Σπιτική Ιδέες γαμήλιας πρόσκλησης

Οι γαμήλιες προσκλήσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε γαμήλιου προγραμματισμού. Κομψό ή εκκεντρικά, εξελιγμένα ή απλά κακό, γαμήλιες προσκλήσεις είναι συνήθως η πρώτη αναλαμπή του γάμου ότι οι επισκέπτες θα με δείτε. Δεν καθορίζεται μόνο το ύφος και τον τόνο του το μεγάλο γεγονός, αλλά επίσης αντικατοπτρίζει προσωπική καλαισθησία του ζεύγους. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τον προϋπολογισμό του γάμου είναι εύκολα καταναλώνεται σε προϊόντα μεγάλης αξίας, όπως, το γαμήλιο δαχτυλίδι, τον τόπο και τις διακοσμήσεις, γαμήλιες προσκλήσεις παίρνουν συχνά σε δεύτερη μοίρα. Θα πρέπει τώρα όμως αναφερθεί λεπτομερώς σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιδέες πρόσκληση σπιτικά γάμου που μπορούν να βοηθήσουν στη συνολική διακόσμηση.
Οι περισσότεροι από μας καταλήγουν να επιλέγουν τις πιο σχεδιασμό γαμήλια πρόσκληση που πιθανώς εκατοντάδες άλλα ζευγάρια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα. Ένας ευκολότερος και ανέξοδος τρόπος για τη δημιουργία μοναδικών, δημιουργική προσκλήσεις γάμου είναι, καθιστώντας τον εαυτό σας. Το κάνετε οι ίδιοι ή σπιτικά προσκλήσεις του γάμου σας επιτρέψει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο προσκαλεί ενσωματώνοντας το θέμα του γάμου, μοτίβο και το συνδυασμό χρωμάτων. Τι κάνει αυτό το καθήκον μια βόλτα στο πάρκο είναι οι εξελίξεις στην τεχνολογία εκτύπωσης και επιτραπέζιας τυπογραφίας, η οποία καθιστά την εκτύπωση στο σπίτι αρκετά εύκολα. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να πάτε για μια ψηφιακά ενισχυμένο γαμήλια πρόσκληση, τότε υπάρχει μια σειρά από μοναδικά γραφικής ύλης που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό προσκλήσεις του γάμου σας.
Ιδέες για Σπιτική Προσκλητήρια
Επιλέγοντας ένα στυλ για την Πρόσκληση: Υπάρχουν σήμερα, μια σειρά από do it yourself στυλ γαμήλια πρόσκληση έξω εκεί που μπορείτε να επιλέξετε με βάση το τυπικό της εκδήλωσης. Για παράδειγμα, μια παραδοσιακή γαμήλια πρόσκληση είναι συνήθως το λευκό, το οποίο περιλαμβάνει με χρυσό, με τη μορφή τολμηρό έργο τέχνης. Εάν προγραμματίζετε έναν γάμο στην παραλία, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μερικά κοχύλια της θάλασσας και έντονα χρώματα για την πρόσκληση. Αν και το σχεδιασμό του στυλ πρόσκληση πρέπει να ελέγξετε αν το στυλ που επιλέγετε είναι εφικτή ή όχι και να έχετε κατά νου τους περιορισμούς του χρόνου. Μπορείτε να ψάξετε για την έμπνευση για το στυλ πρόσκληση σε νυφικά περιοδικά, καταλόγους χαρτοπώλη, την τέχνη και τα σκάφη καταστήματα προμηθειών ή online.
Επιλέγοντας το Υλικά: Μόλις έχετε αποφασίσει το είδος της γαμήλια πρόσκληση να κάνει, είναι ώρα να επιλέξετε τα υλικά για να καταστεί η γαμήλια πρόσκληση. Πρώτο είναι το χαρτί για την πρόσκληση. Υπάρχουν πολλά μοναδικά στυλ έγγραφο διαθέσιμο σε ένα κατάστημα χαρτικών. Ορισμένες αποτελούν ήδη χαραγμένα με χρυσά prints και βαφής περικοπές. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα έγγραφα ή χρησιμοποιούν μοντέρνα ανακυκλωμένο χαρτί πιέζεται με αποξηραμένα λουλούδια για την προσθήκη μια μοναδική πινελιά στην πρόσκληση. Μπορείτε να διακοσμήσετε την πρόσκληση, με κορδέλες σφραγίδες, ή αυτοκόλλητα για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού να προσθέσετε μια ειδική, ρομαντική αφή στην πρόσκληση. Θυμηθείτε, ενώ η επιλογή των χρωμάτων για την γαμήλια πρόσκληση να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά και ζελέ με το ύφος και το θέμα του γάμου.
Διατύπωση Πρόσκληση: Αντί να χρησιμοποιεί το κλισέ επίσημη διατύπωση γαμήλια πρόσκληση, χρήση δημιουργικών εκφράσεων, η οποία είναι πολύ πιο προσωποποιημένη για τις χειροποίητες προσκλήσεις του γάμου σας. Αυτό πρέπει να γίνει διατηρώντας ετικέτες διατύπωση γαμήλια πρόσκληση στο μυαλό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτικά ποιήματα, αποσπάσματα ρήσεις ή στίχους για τη γαμήλια πρόσκληση. Αν θέλετε να προσθέσετε μια ιδιόμορφη αφή στις προσκλήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστείο διατυπώσεις γαμήλια πρόσκληση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μια διασκεδαστική ιστορία ή ανέκδοτο μαζί με ένα κωμικό σχέδιο. Για όσους γνωρίζουν την καλλιγραφία ή να βρείτε κάποιον που κάνει, στη συνέχεια, ενσωματώνοντας κάποιες κομψή γραμματοσειρά στην πρόσκλησή σας, θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ιδέα.
Εκτύπωση Σπιτική Προσκλήσεις σας: Για εκείνους που έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο σπίτι και εκτυπωτές, είναι μια μεγάλη ιδέα για να πάρετε μια εκτύπωση από τις προσκλήσεις σας. Αυτό είναι μεγάλο για εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι αρκετά εμπειρογνώμονες σε έργο τέχνης. Για την πραγματοποίηση σπιτικό πρόσκληση, κατεβάσετε μόνο μερικές φωτογραφίες και τις τέχνες clip ή ακόμα και φωτογραφίες και να πάρει μια γραμματοσειρά για να πάει με το ύφος της γαμήλιας πρόσκλησης. Μπορείτε να πάρετε τώρα μια εκτύπωση των στοιχείων της πρόσκλησης για το χαρτί της επιλογής σας.
Εάν δεν θέλετε να περάσουν από τις παρενοχλήσεις της επιλογής των σχεδίων, τότε είναι μια καλή ιδέα να αγοράσει κάποια πακέτα γαμήλια πρόσκληση ή απλά να πάρουν μια εκτύπωση της online προσκλήσεις γάμου για να σας βοηθήσει στον προγραμματισμό του γάμου σας. Αυτό θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε μερικές καταπληκτικές ιδέες upscale πρόσκληση σπιτικό γάμο, σε ένα κλάσμα της τιμής.