Κλάδεμα καουτσούκ φυτών Δέντρο

Κλάδεμα? Κλάδεμα είναι μια διαδικασία απομάκρυνσης των ανεπιθύμητων στοιχείων ενός δέντρου για τη βελτίωση της ανάπτυξης και την ομορφιά του. Εξωραϊσμός συνήθως περιλαμβάνει κλάδεμα των δένδρων, η οποία περιλαμβάνει την αφαίρεση τα νεκρά φύλλα και η ατελέσφορη και ανεπιθύμητα μέρη ενός δέντρου. Οι λόγοι για κλάδεμα ένα δέντρο είναι - τη συντήρηση, τη βελτίωση των δέντρων (φρούτα, λουλούδια, φύλλα) και τον περιορισμό του ύψους / ανάπτυξη του δέντρου. Κλάδεμα ενός δένδρου μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, αλλά τα καλά αποτελέσματα του κλαδέματος μπορεί να δει εάν κλάδεμα γίνεται σε συγκεκριμένη περίοδο. Κάθε φυτό έχει μια διαφορετική περίοδο κλάδεμα. Κλάδεμα δεν οδηγεί σε καμία ζημία στο δέντρο, αλλά ακατάλληλη κλάδεμα μπορεί να καταστρέψει την υγεία των φυτών. Χειμώνα ή την άνοιξη είναι συνήθως θεωρείται ως κατάλληλη ώρα κλάδεμα. Το κλάδεμα γίνεται με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται, ανάλογα με το μέγεθος του δέντρου. Αυτά είναι που ονομάζεται ως άκρο.
Ελαστικό Tree Plant? Επιστημονική ονομασία των φυτών δένδρων καουτσούκ is Ficus Elastica και είναι επίσης γνωστή ως η Ινδία καουτσούκ φυτών. Το δέντρο ανήκει στην οικογένεια σχήμα. Το εργοστάσιο έχει τις ρίζες του στις τροπικές χώρες, όπως, την Ινδία, τη Μαλαισία και την Ινδονησία. Το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί πολύ υψηλό, περίπου 50 πόδια με ευρεία εξάπλωση. Οι μονάδες αυτές απαιτούν πολύ λιγότερη φροντίδα και μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και ως εκ τούτου είναι δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για να πάρετε κάποια σκιερά γωνίες στα δωμάτιά σας. Αυτά τα δέντρα μεγαλώνουν πολύ υψηλό και ως εκ τούτου πρέπει να κλαδεύονται όταν τοποθετείται μέσα στο σπίτι. Ας ρίξουμε μια ματιά στο εργοστάσιο Κλάδεμα καουτσούκ.
Ελαστικό Tree φυτών κλαδέματος? Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα φυτά δένδρων καουτσούκ αυξάνονται πολύ ψηλά και, συνεπώς, πρέπει να κλαδεύονται για να χωρέσει σε εσωτερικούς χώρους. Το κλάδεμα θα βοηθήσει στον έλεγχο του ύψους του φυτού δένδρων καουτσούκ και να κάνει το φυτό φαίνεται πιο όμορφο. Καουτσούκ φυτά δέντρο είναι ισχυρές και ως εκ τούτου κλάδεμα μπορεί να γίνει σε κάθε εποχή. Ωστόσο, αργά την άνοιξη ή το καλοκαίρι αρχική θεωρούνται καλύτερες εποχές για το εργοστάσιό Κλάδεμα καουτσούκ.
Πριν αρχίσετε να κλάδεμα των φυτών δένδρων καουτσούκ, ρίξτε μια ματιά στο δέντρο όπως έχετε να κλαδεύω 1 / 3 του δέντρου. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καθαρά, ευκρινή και σωστή άκρο. Φοράτε γάντια πριν ξεκινήσετε κλάδεμα επειδή το δέντρο έχει λευκό γαλακτώδες σφρίγος που μπορεί να διαρρεύσει, ενώ το κλάδεμα. Μην κόψτε πάρα πολλά φύλλα από το φυτό δέντρο καουτσούκ. Ενώ κλάδεμα ένα φυτό δέντρο καουτσούκ, βλέπω ότι κάνετε περικοπές πάνω από τους κόμβους των φυτών. Οι κόμβοι φυτό είναι εκείνα όπου τα φύλλα συνδέονται με βλαστικά ή όταν νέα καταστήματα αυξάνονται. Καουτσούκ δέντρο πρέπει να κλαδεύονται σε ύψος το ένα πόδι από την επιφάνεια του εδάφους. Νέα αύξηση θα διαπιστωθεί ακριβώς κάτω από την περικοπή που κάνατε.
Ελαστικό Tree Plant Care Tips? Τους τοποθετεί σε μια περιοχή τόσο με επαρκές φως του ήλιου και της σκιάς. ? Καουτσούκ φυτών δέντρο πρέπει να γονιμοποιηθεί κάθε 15 ημέρες. ? Αυτά τα δέντρα απαιτούν ακριβή υδάτων και του εδάφους ανάγκη που στραγγίζει το νερό καλά. ? Το επίπεδο της υγρασίας που απαιτούνται για την εγκατάσταση αυτή είναι τουλάχιστον 50%. ? Καθαρίστε τα φύλλα τακτικά με τη βοήθεια του ένα υγρό πανί. ? Κλάδεμα των φυτών δένδρων καουτσούκ δεν βλάπτει το φυτό, αλλά μάλλον ενισχύει την ανάπτυξη της και θα βελτιώνει την ποιότητα του δέντρου. Μπορείτε να δώσετε το φυτό μια επιθυμητή μορφή με την αφαίρεση των ανεπιθύμητων φύλλα, κλαδιά, κ.λπ., και προώθηση της εσωτερικής ανάπτυξης του φυτού δέντρο καουτσούκ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευθείτε έναν εμπειρογνώμονα για να σας καθοδηγήσει με τις κατάλληλες τεχνικές κλαδέματος.