Πώς να Hang ντουλάπια κουζίνας

Κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν κατέχει οποιοδήποτε χώρο στο δάπεδο. Όταν κλείσετε νέα γραφεία στην κουζίνα σας, δεν θα σας παρέχει μόνο με κάποια επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, αλλά και μετατρέψουν την εμφάνιση και την αισθητική της κουζίνας σας εντελώς. Ας μάθουμε πώς να κρεμάσει ντουλάπια της κουζίνας.
Προετοιμασία του τοίχου για Κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας? Όταν έχετε προγραμματίσει να κρεμάσει ντουλάπια της κουζίνας, το πρώτο βήμα είναι να λάβει τα κατάλληλα μετρήσεις του τείχους, όπου τα γραφεία θα πρέπει να κρεμαστεί. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι και ένα χάρακα, να σημειώσετε την ακριβή περιοχή όπου θέλετε να βάλετε επάνω τα ντουλάπια της κουζίνας. Επίσης καταρτίζει ευθείες γραμμές στον τοίχο όπου θέλετε το άνω και κάτω άκρα του γραφείου να είναι. Έτσι, μπορείτε να υπολογίσετε το μέγεθος των γραφείων που χρειάζεστε. Η ευθεία γραμμές που έχετε επισημάνει, θα εξασφαλίσει ότι, όταν κρεμάστηκε, τα γραφεία μην κοιτάζεις λοξά. Στη μέτρηση σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το χώρο που απαιτείται για πάγκο κουζίνας. Λάβετε υπόψη ότι το χάσμα μεταξύ των άνω και κάτω γραφεία πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ίντσες.
Μόλις τοίχο της κουζίνας σας είναι σημαντική, αναζητήστε το γενεαλογικό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα ανιχνευτή στηριγμάτων που έχει όλες τις κατευθύνσεις για την εγκατάσταση που τη συνοδεύει. Μετά από την εντόπιση ένα στήριγμα, ένα σήμα 16 ίντσες μακριά από το σημείο αυτό να καθορίζει τη θέση της επόμενης stud. Αυτό πρέπει να γίνει σε όλους τους τοίχους όπου σκοπεύετε να "κολλήσει" τα γραφεία. Η ευθυγράμμιση των γραφείων στηριγμάτων τοίχου θα πρέπει να ταιριάζουν με τη διάταξη των γραφείων. Το επάνω ντουλάπια πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο όπου καρφιά βρίσκονται.
Κρεμαστά Kitchen Cabinet - Πλαίσια Hang της κουζίνας γραφεία? Ελέγξτε κάθε γραφεία για να διαπιστώσουν αν ταιριάζουν με τις μετρήσεις που έχετε πάρει. Διαβάστε τις οδηγίες για την εγκατάσταση γραφείων κουζινών, που δίνεται από τον κατασκευαστή προσεκτικά για να ανακαλύψει τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάρτηση των γραφείων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα εργαλεία μαζί σας. Βγάλτε τις πόρτες γραφείων και συρτάρια από τα πλαίσια του υπουργικού συμβουλίου. Πρώτον, κολλάει μόνο τα πλαίσια. Αυτό συμβαίνει διότι, το υπουργικό συμβούλιο μαζί με τις πόρτες, είναι πολύ βαριά και είναι δύσκολο να αρθούν. Όταν ξεκινάτε κρέμονται τα γραφεία, κρεμάστε το πάνω ντουλάπια πρώτα ως τότε, το χαμηλότερο καταψύκτες δεν θα διακόπτουν την εργασία σας. Ο καλύτερος τρόπος για να κρεμάσει ντουλάπια της κουζίνας είναι να συνδεθούν όλα αυτά μαζί, πριν να τους κρεμάσετε.
Κρεμαστά Kitchen Cabinet - Συγκέντρωση και Hang Kitchen Cabinet? Ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του άνω γραφεία πρώτο. Το κάτω μέρος του άνω γραφείο θα πρέπει να καθορίζονται μετά από μία-τέσσερις για την υποστήριξη. Τοποθετήστε τα πάνω ντουλάπια ανάσκελα στο πάτωμα ή οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια. Στερεώστε όλα τα ακόμη επιφάνειες του υπουργικού συμβουλίου με τη σφιγκτήρες και στη συνέχεια να επισυνάψετε βιδών ξύλου. Προσέξτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι στο ίδιο επίπεδο. Στο πίσω μέρος του υπουργικού συμβουλίου, υπάρχουν αναρτημένα ταινίες των οποίων το μήκος είναι περίπου το ένα-ιντσών. Το γενεαλογικό τοίχος θα πρέπει να εισαχθεί στο λωρίδες. Μόλις τα ανώτερα γραφεία που συνδέονται με τον τοίχο, ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του χαμηλότερα γραφεία. Αν πάρετε το baseboard από τα χαμηλότερα γραφεία, η εργασία θα είναι πολύ ευκολότερη. Ξεκινήστε με την κατασκευή της μονάδας γωνία βάσης και στη συνέχεια να προχωρήσουμε να θέτουν και άλλα χαμηλότερα γραφεία. Όταν όλο το πλαίσιο των ντουλάπι της κουζίνας έχει κρεμαστεί, αποδίδουν τις πόρτες και συρτάρια. Στη συνέχεια, καθορίζει το kickplates και των διοικητικών συμβουλίων βάσης. Τέλος, βιδώστε το πόμολα κουζίνα καταψύκτη και λαβές και τα άλλα εξαρτήματα των ντουλαπιών. Κυρίως, οι οπές για τις βίδες είναι προ-διάτρητοι και δεν χρειάζεται καμία τρυπάνι τρύπες.
Σε πολλά ντουλάπια κουζίνας, παρένθεση δίνονται από τον κατασκευαστή. Θα πρέπει να ταιριάζουν τα στηρίγματα στον τοίχο την πρώτη χρήση της στηρίγματα τοίχων και στη συνέχεια τα γραφεία είναι κρεμασμένα πάνω στην παρένθεση. Τώρα που ξέρετε πώς να κρεμάσει ντουλάπια της κουζίνας, μπορείτε να ξεκινήσετε την εργασία σας. Ελπίζω ότι θα έχετε μια ικανοποιητική εμπειρία του κρέμονται ντουλάπια κουζίνας και μπορώ να σας διαβεβαιώσω το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ευχάριστη.