Πώς να βάλει επάνω έναν φράκτη

Ο κύριος σκοπός της τοποθέτησης ενός φράκτη γύρω από το σπίτι σας είναι η ασφάλεια. Αυτό εξυπηρετεί επίσης το σκοπό της προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Η περίφραξη κρατά τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας από το να βγαίνουν έξω και επίσης ότι αποφεύγει τους άλλους εισβάλλει στο χώρο σας. Η περίφραξη μπορεί να λειτουργήσει ως ένα προσωρινό όριο να οριοθετήσει κάποια ιδιωτική περιουσία. Εκτός από την τήρηση από τους ξένους και πωλητές, θα σας προστατεύει επίσης από τα άγρια ​​ζώα αν τυχαίνει να ζουν στην εξοχή. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε ιδέες φράκτη μυστικότητας. Η διαδικασία για να βάλει επάνω έναν φράκτη δεν απαιτεί πολύ χρόνο δεδομένου ότι ο σχεδιασμός φράχτη είναι εύκολη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να θέσει ένα φράχτη.
Υλικά που απαιτούνται για την περίφραξη? Κατεργασμένης ξυλείας θέσεις του μεγέθους 4 x 4 x 8 πόδια, 1 x 6 πόδια του σκάφους κέδρου φράχτη, 2 x 6 x 8 μέτρα που έλαβαν συμβούλια, τις δεξιότητες πριόνι, σφυρί, string, με κινητήρα τρυπάνι, ξυλόβιδες, σκαπάνη κήπων , φτυάρι, τσουγκράνα, μετά την τρύπα digger, το νερό και ύψωμα τροχό.
Διαδικασία για να βάλει επάνω από το φράκτη? Επιπέδου και σαφής η θέση στην οποία θέλετε να ορθώσουν το φράχτη. Στο τέλος της γραμμής φράχτη, τον τόπο 12 ιντσών πασσάλους και να επισυνάψετε ένα string. Μετά από κάθε ft 8, αποδίδουν ένα μικρό string που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σήμα για τη διάθεση του θέσεις. Γύρω από τον κόμπο, σημάδι ενός κύκλου διαμέτρου 12 ιντσών. Με μια τρύπα digger θέση, σκάψτε μια τρύπα θέση. Αυτές οι τρύπες θα πρέπει να έχουν διάμετρο 12 ιντσών και θα πρέπει να είναι 2 πόδια βαθύ. Από τη μια πλευρά της σειράς, στο κέντρο τρύπα, τοποθετήστε το post.
Το επόμενο βήμα είναι να επίπεδο αυτή τη σειρά και στις δύο πλευρές. Για τη διεξαγωγή στη θέση της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2-1x2 τιράντες και τα στοιχήματα και στις δύο πλευρές και, επίσης, να επισυνάψετε βίδες. Αφού έχετε τοποθετήσει το σύνολο των θέσεων στην τρύπα, το επίπεδο της γραμμής φράχτη σωστά. Σε ένα ύψωμα τροχό, κενών σάκων τσιμέντου, προσθέτουμε νερό μέχρι να σχηματίζει παχιά πάστα. Για την ανάμειξη τσιμέντου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γερό σκαπάνη κήπων. Ρίχνουμε το τσιμέντο σε μια τρύπα, με ένα ραβδί, να συσσωρεύουμε και το επίπεδο σωστά. Το επίπεδο του τσιμέντου θα πρέπει να είναι κάτω από το επίπεδο του εδάφους.
Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθούν των σιδηροτροχιών. Το κάτω σιδηροδρομικό δίκτυο θα πρέπει να είναι 12 ίντσες επάνω από το επίπεδο του εδάφους, ενώ το ανώτερο πρέπει να είναι 4 πόδια από το κατώτερο των σιδηροδρόμων. Για την προσάρτηση αυτών των σιδηροτροχιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ τις βίδες.
Το επόμενο και τελικό βήμα είναι να συνδεθούν τα διοικητικά συμβούλια φράχτη. Δένουν με ένα σχοινί σε κάθε άκρο του διοικητικού συμβουλίου της περίφραξης. Ενάντια στις σιδηροτροχιές, τοποθετήστε το διοικητικό συμβούλιο και το επίπεδο αυτό μία πλευρά στην άλλη. Το επόμενο βήμα είναι να βίδα το string στο διοικητικό συμβούλιο. Με τη βοήθεια δύο μικρές βίδες με μέγεθος περίπου 2 ιντσών, βιδώστε το διοικητικό συμβούλιο για τις σιδηροδρομικές και από τις δύο άκρες. Τώρα, τοποθετήστε το επόμενο διοικητικό συμβούλιο και βεβαιωθείτε ότι είναι ευθυγραμμισμένο καλά με την σειρά και βιδώστε. Μετά την τοποθέτηση των 6 σανίδες, ελέγξτε το μέγεθος και την ευθυγράμμιση και προσαρμόζοντάς τον, εάν χρειάζεται. Συνεχίστε να γίνει αυτό μέχρι να ολοκληρώσετε τη θέση της περίφραξης.
Το τελευταίο βήμα είναι η τελική επεξεργασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση των χορδών και άλλα αντικείμενα. Αν θέλετε, μπορείτε να χρωματίσετε το φράχτη. Επίπεδο το έδαφος κάτω από το όριο της περίφραξης. Εάν σας έχει ξύσιμο το κεφάλι σας πάνω ερωτήματα όπως το πώς να βάλει επάνω έναν φράκτη γύρω από τον κήπο σας ή πώς να βάλει επάνω έναν φράκτη γύρω από το νέο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω διαδικασία, δεδομένου ότι αυτό είναι μια γενική μέθοδος βάλει επάνω ένα φράχτη. Διαβάστε αυτό για να μάθετε περισσότερα για το πώς να οικοδομήσουμε ένα φράχτη ξύλο και επίσης πώς να εγκαταστήσετε το κοτόπουλο περίφραξη. Έτσι τώρα που ξέρετε πώς να βάλει επάνω έναν φράκτη, να προχωρήσει και να συστήσει αυτόν το φράκτη που έχετε ήδη τον προγραμματισμό για τόσο μεγάλο διάστημα.