία γλώσσα προδιαγραφών. Ο συγγραφέας πρέπει να γνωρίζει την ηλικία δέκτες και τη σχέση που μοιράζονται. ? Σας ευχαριστώ σημειώσεις είναι, συνήθως, μικρή και σύντομη. Είναι γραμμένα να εκφράσουν κάποιο συναίσθημα, πέρα ​​από αυτό, σας ευχαριστώ σημειώσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσουν ενδεχόμενους άλλα σημεία. Σε περίπτωση επίσημης ευχαριστήριο σημείωμα, μπορείτε να προσθέσετε μια σύντομη του μέλλοντος ΣΔ σε σχέση με το ευχαριστήριο σημείωμα. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει πολύ σύντομα. Στην περίπτωση των προσωπικών σας ευχαριστώ σημειώσεις, θα μπορούσατε να βάλετε εμπρός τη χαρά που έχετε βιώσει ή το γεγονός ότι το δέκτη όντως προσθέτει αξία στη ζωή σας.
Σας ευχαριστούμε Σημείωση ιδέες? Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να πάτε για το γράψιμό σας ευχαριστώ σημείωμα. ? Σαφής και απλή: Θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα απλό ευχαριστώ σημειώσετε ότι έχει Σας ευχαριστώ για την ....... γραμμένο σε αυτό. Αυτό γίνεται όταν ο αποστολέας στέλνει το ευχαριστήριο σημείωμα σε πολλούς ανθρώπους. Όπως, ένα ευχαριστήριο σημείωμα για ένα πρόσωπο που παρέστη σε γάμο θα μπορούσε να είναι, Σας ευχαριστώ για να είσαι εκεί και πέρα ​​ξεχωριστή μέρα!. ? Photo-τέλεια: Σε περίπτωση ευχαριστήριο σημείωμα σε ένα πολύ ειδικό φίλο, θα μπορούσατε να γράψετε ευχαριστώ στο πίσω μέρος του μια φωτογραφία των δυο σας. Αυτό κάνει το σημείωμα πολύ ιδιαίτερη και το συναίσθημα είναι πολύ εμφανής. Πιό έτσι, είναι εξατομικευμένη και κατά συνέπεια, καθιστά το δέκτη αίσθηση στην κορυφή του κόσμου. ? Ποιητική ισχύος: Ποιήματα και Σονέτα είναι μια μεγάλη και καλά - γνωστός τρόπος για να εκφράσει τη συγκίνηση. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να γράψετε ένα ποίημα που είναι κατάλληλη για την περίσταση. Όπως και αν είστε ένα πρόσωπο να ευχαριστήσω για μια που θα σας βοηθήσουν στο ανάγκη της ώρας, θα μπορούσα να γράψω ένα ποίημα για το πώς ένας φίλος σε ανάγκη είναι πράγματι φίλος. Είναι ένα χαριτωμένο και πολύ συγκινητικό τρόπο να πω ευχαριστώ,? Παράθεση πελάτη στο: Σας ευχαριστώ τα εισαγωγικά είναι ευρέως διαθέσιμα (υπάρχει στην αρχή του άρθρου). Λέγοντας ευχαριστώ με τη μορφή που η καταγραφή μπορεί να ενισχύσει πραγματικά τον τρόπο που συγκίνηση περνά στο αντίθετο πρόσωπο. Πιό έτσι, θα έρθει μακριά ως μορφωμένος και φλύαρος. ? Έτσι, βλέπετε, δεν σκεφτήκατε ποτέ θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσα πολλά δημιουργικούς τρόπους για να πω ευχαριστώ. Θα μπορούσατε να είναι τόσο εξωφρενικές, όπως σας αρέσει, όταν λέγοντας ευχαριστώ. Το μόνο που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και άλλοι σαν εσένα περισσότερο. Λοιπόν, αυτό είναι που υπογράφει! Ευχαριστώ.