Σπιτική Deer Απωθητικό

Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού κοντά στο δάσος, θα σας δώσει τη χαρά της ζωής σε ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον. Θα πάρετε επίσης μια σπάνια θέα υπέροχη ελαφιών περιαγωγής ελεύθερα στον κήπο σας, που θα σας κάνουν να νιώσετε εξυψώνεται σχετικά με τη ζωή τόσο κοντά στη φύση. Ωστόσο, την ημέρα που θα συνειδητοποιήσετε το κακό που αυτά τα όμορφα πλάσματα να κάνουμε στον κήπο σας, θα απεγνωσμένα να ψάχνει τρόπους για να τους κρατήσουν μακριά από το όμορφο κήπο σας. εισβολή τους θα είναι πιο έντονη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα περισσότερα από τα φυτά να στεγνώσει και το γκρι. Σε μια τέτοια εποχή, το πράσινο δενδρύλλια και θάμνοι του κήπου σας, ότι τα ελάφια έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής, μπορεί ξαφνικά να φαίνονται αρκετά δελεαστικά για αυτά.
Τα ελάφια Απωθητικά? Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να κρατήσει ελάφια μακριά από τον κήπο σας, αν και η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των διαφόρων περιοχών. Χρήση των απωθητικών ελάφια έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Πολλές από αυτές περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να φέρουν ορισμένους κινδύνους υγείας για τα κατοικίδια και παιδιά σας. Έτσι, πολλοί άνθρωποι προτιμούν τη χρήση απωθητικών ελάφια σπιτικά, δεδομένου ότι δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες ως τέτοια. Αυτά τα απωθητικά ελάφια μπορεί να αποκρούσει ελάφια από την αποκρουστική μυρωδιά και τη γεύση τους.
Πώς να κάνετε Σπιτική Ελάφια Απωθητικά? Κάνοντας σπιτικά βαθιά απωθητικά είναι αρκετά εύκολη και έχει εργαστεί για πολλούς κηπουρούς. Τα κύρια συστατικά για τα ελάφια, απωθητικό συνταγή είναι τα αυγά και ζεστό νερό, αν και πολλές άλλες ουσίες μπορούν να προστεθούν σε αυτές τις βασικές συστατικά για να κάνει διάφορα είδη σπιτικά απωθητικών ελάφια. Πρώτον, στέλεχος το λευκό τμήμα των αυγών και στη συνέχεια μίγμα το αυγό σωστά με περίπου 1/4th από ένα γαλόνι ζεστό νερό. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και εφαρμόζονται στα φύλλα των φυτών στον κήπο σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το πιπέρι στο μείγμα αυτό.
Πολλοί άνθρωποι έχουν επιτύχει καλά αποτελέσματα στη διατήρηση ελάφια μακριά από τον κήπο τους, εφαρμόζοντας ένα μείγμα γάλακτος, το νερό, το αυγό, το γαρύφαλλο, το σκόρδο και πιπέρι καγιέν. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να λάβουν ίσα μέρη του γάλακτος και των υδάτων και στη συνέχεια μείγμα των αυγών σωστά. Όταν όλα αυτά τα συστατικά έχουν συνδυάσει εντελώς, προσθέστε το πιπέρι καγιέν και λιωμένες σκελίδες σκόρδο και σε αυτό και αναμειγνύεται πλήρως. Αφήστε το μείγμα για λίγες ώρες και στη συνέχεια ψεκάστε στον κήπο σας. Για να γίνει το μείγμα πιο καυτά ή πικάντικα τη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε πιπεριά και καυτή σάλτσα επίσης.
Μια άλλη αποτελεσματική ελάφια σπιτικό απωθητική ουσία μπορεί να γίνει με τη χρήση απορρυπαντικό πιάτων. Γι 'αυτό, μείγμα ενός αυγού σε περίπου 1 / 2 φλιτζάνι γάλα και ρίχνουμε το λάδι και απορρυπαντικό πιάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό πιάτων αντί για σαπούνι. Στη συνέχεια, προσθέστε σχεδόν 1 γαλόνι του νερού σε αυτό. Αν έχετε Hot Chili πετρελαίου, στη συνέχεια προσθέστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του. Τώρα, μπορείτε να σπρέι το μείγμα αυτό σε φυτά στον κήπο σας μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Η τακτική εφαρμογή των σπιτικό απωθητικών ελαφιών είναι πολύ σημαντικό. Και αν δεν πάρει εντελώς παρασυρθούν από τη βροχή, η ένταση της οσμής ή γεύσης μπορεί να υποβαθμιστεί σε κάποιο βαθμό. Έτσι, είναι καλύτερα να τους εφαρμόσει εκ νέου μετά από μια δυνατή βροχή για να αντισταθμίσει αυτή την απώλεια.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η αποτελεσματικότητα των διαφόρων μεθόδων για απωθητικά ελάφια, συμπεριλαμβανομένων σπιτικά απωθητικά ελάφια, μπορεί να διαφέρει σημαντικά από τη μια περιοχή στην άλλη. Σε ορισμένες περιοχές, όπου ο πληθυσμός των ελαφιών δεν είναι πολύ μεγάλο, ένα απλό σπιτικό απωθητικό σαν ένα μείγμα των αυγών και το νερό μπορεί να είναι αποτελεσματική, ενώ σε άλλα μέρη μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερα συστατικά όπως το πιπέρι, το σκόρδο, καυτερή σάλτσα, υγρό σαπούνι πιάτων , κλπ.
Εκτός από την εφαρμογή αυτών των απωθητικών σπιτικά ελάφια, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια των ελαφιών φράχτες να προστατεύσει τον κήπο σας. Συνήθως, ένα 7-πόδια ψηλό φράκτη των κήπων είναι επαρκής, αν και σε ορισμένες περιοχές φράχτες μέχρι 10 πόδια μπορεί να απαιτηθεί. Διπλή περίφραξη μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από μόνη περίφραξη οφείλεται στο γεγονός ότι τα ελάφια δεν μπορεί να πηδήσει υψηλός και ευρεία ταυτόχρονα. Έτσι, τοποθετώντας ένα δεύτερο φράχτη περίπου 4 έως 5 πόδια μέσα στο πρώτο μπορεί να είναι χρήσιμη στην πρόληψη της εισόδου των ελαφιών. Για να συνοψίσω, θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο συνδυασμό διαφόρων μεθόδων για τον έλεγχο της εισβολής των ελαφιών αντί να στηρίζεται σε μια ενιαία μέθοδο.