Herb Σχεδιασμός Κήπος Σχέδια: Πώς να Διάταξη ένας κήπος

Βασιλικός, θυμάρι, δεντρολίβανο, κανέλα! Lovely φυτά δεν είναι; Πλούσια βλάστηση και να εξετάσουμε είναι εξαιρετική όταν φυλάσσονται σε γλάστρες με φυτά. Και τόσο χρήσιμο! Φανταστείτε ... είστε μαγείρεμα και ξαφνικά τρέχετε από κάρι φύλλα. Αντί να τρέχει στο πλησιέστερο κατάστημα ειδών παντοπωλείου, απλά λυκίσκου σε δικό του κήπο χορταριών σας και να κόβω έξω μερικά φύλλα και εκεί θα πάτε! προσφοράς μιας ολόκληρης ζωής της γεύσης-δίνοντας, φαρμακευτικά βότανα και το οξυγόνο πάρα πολύ! Το καμάρι του ναυπηγείου σας πράγματι. Όλοι ψάχνουν για το τέλειο σχεδιασμό σχεδίων βότανο κήπο!
Φυσικά, η αυξανόμενη ένα ευρύ φάσμα αυτών των βοτάνων, μητρική της δικής κλίματα τους και οι συνθέσεις του εδάφους δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Κάθε βότανο χρησιμοποιείται για τη δική του οικοσυστήματος της και δημιουργώντας σχέδια κήπων βότανο σε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους δεν είναι πολύ εύκολο. Και πώς να διάταξης ένα βότανο κήπο;
Herb Σχεδιασμός Κήπος Σχεδίων
Την εξέταση των αιτήσεων? Πρώτον, θα πρέπει να αποφασίσετε ποια χορτάρια θέλετε στον κήπο σας. Βότανα είναι πολλά και ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια ιδιαίτερη χρόνιο πρόβλημα υγείας, θα έχει νόημα να αναπτυχθεί ένα βότανο που θα βοηθήσουν στην ανακούφιση της ασθένειας. Ομοίως, δεν είναι καλό μαϊντανός αυξάνεται εάν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει σε κάποια από τα πιάτα σας! Έτσι, πρώτα αποφασίζει για τη χρήση και τη χρησιμότητα του κάθε βότανο που σχεδιάζετε να αυξάνεται. Επίσης, θεωρούν τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες σας. Τα βότανα είναι αρκετά λεπτή εργοστάσιο τους, ώστε μόνο αν νομίζετε ότι οι αναγκαίες οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες για αυτούς.
Herb υποδείγματα Garden? Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή με συνδυασμό των παρακάτω δεδομένο σχέδιο βότανο κήπο σχέδια με βάση τα βότανα που προγραμματίζετε να φυτεψετε. Καθένα από αυτά τα είδη έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που βασίζεται στη βότανα που χρησιμοποιείτε:
Container Φύτευση? Να το θέσουμε απλά, οι φυτεύσεις δοχείο είναι βότανο σχέδιο κήπων σχέδια όπου είστε καλλιέργεια αρωματικών φυτών σε γλάστρες. Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να λέσχη μαζί όλα τα βότανα που χρειάζονται παρόμοιες εδάφη και έκθεση στον ήλιο. Αντίθετα, θα μπορούσατε επίσης να ποτ κάθε βότανο σε επιμέρους μικρές γλάστρες. Προτιμώ την τελευταία ιδέα καθώς αποφεύγει την πιθανότητα του υπερπληθυσμού. Τα περισσότερα παιδιά κάνουν το λάθος της φύτευσης βοτάνων πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Αυτό θα δημιουργήσει έναν ανταγωνισμό μεταξύ των βοτάνων για το διάστημα και οι αδύναμοι, θα πάρουν μια ήττα. Έτσι, ενώ κάνοντας βότανο σχέδιά σας σχέδιο κήπων, σιγουρευτείτε ότι τα φυτά είναι καλά διαστήματα έξω.
Standard Εξωτερική Φύτευση? Εναλλακτικά, μπορείτε να φυτεύσει τα υπαίθρια βότανα. Αντί για τη διατήρηση των φυτών μέσα στο σπίτι, θα είναι δυνατόν να καθορίσει κάποιο χώρο έξω από 4 τοίχους σας και να σχεδιάσουμε ένα βότανο κήπο εκεί. Πάλι την ίδια φροντίδα πρέπει να ληφθεί. Οι συνδυασμοί ήλιος και γη για τα φυτά θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα, ενώ φύτευση των βοτάνων. Συνήθως είναι μια καλή ιδέα να υπαίθρια εγκατάσταση. Τα περισσότερα βότανα δεν είναι αντίθετη με τον ήλιο και στην πραγματικότητα αναπτύσσονται σε καλό φως του ήλιου. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο τα φυτά καλά έτσι ώστε να αναπτυχθούν σωστά.
Διακοσμητικό Φύτευση? Και αν αυτά φαίνονται πολύ εγκόσμια για σας και θέλετε να πάτε σε όλη τη διαδρομή με τα σχέδια βότανο κήπο του σχεδιασμού σας, πηγαίνετε για διακοσμητικά φύτευση. Τώρα, μερικοί μπορεί να λένε ότι είναι πολύ ντεμοντέ τώρα, αλλά είναι απλά ζηλεύουν! Διακοσμητικά φυτεύσεις φαίνονται όμορφα και να δώσει το σπίτι σας "τροχαίου πάρκο« είδος αυτό της αισθάνονται. Είναι ένα μεγαλειώδες έργο, ιδανικό για μεγάλα σπίτια και μεγάλους προϋπολογισμούς. Απαιτεί παρτίδες του σχεδιασμού και της δημιουργικότητας. Πρώτον, θα πρέπει να σχεδιάσουν το σύνολο του έργου εκ των προτέρων. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε έναν κήπο όπως αυτό, γιατί δεν λίγη έρευνα, καθώς; Κοιτάξτε άλλα σπίτια για συνθήματα. Ψάξτε το Διαδίκτυο και θα βρείτε μερικές από τις ωραιότερες σχέδια βότανο κήπο του σπιτιού σας. Διάγραμμα έξω στον κήπο σας πρώτα, πριν πάτε για τα σχέδια βότανο κήπο. Δείτε τον καλύτερο τρόπο μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτά. Σχέδιο ποια θα αλληλοσυμπληρώνονται σε χρώμα και μέγεθος. Και πάλι, το κύριο μέλημα να σχεδιάσουμε ένα garden.spacing βότανο, το διάστημα, τα κενά.
Έτσι, οποιαδήποτε και αν είναι τα σχέδιά σας βότανο σχέδιο κήπων, υπάρχουν ορισμένα γενικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Πράγματα που πρέπει να θυμάστε ενώ σχεδιάζετε ένα βότανο κήπο είναι το έδαφός συνδυασμό, έκθεση στον ήλιο και την απόσταση.