Palm είδη δένδρων

Η οικογένεια φοίνικα είναι μερικές φορές επίσης γνωστό ως η οικογένεια Arecaceae. Βοτανικά την παλάμη είναι επίσης γνωστή ως Palmae και Panamea. Ο φοίνικας είναι ένα ανθοφορίας δέντρο και είναι επίσης μέλος του monocot ή σειρά μονοκοτυλήδονο. Οι φοίνικες περίοπτη θέση βρίσκονται στο τροπικό, τροπικές και υπο θερμότερες εύκρατες περιοχές. Μερικά από τα είδη φοίνικα που έχουν γίνει της μόδας στις πιο κρύες περιοχές του κόσμου, είναι φυτεμένα στην φυτώρια και μερικές φορές είναι επίσης φυτεύονται σε εσωτερικούς χώρους. Τοπίο σχεδιαστές έχουν επίσης αρχίσει να χρησιμοποιεί τον φοίνικα στα σχέδιά τους τοπίο. Γύρω στο 2000 παλάμη είναι είδη δέντρων που βρέθηκαν σε όλη την υδρόγειο. Μεταξύ των διαφόρων γένεσις και τις οικογένειες του φυτικού βασιλείου, ο φοίνικας είναι πιθανώς η πιο μεγάλη οικογένεια εξάπλωση. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα σημαντικά, αλλά και η πιο διαδεδομένη είδος φοίνικα.
Κατάλογος των ειδών των δέντρων φοινικών
Αληθινή Ημερομηνία Palm: Η αληθινή παλάμη ημερομηνία βοτανικά γνωστή ως dactylifera Φοίνικα. Αυτό το specie χαρακτηρίζεται από ένα λεπτό τραχύ κορμό, που έχει την εμφάνιση ενός φτερωτός υφή. Ο θόλος του φοίνικα είναι πολύ μεγάλη εξάπλωση και έχει επικεφαλής της γκριζωπό, πρασινωπό φύλλα. Ο θόλος των φύλλων ανεβαίνουν στο κέντρο του δέντρου και τείνουν να καμπύλη προς τα έξω. Μερικές φορές, οι στερφολόγημα επίσης δει τα χαμηλότερα μέρη του κορμού.
Καναρίων Νήσων Ημερομηνία Palm: Καναρίων χουρμαδιά νησί είναι εμφανές βρίσκεται σε πολλά από τα τροπικά νησιά του Ινδικού και τους ωκεανούς του Ειρηνικού. Οι ποικιλίες φοίνικα μπορούν κανονικά να εντοπίζονται με τη βοήθεια του μήκους τους και τα μεγάλα κορμούς δέντρων. Αυτό το δέντρο συχνά φθάνει σε ύψος 50 έως 60 πόδια. Η μαζική μέγεθος του πορτμπαγκάζ είναι ένα πολύ ευδιάκριτο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του δέντρου. Βοτανική, το καναρίνι είναι μια χουρμαδιά της γης, και είναι γνωστό ως canariensis Φοίνικα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του φοίνικα είναι ότι είναι πολύ βραδεία.
Τέξας Sabal Palm: Το Τέξας Sabal παλάμη είναι επιστημονικά γνωστό ως Sabal texana ή Mexicana. Ανάμεσα σε όλες τις ποικιλίες φοίνικα, αυτό το δέντρο είναι το ένα με το πιο περίεργο εμφάνιση. πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η ευρεία κορμό, που έχει ένα μάλλον περίεργο επιφάνεια, αίσθηση και εμφάνιση.
Μεσόγειος Fan Palm: Η Μεσογειακή Fan παλάμη, όπως το όνομα προτείνει, είναι εμφανές βρίσκεται στο μεσογειακά κλίματα. Βοτανική, αυτό το δέντρο είναι γνωστό ως Chamaerops humilis. Από όλα τα είδη φοίνικα, η Μεσόγειος Fan φοινικέλαιο έχει μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και χαρακτηριστικά, από τα τροπικές και υπο τροπικούς φοίνικες. Πρόκειται για μια πολύ αργή παραγωγό, και έχει μια ξεχωριστή θόλο με τα φύλλα που είναι γκρίζο ή πρασινωπό χρώμα. Τα φύλλα του φυτού αυτού είναι συνήθως κατ 'ευθείαν σε νεαρή ηλικία και τη μορφή αργότερα ένα πολύ ελκυστικό thatch στην κορυφή του κορμού, καθώς ωριμάζουν.
Ανεμόμυλος Palm Tree: Ο Μύλος Palm δέντρο είναι βοτανικά γνωστή ως fortunei Trachycarpus. Αυτό το δέντρο είναι ένα από τα πιο σκληρά του είδους φοίνικα και είναι σε θέση να επιβιώσει η ακραία κλίματα της ψυχρότερες περιοχές. Αυτό το δέντρο είναι εξαιρετικά μικρή σε ύψος, για ένα φοίνικα.
Pindo Palm: Το Pindo Palm είναι ένα από τα πιο βολικό αίθριο και φοίνικες στον κήπο. Αυτά τα δέντρα, έχουν γκριζωπό και πράσινα φύλλα, τα οποία έχουν χαριτωμένο πτώση που τείνει να κατέβει από το θόλο. Ο κορμός του φυτού είναι πολύ κοντόχοντρη και επίσης έρχεται σε πολύ ελκυστικά σχέδια. Μετά τη μεταφύτευση στο μεταξύ ψηλά δέντρα, αυτό φοίνικες δημιουργεί ένα πολύ καλό επιπτώσεις στο τοπίο κήπο. Χρησιμοποιείται σε διάφορα σχέδια, καθώς και αίθριο.
Σάγο Palms: βοτανικά την παλάμη Sago είναι γνωστό ως revoluta Cycas. Είναι μερικές φορές συζητείται να είναι ένα cycad. Χαρακτηρίζεται από πολύ λαμπερός φυλλώματα και ένα πολύ περίεργο σχήμα των φύλλων, που δίνει το θόλο του δέντρου ένα πολύ βροχερό εμφάνιση.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα είδη από φοίνικες, που είναι ακόμη βοτανικά και επιστημονικά ταξινομηθεί. Το ελκυστικό και τους συναρπαστικούς χαρακτηριστικά αυτού του δέντρου, τα καθιστούν ένα πολύ δημοφιλές βοτανικό δείγμα μεταξύ κηπουρική ενθουσιώδες. Μια λέξη της προσοχής, αν είστε πράγματι σχεδιάζει να φυτέψει ένα φοίνικα, τότε πρέπει να το αγαπήσουν και να μάθουν όλα τα βασικά της φροντίδας για ένα φοίνικα.