Tulip Poplar Tree

Το Tulip λεύκας είναι ένα από τα δύο είδη που ανήκει στην οικογένεια ή Magnoliaceae μανόλιας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί εγγενές της Βόρειας Αμερικής. Ένα άλλο είδος της τουλίπας λεύκας είναι κινέζικο Liriodendron, το οποίο είναι εγγενές στην Κίνα και το Βιετνάμ. Είναι επίσης γνωστό ως το δέντρο τουλίπα, κίτρινο λεύκες και tulipifera Liriodendron. Είναι γνωστό ως λεύκα τουλιπών κυρίως λόγω της ομοιότητας των λουλουδιών να τουλίπες. Το Tulip λεύκας είναι ένα τεράστιο δέντρο και δεν σχετίζεται με λεύκας. Αυτό το δέντρο είναι μεγάλο για τα ναυπηγεία και τους σκοπούς εξωραϊσμού. Προσδιορισμός ενός τουλίπα λεύκας είναι πολύ εύκολη, καθώς μπορεί να αναγνωριστεί από μαζικές το μέγεθος και το ύψος της.
Tulip Poplar Tree
Όπως αναφέρθηκε ήδη, η τουλίπα λεύκα είναι ένα μεγάλο σκιερό δέντρο που μπορεί να φθάσει σε ύψος περίπου 150 έως 165 πόδια. Με ένα τέτοιο ύψος, μπορούν εύκολα να υπερβεί άλλα δέντρα γύρω, μερικές φορές ακόμα και σφενδάμι και βελανιδιές. Πολλοί από αυτούς φτάνουν σε ύψος πάνω από 170 πόδια. Αυτά τα γιγαντιαία και υπέροχα δέντρα μπορούν επίσης να προσδιορίζονται από το σχήμα του μεγάλου και μοναδικού φύλλα τους. Τα φύλλα της λεύκας Tulip βρίσκονται συνήθως με τέσσερις λοβούς και ένα μυτερό κορυφή. Αυτά τα χαρακτηριστικά λοβών είναι βαθύτερες στην νεότερους δέντρα, σε σύγκριση με το ώριμο αυτά. Τα φύλλα αυτού του δέντρου είναι αρκετά μεγάλα σε μήκος 8-22 cm και πλάτους 6-25 cm.
Η όμορφη άνθη του δέντρου τουλίπα λεύκας είναι έντονο κίτρινο χρώμα με πορτοκαλί μπάντες που εμφανίζονται τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ένα τυπικό λουλούδι λεύκα τουλιπών είναι περίπου 3 έως 10cms σε διάμετρο με εννέα πέταλα. Οι Tulip λεύκα λουλούδια που είναι γνωστό ότι έχουν κάποια ανεπαίσθητη μυρωδιά των αγγουριών. Το δέντρο παίρνει γενικά περίπου 15 χρόνια για την ανθοφορία. Παράγει επίσης κωνικοί φρούτα, τα οποία είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο των Σαμαρά.
Αυτό το δέντρο είναι κυρίως γνωστός και μου άρεσε για την ομορφιά της το φθινόπωρο, καθώς, ενώ όλα τα άλλα δέντρα αρχίζουν να χάνουν το φύλλωμα τους και μαυρίζουν το φθινόπωρο, αυτό το δέντρο αλλάζει χρώμα από φρέσκο ​​πράσινο έως χρυσοκίτρινο και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό θέαμα. Για το λόγο αυτό, τα δέντρα λεύκα τουλιπών είναι μια προτιμώμενη επιλογή για τον εξωραϊσμό. Είναι ένα πολύ δημοφιλές δέντρο σε πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών και αναγνωρίζεται ως το δέντρο πολιτεία του Τενεσί, Ιντιάνα και Κεντάκυ. Κίτρινο λεύκα ή τουλίπα ξύλο λεύκας χρησιμοποιείται για την κατασκευή ανέξοδο επίπλων, γραφείων και τη διαμόρφωση έπιπλα και επίσης για την κατασκευή υπο-επιφάνειες για επικάλυψη.
Πώς να αυξηθεί Tulip Poplar Tree
Το Tulip λεύκα δέντρο μεγαλώνει ταχύτατα, φθάνοντας σε ύψος περίπου 15 έως 20 πόδια σε σύντομο χρονικό διάστημα από 6 έως 8 χρόνια. Μπορείτε να φυτέψετε αυτό το δέντρο την άνοιξη, είτε με τη χρήση των σπόρων προς σπορά ή αγενή μέρος. Ωστόσο, η ανθοφορία θα είναι νωρίτερα στο εμβολιασμένα φυτά από αυτά που καλλιεργούνται από τους σπόρους. Μια υγρή, αλλά καλά στραγγιζόμενα και ελαφρώς όξινο χώμα είναι ιδανικό για την καλλιέργεια τουλιπών λεύκας, αν και μπορεί να ανεχθεί επίσης ελαφρώς αλκαλικό και αλμυρό εδάφη. Προτιμά εύκρατα κλίματα και τόπους εν μέρει εκτεθειμένα στο φως του ήλιου. Tulip λεύκες χρειάζονται νερό σε ένα μέτριο ποσό, έτσι αποφεύγεται η υπερβολική άρδευση. Η τακτική κλαδέματος είναι σημαντικό να διατηρηθεί το σχήμα του δέντρου λεύκας τουλίπα, η οποία τείνει να γίνει αντικανονική στη λήξη από την τακτική οβάλ ή κωνικό σχήμα.
Το Tulip λεύκας είναι συνήθως ανθεκτικό σε ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών και εντόμων. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε περιστασιακά κάποιες κοινές ασθένειες τουλίπα δέντρο όπως cankers, φύλλο τόπου, ωίδιο, βερτισιλλίωση και μούχλα καπνισμένα. Εκτός από αυτά, αυτό το δέντρο μπορεί να προσελκύσει ορισμένες ανεπιθύμητες έντομα όπως οι μέλισσες αφίδες, και τις σφήκες. Αλλά παρ 'όλα αυτά τα μειονεκτήματα, τα δέντρα λεύκα τουλιπών είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ένα ναυπηγείο οφείλεται σε μεγαλοπρεπή εμφάνιση τους.