Αερίου Θερμοσίφωνες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα αέριο ζεστό νερό θερμάστρα

Στοιχεία του Φυσικού Αερίου Ζεστό νερό θερμάστρα? Τα βασικά συστατικά ενός θερμοσίφωνα αερίου είναι κρύου νερού, μόνωση δεξαμενών, βαλβίδα διαρροής, ελέγχου των καυστήρων, καυστήρα φυσικού αερίου, με αγωγό υπερχείλισης, γραμμή νερού, αερίου γραμμής παροχής και Έξοδος ζεστού νερού.
Προαπαιτούμενα για την εγκατάσταση του αερίου θερμοσίφωνας? Κάποιος πρέπει να έχουν καλή γνώση των υδραυλικών εγκαταστάσεων για την επιτυχή αέριο θερμοσίφωνα εγκατάσταση. Υδραυλικά είναι γενικά ορίζεται ως ένα σύστημα σωλήνων, σωλήνες και διάφορα εξαρτήματα για την παροχή γλυκού νερού για διαφορετικούς σκοπούς και την απομάκρυνση των λυμάτων. Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστείτε για το φυσικό αέριο θερμοσίφωνα εγκατάσταση-Εξοπλισμός θερμού νερού, εξαρτήματα σωληνώσεων, συγκόλληση φακό, flex συνδέσεις, κατσαβίδια, κλειδιά σωλήνα, 0,5 προσαρμογέα φωτοβολίδα, καθαρότερο χέρι, σωληνοκόφτη, βαλβίδα πύλη και 240-volt φως δοκιμή νέον και το φυσικό αέριο έξοδο.
Προετοιμασία πριν την εγκατάσταση φυσικού αερίου Θερμοσίφωνες? Έχετε ήδη ένα παλιό ή ελαττωματικό θερμοσίφωνα αερίου, αλλά σχεδιάζουν να το αντικαταστήσει με ένα νέο. Απλά εξασφαλίζουν ότι οι διαστάσεις από κέντρο σε κέντρο μεταξύ ζεστό και κρύο σωλήνες στο πάνω μέρος της νέας θερμοσίφωνα είναι ίδιο με το αρχικό. Πρέπει να έχετε μια ένωση αερίου στη γραμμή αερίου. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι να απενεργοποιήσετε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στον θερμοσίφωνα αερίου σε χρήση σήμερα. Προμήθεια αερίου σε θερμοσίφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο αν η ενδεικτική λυχνία είναι έξω. Αδειάστε το ρεζερβουάρ πριν την εγκατάσταση του νέου θερμοσίφωνα αερίου.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα αέριο θερμοσίφωνας? Μεταφορά του θερμοσίφωνα αερίου στον τόπο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας ένα καλάθι, κουκλίτσα ή με το χέρι το σηκώνετε. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός άλλου προσώπου όλη αυτή τη διαδικασία. Επικολλήστε την θερμοσίφωνα αερίου έτσι ώστε το αέριο σωλήνα εξαερισμού είναι ορατό με σαφήνεια. Τώρα, εγκαταστήστε το νέο καπό σχέδιο το καλοριφέρ του. Υπάρχουν τρύπες που υπάρχουν στην κορυφή του θερμοσίφωνα. Τα πόδια της θερμαντήρες φυσικού αερίου θα πρέπει να τοποθετηθεί σωστά στις τρύπες. Η παλιά εξαερισμού αγκώνες σωλήνα μπορεί να είναι διαβρωμένα εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης. Καλό θα είναι να χρησιμοποιούν νέες διέξοδο σωλήνες στη θέση τους. Ο εξαεριστήρας σωλήνας πρέπει να συνδέεται με μεταλλικές βίδες.
Μετά την ολοκλήρωση αυτής, είναι η ώρα να κάνει το ζεστό και κρύο νερό συνδέσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για το φυσικό αέριο ζεστό εγκατάσταση θερμοσίφωνα. Flex συνδέσμων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να κάνουν τις συνδέσεις με σωστό τρόπο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι flex σύνδεσμοι έχουν την ιδιότητα να λυγίσει εύκολα. Συνδέστε μια κρύα βάνα νερού στη θερμάστρα αερίου. Μια κάθετη σωλήνα πρέπει να χρησιμοποιείται για να τοποθετήσει το κρύο βάνα νερού. Ο αγωγός θα προστατεύσει τη βαλβίδα από τον ερχομό σε επαφή με το ίζημα. Το ζεστό και κρύο νερό γραμμές θα πρέπει να έχουν μια ένωση, αν χρησιμοποιείτε ένα σπείρωμα σωλήνα. Τα Flex ακροδέκτες χρησιμοποιούνται ευρέως αντί των συνδικάτων. Αν η υποδοχών του θερμοσίφωνα αερίου σας είναι άνδρες, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ταινία PTFE. Ο ιδρώτας συγκόλληση πρέπει να γίνει πριν την εγκατάσταση του flex υποδοχές. Αυτό θα βοηθήσει την πρόληψη των ζημιών στην υποδοχή. Υπάρχουν συνδικάτα μετάβαση μεταξύ πλαστικοί σωλήνες και τα θέματα θερμάστρα μέταλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CPVC σωλήνωση η οποία είναι γνωστή για την ακαμψία του ή πίπα PB που χρησιμοποιεί τους μηχανικούς συνδέσμους να συμμετάσχουν στις αρθρώσεις.
Μετά τις εργασίες υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι πάνω, γεμίστε τη δεξαμενή αποθήκευσης με κρύο νερό, ανοίγοντας το κρύο βαλβίδα εισαγωγής νερού. Κλείστε τη βαλβίδα κρύο νερό αφού η δεξαμενή αποθήκευσης είναι γεμάτο εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή νερού από τη δεξαμενή αποθήκευσης. Σύνδεση των γραμμών αερίου σε αέριο θερμάστρα σας υδάτων αποτελεί το τελικό βήμα για το φυσικό αέριο θερμοσίφωνα εγκατάσταση. Σημειώστε ότι η γραμμή του φυσικού αερίου πρέπει να έχει μια βαλβίδα διακοπής. Η γραμμή των αερίων είναι τοποθετημένη με το σπείρωμα σωλήνα χρησιμοποιώντας μια ένωση. Μην χρησιμοποιείτε παλιές συνδικάτα, διότι μπορεί να είναι ελαττωματική λόγω ανειλημμένων υπέρχρησης. Η βαλβίδα αερίου της θερμαντήρες φυσικού αερίου έχει ένα άνοιγμα εισόδου. Εάν χρησιμοποιείτε ευέλικτου υποδοχή, τοποθετήστε τον προσαρμογέα φωτοβολίδα στο άνοιγμα εισόδου. Με ένα κλειδί αόριστης διάρκειας για να σφίξετε το αέριο flex περιλαίμιο υποδοχή που έχει συνδεθεί με τον προσαρμογέα φωτοβολίδα. Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουμπί και να ακούσετε τον ήχο ανάφλεξη του καυστήρα. Απενεργοποιήστε το διακόπτη αμέσως μετά το πέρας της εργασίας σας. Ελέγξτε για διαρροή αερίου, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ατυχήματα. Οι άνθρωποι που ζουν στις σεισμογενείς περιοχές θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα σύστημα προστασίας που αποτελείται από λουρίδες φύλλο μετάλλου για το θερμοσίφωνα αερίου για να το προστατεύσει από το να καταστραφεί. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του χρήστη, αν έχετε κάποια τεχνικά προβλήματα. Από τις παραπάνω πληροφορίες η διαδικασία για το πώς να εγκαταστήσετε ένα αέριο ζεστό νερό θερμάστρα πρέπει να είναι σαφές τώρα.
Εγκατάσταση θερμοσίφωνες αερίου είναι πολύ εύκολη. Απαιτεί ακριβώς συγκέντρωση και υπομονή. Μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας και να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα που χρεώνουν οι επαγγελματίες υγιεινής.