Γάμος Timeline Υποδοχή

Έχετε, τέλος, δήλωσε γαμήλιους όρκους σας και πήρε πάνω από τις πεταλούδες στο στομάχι σας. Είναι πλέον η ώρα να απολαύσετε και να γιορτάζουν τις γιορτινές γάμο σας. Θέλετε όλους τους καλεσμένους σας να θυμάστε γάμο κόμμα σας υποδοχή για πάντα. Προκειμένου να φιλοξενήσει το καλύτερο μέρος γαμήλια δεξίωση, θα πρέπει να σχεδιάσει ένα χρονοδιάγραμμα γαμήλια δεξίωση.
Γάμος χρονοδιάγραμμα υποδοχή και τον προγραμματισμό του γάμου είναι πολύ κρίσιμη για τη φιλοξενία ένα υπέροχο μέρος. Γάμος χρονοδιάγραμμα υποδοχή σας βοηθά για να αποφασίσει τις διάφορες εκδηλώσεις που πρέπει να ακολουθήσουν κατά συστηματικό τρόπο. Εκτύπωση του χρονοδιαγράμματος γαμήλια δεξίωση σχετικά με τις προσκλήσεις που δίνετε στους καλεσμένους σας, θα τους βοηθήσει να ξέρετε πώς το βράδυ θα εξελιχθεί. Βοηθά τα μέλη του κόμματος του γάμου να γνωρίζουμε ποιες είναι οι ρόλοι τους κατά τη διάρκεια της υποδοχής και βοηθά στην αποφυγή της τελευταίας στιγμής σύγχυση. Όλοι γνωρίζουν όταν τα τρόφιμα είναι να εξυπηρετούνται, τοστ από τον κουμπάρο, κοπή της πίτας, κλπ. θα λάβει χώρα την ώρα.
Το ακόλουθο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να ξέρετε πώς να προγραμματίσουν χρονοδιάγραμμα σας για την δεξίωση του γάμου.
Χρονοδιάγραμμα για δεξίωσης γάμου
Κοκτέιλ Ώρα 17:00: Είναι ώρα για τους νεόνυμφους να κάνετε κλικ σε φωτογραφίες του γάμου τους μετά λένε, I Do. Οι επισκέπτες ακολουθούν το ζευγάρι προς το χώρο υποδοχής για κοκτέιλ. Η υποδοχή ξεκινά με την εξυπηρέτηση των κοκτέιλ. Συνήθως διαρκεί για περίπου μία ώρα. Σερβίρονται κοκτέιλ με ορεκτικά και βοηθά τους ανθρώπους να ανακατεύονται μεταξύ τους. Πριν εγκαταλείψει το χώρο, το ζευγάρι και τους γονείς τους μαζί με το νυφικό γραμμή του κόμματος για τα συνήθη ευχές με τους επισκέπτες. ? Grand Άφιξη & Πρώτη Χορού - 6.00 μ.μ.: Ο συντονιστής εξασφαλίζει κάθονται οι επισκέπτες και να ανακοινώσει την άφιξη του νεόνυμφοι. Οι γονείς της νύφης και του γαμπρού εισήγαγε, ακολούθησε η αναγγελία του ζευγαριού κ. & κα »ως για πρώτη φορά. The νεόνυμφοι κάνουν μια μεγάλη είσοδο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να το βήμα στο πάτωμα για το πρώτο χορό σας. Ο πατέρας-κόρη και τη μητέρα-γιος του χορού μπορεί να βρίσκονται εν αναμονή μέχρι μετά το γεύμα.
Εκφράζει την ικανοποίησή του και την πρώτη Τοστ - 18.20 μ.μ.: Μετά τον πρώτο χορό, με όλα τα μάτια ακόμα που στο ζευγάρι, είναι η κατάλληλη στιγμή για τον πατέρα της νύφης για να πούμε το χαιρετισμό και να ευχαριστήσω τους επισκέπτες για κοσμεί την ευκαιρία με την παρουσία τους. Τότε κάποιος από την οικογένεια μπορεί να πει τις ευλογίες. The τοστ θα δοθεί από τον κουμπάρο και την κουμπάρα μεταξύ των μαθημάτων. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί το πηλίκο συγκίνηση και να κρατήσει ο καθένας στη θέση τους.
Που εξυπηρετούν το πρώτο μάθημα - 18.45 μ.μ.: Αν έχετε μια καθιστή γεύμα, συμβουλεύει, στη συνέχεια, το συγκρότημα να παίξει υποτονική μουσική, έτσι ώστε να μην ενοχλούν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια συνομιλιών. Η νύφη και ο νεόνυμφος μπορούν επίσης να καθίσουν και να φάνε τα τρόφιμα τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Ώρα να Groove - 7.30 μ.μ.: Ο DJ αναγγέλλει το ζευγάρι στο πάτωμα. Το ζευγάρι θα πρέπει να χορεύουν ένα ολόκληρο τραγούδι. Ο DJ μπορεί επίσης να καλεί το νυφικό συμβαλλόμενο μέρος κατά το δεύτερο μισό του τραγουδιού. Οι επιπλέον δραστηριότητες όπως να ρίξει το μπουκέτο, δώρα κεντρικό και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα θέλατε να συμπεριλάβει μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της συνόδου παρεμβολών. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέχεια, στο χορό.
Κοπή της Τούρτα-20.15 μ.μ.: κοπή κέικ σήματα στους επισκέπτες ότι είναι πλέον ΟΚ για να εγκαταλείψει το κόμμα. Ως εκ τούτου, το σχέδιο στην τούρτα κοπή περίπου μία ώρα πριν από τη σύναψη της υποδοχής. Η τροφοδοσία προσωπικό μπορεί να εξυπηρετήσει το κέικ με τον καφέ ή / και σαμπάνια στα τραπέζια.
Νεόνυμφους ευχαριστώ Ομιλία-20.30 μ.μ.: Είναι μια πολύ ωραία χειρονομία, αν το νεόνυμφοι ευχαριστήσω τους γονείς και τους καλεσμένους τους.
Τελευταία χορός-20.40 μ.μ.: Το πατέρα-κόρης και μητέρας-γιου χορού που ακολουθείται από όλους τους καλεσμένους στην πίστα θα ολοκληρωθεί την υποδοχή σε ένα υψηλό σημείο. Επιλέξτε ένα εορταστικό και γρήγορη αριθμό για να μπει ο κόσμος αυλάκωση και τη συστροφή.
Τελική Αντίο-9.55: Ο συντονιστής θα πρέπει να εγκαινιάσει ο καθένας για το φουαγιέ ή μέτρα σε εξωτερικούς χώρους και το ζευγάρι κάνει μια μεγάλη έξοδο από την υποδοχή. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να ρίξει κομφετί, φυσαλίδες πλήγμα, ροδοπέταλα και φως βεγγαλικά και ευθυμία το ζευγάρι για ένα επιτυχημένο μέλλον μαζί.
Το χρονοδιάγραμμα δεξίωση του γάμου μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την άνεσή σας. Είναι πάντα καλύτερο να υπάρξει ένα χρονοδιάγραμμα δεξίωση γάμου και το χρονοδιάγραμμα προγραμματιστεί, καθώς θα βοηθήσει κρατώντας σας σε μια χαλαρή διάθεση. Θα σας βοηθήσει να ταιριάζει σε όλα και δεν θα κάνει κανέναν αισθάνονται ότι είναι αποκλεισμένες. Ήρθε η ώρα να είναι χαρούμενα και να φωνάζουν, "Just Married».