Πώς να κάνω μια Διαχωριστικό δωματίου

Ας ξεκινήσουμε με δύο σενάρια:? Πρώτον, φανταστείτε ένα τυπικό αστικό ζευγάρι που ζει σε ένα μεγάλο ρετιρέ. Δυστυχώς, τα δωμάτιά τους έχουν αρχιτεκτονική-d τόσο πολύ, ώστε το κύριο υπνοδωμάτιο είναι πολύ μεγάλο και φαίνεται άδειο παρά να είναι όμορφα επιπλωμένα. Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα τμήμα στο δωμάτιο για να το κάνουν να φανεί λίγο πιο πλήρη και λιγότερο σαν άγονο έδαφος. Δεύτερον, φανταστείτε μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων που ζουν σε ένα μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα. Έχουν δύο δωμάτια. Όμως, τα δύο παιδιά χρειάζονται ένα δωμάτιο για τον εαυτό τους το καθένα. Χρειάζονται έναν τρόπο με τον οποίο μπορεί να διαιρέσει ένα δωμάτιο, να δημιουργήσουμε έναν χώρο για κάθε παιδί. Δεν μπορεί να χτίσει τείχη στο διαμέρισμα.
Η απάντηση και στα δύο αυτά σενάρια είναι διαιρέτες δωματίων.
Παροχές Διαχωριστικά-οι Oxford θα το καθορίσει, ένα διαχωριστικό δωματίου είναι μια οθόνη ή ένα κομμάτι των επίπλων που χωρίζει ένα δωμάτιο σε δύο μέρη. Έτσι, τώρα είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να διαιρέσετε το χώρο σας. Θα μπορούσατε να πάτε για φτηνές διαιρετών δωματίων ή απλά να κάνει ένα διαχωριστικό δωματίου. Υπάρχουν πολλά είδη διαιρετών δωματίων που μπορείτε να επιλέξετε. Αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτό που κάνετε, είναι πολύ πιο όμορφο από ό, τι, ίσως, κάθε κλασικό μάρκα που μπορείτε να αγοράσετε! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, έχει το στυλ σας. Ως εκ τούτου, ο χώρος σας θα αντικατοπτρίζει την καλύτερη, μπορεί. Μπορείτε να το διαμορφώσετε με φωτογραφίες της οικογένειας ή ένα οικογενειακό δέντρο. Μπορείτε ακόμη να προσπαθήσετε με το χέρι του καθενός εκτυπώσεις σε αυτό. Κάτω γραμμή, θα είναι πανέμορφο. Αν δεν είναι, κάνει άλλο ένα για να το καλύψει!
Θα πρέπει να έχουν επίγνωση των προδιαγραφών διάστημα πριν κάνετε ένα διαχωριστικό δωματίου:? Πρώτον, αν το δωμάτιό σας είναι μικρό και θέλετε να οργανώσετε καλύτερα με τη δημιουργία ενός τμήματος. ? Δεύτερον, αν το δωμάτιό σας είναι πολύ μεγάλο και θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα τμήμα για να κάνουν το δωμάτιο πιο λειτουργικό. ? Με βάση αυτές τις προδιαγραφές θα πρέπει να αποφασίσετε το είδος του διαιρέτη δωματίων που επιθυμείτε να έχετε. Παρ 'όλα αυτά, και στις δύο περιπτώσεις ο διαιρέτης δωμάτιο θα προσθέσει διακοσμητικά, διακοσμητικά και λειτουργική αξία για το δωμάτιο.
Τώρα ερχόμαστε στον πυρήνα ερώτημα, πώς να κάνει ένα διαχωριστικό δωματίου:? Ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις προτιμήσεις σας θα μπορούσατε να έχετε είτε ένα ημιδιάφανο είδος διαιρέτη δωματίων για μικρότερο διάστημα ή ένα αδιαφανές διαχωριστικό δωματίου για ένα μεγαλύτερο χώρο. Το θέμα είναι να έχουν την πιο χρήσης από αυτό. ? Και στις δύο περιπτώσεις των διαιρετών δωματίων, μπορείτε να το έχετε σε 3 βασικούς τύπους. Ας συζητήσουμε τις μεθόδους:
1. Folding δωματίου Διαχωριστικό:? Για αυτόν τον τύπο ενός διαιρέτη δωματίων μπορείτε να κάνετε καρέ πάνελ σύμφωνα με το ύψος που ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου. ? Στη συνέχεια, προσθέτετε το εσωτερικό πάνελ. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε από το γυαλί στο ξύλο ύφασμα ή ακόμη και. ? Τελευταίο βήμα, θα συγκεντρωθούν όλες οι ομάδες (στα πλαίσια) με μεντεσέδες και τοποθετήστε την στη γωνία που σας αρέσει.· 2. Μονόκλινο Δωμάτιο Panel Διαχωριστικό:? Αυτή είναι η απλούστερη μορφή της διαιρετών δωματίων, να κάνουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ένα πλαίσιο ομάδας και το εσωτερικό πάνελ. ? Στη συνέχεια, προσθέστε τα πόδια σε αυτό, έτσι ώστε να είναι εύρωστο και σταθερό. ? Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο σημείο που σας ταιριάζει.3 Κουρτίνα δωματίου Διαχωριστικά: Είναι επίσης πολύ στοργικά γνωστή ως κρέμονται διαιρέτες δωματίων. ? Αυτά είναι ως επί το πλείστον από ύφασμα ή χάντρες. ? Μπορείτε να κάνετε ένα πλαίσιο και να αναστείλει το ύφασμα ή χάντρες από το ανώτατο όριο του πλαισίου. ? Αυτός ο τύπος μπορεί να δώσει στο χώρο μια πολύ μυστηριώδης έφεση!
Έτσι, πιστεύω ότι τώρα έχετε μια αρκετά δίκαιη ιδέα για το πώς να φτιάξετε το δικό διαχωριστικό δωματίου σας. Αυτό, είναι που υπογράφει και να κρύβονται πίσω από την προσωπική διαιρέτη δωμάτιό μου! Πάρτε τις συμβουλές και μην διστάσετε να αφήσετε ένα σημείωμα, αν έρθει να τηρήσει μια πιο εκπληκτικές ιδέες. Μετά από όλα, την ομορφιά του σπιτιού είναι η συνέπεια του πάθους (προς την κατεύθυνση αυτή) του ιδιοκτήτη!