Πώς να Αδιάβροχη καμβά

καμβά Raw έχει το νερό που αντιστέκονται ιδιότητες, ωστόσο, εάν ο καμβάς δεν είναι αδιάβροχο, το νερό θα διαρρεύσουν μέσα από αυτό, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μούχλας. Cotton καμβά έχει το δημοφιλές αδιάβροχο ύφασμα καμβά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τις βαμβακερές ίνες των πρηστούν καμβά βαμβακιού, όταν βραχεί, σφράγιση έτσι την ύφανση. Ωστόσο, καμβάς βαμβακιού έχει ιδιαίτερη συγγένεια με το ωίδιο, έτσι έχει αντικατασταθεί από υφαίνεται ακρυλικά ή βινυλικά υμένιο πολυεστέρα. Το βινύλιο με επικάλυψη από ύφασμα σε αντίθεση με τον παραδοσιακό καμβά βαμβακιού δεν αναπνέει, και πρέπει να αερίζονται. Συμπύκνωση προκαλεί το ύφασμα για να γίνει υγρή, οδηγώντας τελικά σε μούχλα. Από την άλλη πλευρά, το ακρυλικό καμβά είναι μια σφιχτή ύφανση υφάσματος, το οποίο αναπνέει? Αντιστέκεται στην υπεριώδη ακτινοβολία, snubs ωίδιο και αντιστέκεται χρώση. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι το υψηλό κόστος της.
Πώς να Αδιάβροχη καμβά;? Για ακρυλικό καμβά, σιλικόνη θεραπεία δεν συνιστάται ως σιλικόνη είναι ασυμβίβαστη προς αυτήν. Ενός φθοριούχου πολυμερούς προϊόν με βάση είναι το καλύτερο για ακρυλικό καμβά. Ο καμβάς πρέπει να καθαριστεί επιμελώς και στη συνέχεια ομοιόμορφα από ψεκασμό με φθοροπολυμερούς βάση το γάλα. Μόλις ο καμβάς είναι ξηρό, μπορεί να ελεγχθεί από πετώντας το σε ένα κουβά με νερό. Εάν το νερό διαρρέει στον καμβά, τότε το παλτό δεν ήταν αρκετό και θα πρέπει να ψεκάζονται και πάλι. Το βούρτσισμα των κολλητών πετρελαίου στον καμβά είναι επίσης ένας άλλος τρόπος στεγάνωσης. Κάποιος πρέπει να διασφαλίσει ότι η διαδικασία στεγανοποίησης πρέπει να πραγματοποιείται σε καλά αεριζόμενο μέρος, κατά προτίμηση στο ύπαιθρο, καθώς η θεραπεία περιλαμβάνει καπνοί που δεν είναι κατάλληλα για εισπνοή. Η επεξεργασία αδιαβροχοποίησης δεν επηρεάζει άλλες ιδιότητες του υφάσματος.
Καμβάς Σκηνή Στεγανωτικά Βήματα? Όσοι κατασκήνωση σε σκηνές καμβά, πρέπει να στεγανοποιήσει τις σκηνές τους. Δεν έχει σημασία πόσο ανθεκτικά είναι τα αντίσκηνα, που τελικά θα διαρρεύσει κατά τη διάρκεια των βροχών. Διάφορες μέθοδοι της στεγάνωσης σκηνή καμβά είναι διαθέσιμα τα οποία θα κρατήσει από τη σκηνή χωρίς διαρροές για κάποιο χρονικό διάστημα. Ένα θα χρειαστείτε ένα συντηρητικό καμβά, πινέλο και μια σκάλα για να ολοκληρώσει το έργο της στεγάνωσης. Το συντηρητικό καμβά μπορεί να βρεθεί στο τμήμα βαφής για κάθε κατάστημα εγχώριας βελτίωσης. Καλό θα είναι να επιλέξει μια ηλιόλουστη ημέρα για να στεγανοποιήσει τη σκηνή, καθώς θα εγγυηθεί την πλήρη ξήρανση του υλικού στεγάνωσης. Η σκάλα είναι να φτάσει σε κάθε γωνία και γωνία της σκηνής. Στεγανωτικά τη σκηνή είναι πιο εύκολο, που του επάνω, και όχι όταν είναι να βρεθεί οριζόντια στο έδαφος. Χρησιμοποιήστε το πινέλο να εφαρμόσει μια λεπτή στρώση καμβά συντηρητικό σε όλο τον καμβά. Όταν το συντηρητικό καμβάς δεν είναι πλέον κολλώδης στην αφή, τότε ξέρει ότι έχει στεγνώσει.
Πώς να αδιάβροχα παπούτσια καμβά;? Στεγανωτικά θα εξασφαλίσει ότι τα παπούτσια καμβά παραμείνει σταθερό και καθαρό κατά τη διάρκεια του χρόνου έχουν φθαρεί. Ένα σπρέι-on, που περιέχουν φθοροπολυμερούς, υποχρεούται να αδιάβροχα τα παπούτσια. Οι αυτοί με σιλικόνη βάση θα σπάσει το ακρυλικές ίνες μέσα στον καμβά, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο ευαίσθητα στην υγρασία. Δεδομένου ότι η κορδόνια δεν χρειάζεται να είναι αδιάβροχα, μπορεί κανείς να τους αφαιρέσει και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα λεπτό και ακόμη και παλτό της αδιάβροχο επάνω όλη την επιφάνεια καμβά του παπουτσιού. Μόλις τα παπούτσια στεγνώσει τελείως, θα πραγματοποιήσουν μια μικρή δοκιμή για να εξασφαλίσει τα παπούτσια είναι αδιάβροχα. Για να ελέγξετε τα παπούτσια, το ένα μπορεί να επιτρέψει σε μια μικρή ποσότητα νερού για να στάξει στην επιφάνεια καμβά του τα παπούτσια. Μία θα πρέπει να εφαρμόσει ένα άλλο παλτό του ψεκασμού-on waterproofer, αν το νερό δεν χάντρα επάνω στον καμβά.
Πώς να Αδιάβροχη τσάντες καμβά;? Για την αδιάβροχη στεγανοποίηση μια σακούλα καμβά, θα πρέπει να αρχίσει με τον καθαρισμό του σάκου καλά μέσα έξω. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις κρυφές ραφές στην τσάντα. Μικρό ποσό των κολλητών καουτσούκ, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό τρύπες σε φρέατα ελαστικό πρέπει να εφαρμοστεί σε όλη τη ραφή. Ψεκάστε μια βάση τη σιλικόνη waterproofer σε ολόκληρη την επιφάνεια του σάκου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή προς τα κάτω και ραφές της τσάντας. Σε ό, τι αφορά τα φερμουάρ, φερμουάρ δεν είναι 100% αδιάβροχο. Σε περίπτωση που διαρρέει νερό από το φερμουάρ του σάκου, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ελεύθερα οξέος ταινία συσκευασίας για την αντιμετώπιση της διαρροής.
Τα παραπάνω βήματα για το πώς θα αδιάβροχο καμβά μπορεί να χρησιμεύσει ως κατευθυντήριες γραμμές για εκείνους που σχεδιάζουν να αδιάβροχα προϊόντα καμβά τους. Η συχνότητα στην επαναφορά του προϊόντος στεγάνωσης εξαρτάται από τη συχνότητα χρήσης του προϊόντος καμβά. Ακόμη και αν το προϊόν καμβά έχει χρησιμοποιηθεί σε αντίξοες συνθήκες, η θεραπεία πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον ένα χρόνο.