Κτίριο κλουβιά Ντομάτα - Πώς να οικοδομήσουμε κλουβιά ντοματών

Ντομάτα εξάπλωση φυτά κατά την ανάπτυξή τους, η οποία είναι ο λόγος για κηπουροί τους περιβάλλουν με κλουβιά τομάτας από ξύλο ή μέταλλο. Τα κλουβιά ντοματών είναι όπως τα συστήματα υποστήριξης του εργοστασίου τομάτας, καλόπιασμα το φυτό για να αυξηθεί κάθετα αντί οριζόντια. Εκτός από την παροχή στήριξης, τους εν λόγω κλωβούς εμποδίζει επίσης τα φυτά από το να αναποδογυρίσει ή διακοπή. Οι κλωβοί κρατήσει τις ντομάτες από το έδαφος, η εξάλειψη του κινδύνου ντομάτας σήψη. Ντομάτες σήψης, όταν έφερε σε επαφή με το έδαφος, και μπορεί ακόμη και να πάρει τον ήλιο, αν δεν προστατεύονται από τα φύλλα. Και τα δύο αυτά θέματα είναι αναλάβουν τα κλουβιά ντοματών. Επιπλέον, με τη χρήση κλωβών ντομάτα επισπεύδει ο ψεκασμός για έντομα σε όλα τα αμπέλια, καθώς και η καλλιέργεια είναι πιο εύκολο να επιλέξετε κατά τη διάρκεια της συγκομιδής. Διάφοροι τύποι κλωβών τομάτας είναι διαθέσιμα σε κέντρα κηπουρικής και καταστήματα ειδών σπιτιού. Ωστόσο, το κατάστημα αγόρασε τα κλουβιά ντομάτα δεν είναι μόνο υπερτιμημένα, αλλά είναι και αναποτελεσματικές. Δεδομένου ότι οι τομάτες ωριμάζουν, η ενδιάμεση ντομάτες αυξηθεί ψηλότερο από τα κλουβιά και εξουδετερώνει ψιλόλιγνος πόδια τους κλωβούς ». Με την οικοδόμηση κλουβιά τομάτας στο σπίτι, δεν μπορεί κανείς να, στη μείωση του κόστους, αλλά και να αποκτήσουν μια καλή ποιότητα και αξιόπιστη κλουβί για να αυξηθεί η καλλιέργεια.
Πώς να οικοδομήσουμε κλουβιά ντοματών
Κτίριο κλουβιά ντομάτα δεν είναι ένα πολύπλοκο έργο, και ο καθένας με λίγα εργαλεία και επιδεξιότητα μπορεί να ολοκληρώσει το έργο ανέγερσης ένα εύρωστο κλουβί ντομάτα. Ντομάτα κλωβοί μπορεί να είναι φτιαγμένα από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μπαμπού ή μεταλλικά σύρματα. Πλαστικά κλουβιά ντοματών είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για το πώς να φτιάξετε το σπιτικό κλουβιά τομάτας
Πώς να κάνει τομάτας κλουβιά από ξύλο
Υλικά που απαιτούνται:? 1 x 3 ιντσών ξύλινες σανίδες, 8 μέτρα μήκος (6 ταινίες)? 2 x 4 ίντσες κομμάτι θραύσματα του σκάφους, 8 ίντσες καιρό? 3-ιντσών κατάστρωμα βίδες (2 βίδες)? ½ - ιντσών γαλβανιζέ βίδες κατάστρωμα - 30? Διαδικασία:? Βήμα 1: Για να δημιουργήσουν το δικό τους κλουβί ντομάτας σας από ξύλο κάποιος πρέπει να μειώσει δύο από τις 8-πόδι μακρύ 1 x 3 ετών, ώστε να καταστεί ζευγάρια των βαθμίδων για τη σκάλα ντομάτα. Τα δύο πρώτα σκαλοπάτια είναι να κοπούν 21 ½ ίντσες μακρύ, τα επόμενα δύο προβλέπεται να μειωθεί στο 19 ½ ίντσες, και τα άλλα δύο σε 17 ½ ίντσες. Για τις τιράντες, τα δύο 20 ιντσών πίνακες που απαιτούνται για να τεθεί εκτός κυκλώματος, η οποία θα σταθεροποιήσει τις πλευρές της σκάλας.
Βήμα 2: Το επόμενο βήμα είναι να στρώνουμε άλλο δύο από τις 8 - ποδιών ταινίες για τα πόδια των κλιμάκων. Αυτά τα πόδια είναι που πρέπει να δοθεί σε κάθε πλευρά του 8-ιντσών 2 x 4 κομμάτι του σκάφους θραύσματα, στην κορυφή της σκάλας. οπές πρέπει να ανοίγονται στις ξύλινα πόδια, τα οποία στη συνέχεια να συνδεθούν με μια ξύλινη σανίδα με ένα 3-ιντσών βίδα κατάστρωμα, βιδωμένη σε κάθε πλευρά. Ενώ γεωτρήσεων τη βίδα, κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει ένα σημείο άξονα έχει δημιουργηθεί, έτσι ώστε να απλώνονται στα πόδια της σκάλας αργότερα.
Βήμα 3: Η μακρύτερη σκαλοπάτια κοπεί, πρέπει να τοποθετούνται κοντά στον πυθμένα, και με τρύπες πιλοτικά σε πρώτη φάση, οι 21 ½ ιντσών του σκάφους που βιδώνονται στα πόδια σε 7 ίντσες από το κάτω μέρος. Η ίδια διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται με το 19 ½ ιντσών του σκάφους σε απόσταση 12 εκατοστά από την βαθμίδα πρώτο. Οι 17 ½ ιντσών του σκάφους πρόκειται να τοποθετηθεί 15 ίντσες από τη δεύτερη βαθμίδα. Ο τύπος αυτός θα επιτρέψει την τοποθέτηση της βάσης του περιπτέρου είναι ευρύτερη από την κορυφή, επιτρέποντας έτσι στην ξύλινη δομή για να σταθεί.
Βήμα 4: Μετά την στροφή της σκάλας, να ακολουθείται η ίδια διαδικασία στην άλλη πλευρά επίσης. Τα σκαλοπάτια θα επεκταθεί ελαφρώς τις αγκύλες σε κάθε πλευρά. Αφού και οι δύο πλευρές γίνει, αφήστε τα πόδια της σκάλας για να σταθεί και να εξαπλωθούν τα έξω. Χρησιμοποιήστε τη βίδα στο 20-ιντσών 1 x 3 σιδεράκια σε κάθε πλευρά της σκάλας σε 27 ίντσες από τη βάση της σκάλας. Το ξύλινο κλουβί ντομάτα είναι έτοιμο να τοποθετηθεί πάνω από το εργοστάσιο τομάτας. Δύο από τα πόδια του ξύλινα κλουβιά τομάτας »πρόκειται να στοιχηματίσει κάτω.
Ξύλο κλουβιά τομάτας φορές ακριβώς όπως μια σκάλα, και μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί μακριά τακτοποιημένα. Ωστόσο, μπορεί κανείς να επιλέξει ακόμη και για τα βαρέα μετρητής, Δικτυωτό σύρμα περίφραξης να φτιάξετε τον δικό σας κλουβί ντομάτα. μεταλλικό σύρμα Ντομάτα κλουβιά »μπορεί ακόμη και να ανακυκλωθούν περίφραξη πουλερικών ή καλώδιο κοτόπουλου. Για τους ανθρώπους που αναζητούν μια φθηνότερη εναλλακτική λύση, μπαμπού κλουβιά ντομάτα είναι μια καλή επιλογή. Κτίριο κλουβιά ντοματών εξακολουθεί να παρέχει πλεονέκτημα σε κλουβιά ντομάτες είναι καθαρότερες και της καλύτερης ποιότητας σε σχέση με τις αυξανόμενες χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη.