Πλημμέλημα vs Felony

Η συζήτηση του εναντίον πλημμέλημα κακούργημα, πρέπει να εξεταστεί δεόντως υπό δύο προϋποθέσεις. Πρώτον: είστε φοιτητής νομικής. Δεύτερον: Σας αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Εδώ είναι μερικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να γίνει διάκριση μεταξύ πλημμέλημα και κακούργημα.
Πλημμελήματα? Πλημμελειοδικών οι πράξεις αυτές πιο σοβαρά από πταίσματα. Περιλαμβάνουν αντίσταση κατά τη σύλληψη, τη δημόσια μέθη και απλή μπαταρία. Όσον αφορά τη σοβαρότητα των παραβάσεων αφορά, πλημμελήματα είναι ένα βήμα παρακάτω κακουργήματα. Ωστόσο, ο βαθμός στον οποίο η πράξη αυτή πραγματοποιείται, επίσης, επηρεάζει την κατάταξή της. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να κλέψει ένα στοιχείο που κοστίζουν λιγότερο από ένα ορισμένο ποσό δολαρίων, εσείς θα διέπραττε μικροκλοπή, η οποία είναι πλημμέλημα. Ωστόσο, ήταν το στοιχείο που κοστίζουν περισσότερο από το εν λόγω ποσό, που θα διέπραττε μεγάλη κλοπή, που αποτελεί κακούργημα.
Κατά συνέπεια, η τιμωρία σε εκείνους που διαπράττουν παραπτώματα, μπορεί να είναι υψηλότερο πρόστιμο από εκείνο που θα πρέπει να καταβληθεί για ένα ασήμαντο αδίκημα. Εάν μια ποινή φυλάκισης θα πρέπει να εξυπηρετηθούν, είναι πιθανό ότι θα υπηρετήσει για όχι περισσότερο από ένα χρόνο, συνήθως σε τοπικό, πόλη ή φυλακή της κομητείας. Οι Πλημμελειοδικείο αδικήματα συνήθως αντιμετωπίζονται με ειδικά δικαστήρια με συντετμημένη διαδικασίες. Ως εκ τούτου, σε διάφορες χώρες, δεν είναι διορισμένο από το δικαστήριο δικηγόροι που παρέχονται σε όσους δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Γενικά, μια μεγάλη κριτική επιτροπή δεν υποχρεούται να διερευνήσει και να φορτίσετε πλημμελήματα, που συνήθως πραγματοποιείται από γραπτή καταγγελία ή πληροφορία. Ωστόσο, εάν ο εναγόμενος επιθυμεί μια πρόχειρη δίκη, μπορεί να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση και να καταβάλουν μια αμοιβή για να προμηθευτούν ένα. Η χρέωση πλημμέλημα μπορεί να ακουστεί από μια μεγάλη κριτική επιτροπή, αν συνοδεύεται από ένα ή περισσότερα κακουργήματα.
Υπάρχει ελπίδα για εκείνους με πλημμέλημα στο αρχείο τους, όπως τους επιτραπεί να ψηφίσουν, υπηρετήσει στον στρατό, υπηρετούν σε κριτικές επιτροπές και την πρακτική άδεια επαγγέλματα όπως την ύπαρξη ενός δικηγόρου. Ακόμα καλύτερα, σε κράτη όπου οι τρεις νόμοι που εγκρίθηκαν απεργίες, πλημμελήματα δεν προσμετρούνται ως απεργίες. Παρ 'όλα αυτά, σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν δύο προηγούμενες καταδίκες κακούργημα, πλημμέλημα προστεθούν στον κατάλογο θα μπορούσε να θεωρηθεί το τρίτο αδίκημα απεργία. Αν συνέβαινε αυτό, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα υποχρεωτικό 25-έτους στη ζωή ποινή φυλάκισης.
Κακουργήματα? Κακουργήματα περιλαμβάνουν σοβαρά εγκλήματα, όπως ληστεία, απαγωγή, βιασμό και φόνο. Μια ευρεία κατάταξη γίνεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα περισσότερα κράτη, είναι ότι κακουργήματα όλα τα εγκλήματα που φέρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης άνω του ενός έτους, που σερβίρεται στο κράτος αα ή ομοσπονδιακή φυλακή. Ωστόσο, εάν το έγκλημα είναι μια κύρια παράβαση, όπως φόνο πρώτου βαθμού, ακόμη και μια ποινή του θανάτου μπορεί να χορηγηθεί. Σε περιπτώσεις κακούργημα, ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να το δικαστήριο διόρισε δικηγόρο. Μια μεγάλη δίκη με ενόρκους μπορεί να είναι υποχρεωτική σε ορισμένες δικαιοδοσίες.
Ένα πρόσωπο που καταδικάζεται για κακούργημα είναι πιθανόν να έχει περισσότερους περιορισμούς σχετικά με τα δικαιώματά τους (επιπτώσεις εξασφαλίσεις). Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επαγγελματίες περιορισμούς (δεν μπορούν να είναι δικηγόροι ή καθηγητές), δεν επιτρέπεται να υπηρετούν σε κριτικές επιτροπές, που χάνει το δικαίωμα ψήφου, που απαγορεύεται να κατέχουν όπλα, ή υπηρετούν στο στρατό, και σε ορισμένες περιπτώσεις, να χρειαστεί να εγγραφείτε ως παραβάτη (π.χ., δράστη σεξ ή ναρκωτικά δράστη).
Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο, έχει καταστήσει σαφή τη διαφορά μεταξύ πλημμελήματα και κακουργήματα, καθώς και λεπτομέρειες, όπως εναντίον κλοπής κακούργημα πλημμελημάτων. Σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ οι ομοσπονδιακοί νόμοι είναι σταθερές, νόμους του κράτους αναβάλει. Για το λόγο αυτό, ένα άτομο που αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις πρέπει να έρθετε σε επαφή με ειδική επικεφαλής σύμβουλος ποινικού δικαίου δικηγόρος από το κράτος, να ελέγξει τη διαδικασία του κράτους για την επιβολή ένα έγκλημα πλημμέλημα ή κακούργημα.