Wall Ιδέες Paint

Ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν μου αρέσει κρατώντας τα τείχη κάμπο και θέλουν να τους χρώμα σε διάφορα πολύχρωμα τρόπους. Υπάρχει αφθονία των ιδεών τοιχογραφίες και καθένα από αυτά είναι μοναδικό με τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για το χρώμα και τεχνικές ζωγραφικής. Η κύρια σύγχυση, ενώ ζωγραφική των τοίχων είναι η επιλογή των χρωμάτων. Με μια τέτοια ευρεία ωκεανό των διαθέσιμων χρωμάτων, επιλέγοντας μία για εσωτερική ζωγραφική σας μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικό. Ζωγραφική στους τοίχους με μοναδικές τεχνικές μπορούν να φέρουν μια δραστική αλλαγή στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ιδέες χρώματα τοίχων και πώς να επιλέξετε τα χρώματα για τους τοίχους.
Η επιλογή των χρωμάτων? Χρώματα των τοίχων είναι ο επικεφαλής στοιχεία κάθε εσωτερικής διακόσμησης. Και με ένα τόσο ευρύ φάσμα άπειρα χρώματα, επιλέγοντας εκείνο που για τους τοίχους σας είναι αρκετά δύσκολη. Βασικά, υπάρχουν τρεις τύπο συνδυασμούς χρωμάτων, ζεστό, σε σίγαση και δροσερό. Ζεστά χρώματα περιλαμβάνουν κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και τους συνδυασμούς τους. Αυτά είναι τα φωτεινά χρώματα και να κάνει μερικά από τα καλύτερα χρώματα τοίχων. Μπλε, πράσινο και βιολετί είναι δροσερά χρώματα και να βοηθήσει να κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Απαλά χρώματα είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα που χρησιμοποιούνται για τους τοίχους ζωγραφική. Ακόμη και απαλά χρώματα βοηθούν να κάνει ένα μικρό χώρο να φανεί διευρυμένη. Επισκεφθείτε ένα κοντινό κατάστημα το χρώμα και να επιλέξετε τα χρώματα της επιλογής σας να βάψετε τους τοίχους. Κατά την επιλογή των χρωμάτων δείτε ότι τα χρώματα συμπληρώνουν καλά με τα έπιπλα των αντίστοιχων δωματίων. Αν είστε σε θέση να απεικονίσει σωστά εάν τα χρώματα της επιλογής σας θα ταιριάξει τοίχους σας και το μίγμα καλά με τα έπιπλα στη συνέχεια να λάβει τη βοήθεια της εικονικής εσωτερική ζωγραφική.
Η επιλογή των χρωμάτων? Μόλις αποφασίσετε τα χρώματα για τους τοίχους, είναι καιρός να αποφασίσουν το είδος της βαφής που θα χρησιμοποιηθεί για τη ζωγραφική τους τοίχους. Διαφορετικοί τύποι χρωμάτων δίνουν διαφορετική αίσθηση, το φινίρισμα και η υφή τους τοίχους. Δεδομένου παρακάτω διαφορετικούς τύπους των χρωμάτων,
Επίπεδη βαφή: Μια επίπεδη βαφή δεν λάμπει και δεν αντανακλά το φως. Διαμέρισμα τελειώσει τοίχοι είναι εύκολο να διατηρηθούν, αλλά δεν πλένονται και ανθεκτικό.
Ματ βαφή: ματ φινίρισμα χρώματα έχουν μια μικρή λάμψη σε σύγκριση με επίπεδη τελικό χρώμα. Είναι παρόμοια με επίπεδη βαφή, αλλά είναι ημι-πλένονται.
Ματ βαφή: Έχουν γυαλιστερό φινίρισμα και αντανακλούν το φως στο δωμάτιο πολύ καλά. Οι τοίχοι βάφονται με χρώμα σατινέ φινίρισμα πλένονται και ανθεκτικό. Δίνουν στους τοίχους μια πολύ απαλή λάμψη και ως εκ τούτου δεν είναι κατάλληλοι για τοίχους που έχουν τυχόν ελαττώματα σε αυτά.
Γυαλιστερό φινίρισμα βαφής: Gloss χρώματα φινίρισμα είναι τα πιο αστραφτερή όλων των τύπων των χρωμάτων. Αυτά τα χρώματα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.
Επιλέγοντας την τεχνική ζωγραφική? Αφού επιλέξετε τα χρώματα και το είδος της βαφής που θα χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να αποφασίσουν το είδος της τεχνικής ζωγραφικής στο σπίτι σας πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Κάθε οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν ζωγραφικής δίνει μια μοναδική εμφάνιση στα τοιχώματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις τεχνικές.
Faux Ζωγραφική: Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιδέες τοιχογραφία. Faux ζωγραφική βοηθά να μοιάζουν με τα φυσικά στοιχεία όπως το ξύλο, γρανίτη, μάρμαρο, κλπ. Διαβάστε περισσότερα για Faux Ζωγραφική Συμβουλές - Πώς να Faux Paint.
Trompe l'oeil: trompe l'oeil είναι γαλλικός όρος που σημαίνει να ξεγελάσουν το μάτι, και κάνει μια από τις μοναδικές μεθόδους των τοίχων ζωγραφικής. Η τεχνική αυτή απαιτεί την καλλιτεχνική ζωγραφική ιδιότητες. Χρησιμοποιεί τη ζωγραφική των εικόνων στον τοίχο κάνουν να μοιάζουν αληθινά.
Άλλες ιδέες τοιχογραφία είναι ελαστικό σφράγισης, με σχέδια στους τοίχους, stenciling τοίχο, ριγέ τοίχους και εστιακό τοίχους. Wall ιδέες χρωμάτων είναι οι πολλές και μπορείτε να επιλέξετε αυτό της επιλογής σας και να βελτιωθεί η διακόσμηση στο σπίτι.