Αγωγών Φορέματα Prom Tape

Αν νομίζατε φορέματα prom την ταινία αγωγών είναι κάποιο είδος μια φάρσα, καλά, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός των εκθέσεων που θα χρησιμεύουν ως μαρτυρίες στη δήλωση αυτή. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές που πηγαίνουν για τα φορέματα prom την ταινία αγωγών για τη δημιουργία ενός κυματισμός σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ημέρας κολλεγίων τους - το βράδυ χορό. Cool ως έχουν, αγωγός φορέματα ταινία δεν είναι μια πολύ εντυπωσιακή ανακάλυψη ή μια έννοια. Και με όλα τα ζωντανά και φωτεινά χρώματα, ταινίες αγωγών είναι διαθέσιμα σε, προσθέτει σίγουρα μια τρελή ισχύ ντουλάπα σας, ακόμη και αν για λίγες μέρες!
Στην πραγματικότητα, εκείνοι οι οποίοι παράγουν ταινίες αγωγού, ανακοινώνει τα βραβεία και τις υποτροφίες που αντιστοιχεί μια βραδιά χορού για το καλύτερο φορέματα prom που σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία, και το στοίχημα είναι περιτυλιγμένες με χαρά από τους μαθητές! Βασικά, αφού έχετε το έντυπο για την φορέματα prom που κατασκευάζεται από κολλητική ταινία, μπορείτε εύκολα να κάνετε καλή φορέματα prom την ταινία αγωγών. Έτσι, εάν σκέφτεστε κάποιον δάπεδα σε μια νύχτα prom από ένα μοναδικό φόρεμα, είναι εδώ μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για σας.
Prom φορέματα από την ταινία αγωγών
Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να έρθετε με φορέματα ταινία αγωγών χορό σας. Είστε σίγουρος για να πάρετε μια φευγαλέα ματιά από τους άλλους σε μια εκδήλωση χορό! ? Δεν μπορεί να προχωρήσει, εάν δεν αποφασίσει το πρότυπο, έτσι ξεκινούν με την επιλογή ενός προτύπου και χρωματιστές ταινίες αγωγών για την φορέματα prom αγωγός ταινία ή ένα φόρεμα που θέλετε να κάνετε. ? Αν έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας, σκίτσο είναι λίγο πιο κάτω. Ή να αναζητήσετε κάποια σχέδια σε ένα βιβλίο styling ή στο διαδίκτυο. ? Τότε, κυνηγούν ένα παλιό φόρεμα ή ένα t-shirt και ένα πουκάμισο για την προετοιμασία των κολλητική ταινία μορφή φόρεμα. ? Incase θέλετε μια αλλαγή στη λαιμόκοψη, τους ώμους ή τα μανίκια, κόβονται ακριβώς την κατάλληλη περιοχές του υφάσματος. ? Σιδερώστε το ύφασμα και το βάζουμε σε μια ράβοντας φόρμα. Αν έχετε κάποιο φίλο σας να βοηθήσετε,, αλλά και τίποτα καλύτερο από αυτό. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει το μοντέλο τα ρούχα καθώς πηγαίνετε συνδέονται κατά μήκος της ταινίας, σε περίπτωση που μια φόρμα δεν είναι διαθέσιμη. ? Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της φούστας ή το στρίφωμα φόρεμα, τυλίξτε το κολλητική ταινία και πιέτα την επιπλέον κάτω από το ρούχο και να το επισυνάψετε τακτοποιημένα και σταθερά πατώντας το. ? Κρατήστε στο τυλίγοντας το κολλητική ταινία σε οριζόντια θέση, μέχρι να φτάσετε στη περιοχή της μέσης. Ενώ η προσθήκη κάθε επιπλέον γραμμή του ταινία αγωγών, βεβαιωθείτε ότι έχετε ευθυγραμμίσει τις ραφές. Για την τοποθέτηση του ταινία αγωγών στο ένδυμα σωστά, πατήστε την ταινία ομοιόμορφα. ? Ακολουθήστε αυτό κόβοντας μια ολίσθηση στο πίσω μέρος του στην κορυφή της μέσης για να διευκολυνθεί η απομάκρυνση του ενδύματος. ? Καλύπτουν Στη συνέχεια, η σχισμή όμορφα με την ταινία αγωγών του ιδίου χρώματος, όταν φοράτε το φόρεμα. Πιέστε το πρόσθετο ταινία στη θέση του, και πιέτα το επιπλέον στο εσωτερικό του ενδύματος. ? Ακριβώς πάνω από τη μέση και το φόρεμα ή το κάτω μέρος του t-shirt, τυλίξτε το κολλητική ταινία σε οριζόντια θέση. Ξανά πατήστε την ταινία σταθερά. ? Πάρτε το μανίκι χώρο του ενδύματος και τοποθετήστε την κολλητική ταινία κάθετα και στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι κάθε τμήμα της ταινίας πιέζεται επαρκώς. ? Στη συνέχεια, στο πίσω μέρος του ενδύματος, κόψτε ένα σχισμή. Αλλά να θυμάστε να καλύψει την σχισμή με κολλητική ταινία πριν φοράει το ρούχο. ? Τώρα ένα απλό φόρεμα που δεν θα δημιουργούσε ένα τζαζ και κομψή εμφάνιση, όταν πρόκειται για αγωγό φορέματα prom ταινία σας. Έτσι, λυγίζετε το κολλητική ταινία σε ένα διαμάντι ή λουλούδι για ομορφαίνοντας το φόρεμα. ? Αρκετά απλός, έτσι δεν είναι; Φορέματα από ταινία αγωγών μπορεί να είναι πραγματικά πρωτοποριακό και μοντέρνο, αν είστε αρκετά σπορ στον αθλητισμό μια διαφορετική ματιά!
Duct φορέματα prom ταινία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, αυτό ήταν απλά ένας τρόπος για να κάνει μια ταινία αγωγών φόρεμα χορού. Μια άλλη απλή μέθοδος είναι μέσω της προετοιμασίας ενός μεγάλου δείγμα του υφάσματος κολλητική ταινία. Στη συνέχεια, μπορείτε να εντοπίσετε ένα μοτίβο σε αυτό και κομμένες. Ακριβώς όπως αυτές είναι εύκολο να γίνουν, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι αυτές οι ταινίες δεν μπορεί να είναι τεντωμένο, έτσι ώστε οι μετρήσεις πρέπει να είναι ακριβής. Και χρησιμοποιώντας κάποιο ύφασμα, μαζί με την ταινία για το φόρεμα χορού, θα αποφεύγεται η ανάμειξη του ιδρώτα (εάν καθόλου ιδρώτα), με την κόλλα του κολλητική ταινία. Και τέλος, η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια! Ουρανός είναι το όριο - μπορείτε να βιολί με ταινίες αγωγός μέσα τόσο πολλοί τρόποι, όπως θέλετε και τις χρήσεις των κολλητική ταινία είναι απολύτως καταπληκτικό!
Έτσι, είμαστε έτοιμοι για να δέσει με ταινία επάνω ουπς, εννοώ ετοιμάζεται για τη νύχτα χορό με φορέματα prom την ταινία αγωγών!