Eye Makeup για το Blue Eyes

Εκείνοι πανέμορφο μπλε ψάχνουν μάτια πρέπει να είναι στολισμένοι με το δικαίωμα αποχρώσεις του μακιγιάζ των ματιών ώστε να καταστούν ακόμα πιο υπέροχο. Πολλές γυναίκες κάνουν αυτό το κοινό λάθος των αθλητικών μακιγιάζ των ματιών που ταιριάζει με τη στολή που φορούσε ή απλά επειδή είναι το αγαπημένο τους χρώμα. Οι λόγοι αυτοί μπορεί να μην είναι αρκετή για να επιλέξετε το μακιγιάζ των ματιών που δεν πάει πολύ καλά με το χρώμα των ματιών σας. Έτσι, προκειμένου να επιτευχθεί η εκπληκτική μακιγιάζ ματιών για τα μπλε μάτια, επιλέξτε την κατάλληλη αποχρώσεις του eyeshadow, μάσκαρα και eyeliner ή μολύβι ματιών. Τώρα θα πρέπει να αναρωτιούνται ποιες είναι οι κατάλληλες αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών για τα μπλε μάτια, έτσι; Εδώ είναι μερικές συμβουλές μακιγιάζ των ματιών για τα μπλε μάτια.
Eye Μακιγιάζ Συμβουλές για την Blue Eyes
Eyeliner? Κατά την επιλογή των αποχρώσεων eyeliner για το μακιγιάζ των ματιών για τα μπλε μάτια, θα πρέπει να επιλέξουν πιο σκούρα χρώματα καθώς θα βοηθήσουν τονίσει γαλάζια μάτια σας καλά. Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις όπως το καφέ, σκούρο πράσινο, γκρι ανθρακί, μαύρο ή σκούρο μπλε. Εφαρμόζοντας μια λεπτή εγκεφαλικό επεισόδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα από ένα παχύ ένα στην περίπτωση της μπλε μάτια. Για μια πιο αποτέλεσμα σκληρής, γραμμή την εσωτερική ζάντες των βλέφαρό σας με ένα υγρό λευκό μολύβι ματιών λάμψη. Αν θέλετε μια πιο λεκιασμένο ματιά, να επιλέγουν αποχρώσεις μολύβι ματιών από το ίδιο χρώμα με το eyeliner. Θυμηθείτε να μην εφαρμόζουν τα απαλά χρώματα καθώς μπορούν να υποτιμήσουμε γαλάζια μάτια σας αρκετά.
Σκιές? Η επιλογή του σωστού αποχρώσεις σκιά ματιών είναι η πιο σημαντική πτυχή κάθε μακιγιάζ ματιών. Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών για τα μπλε μάτια θεωρείται, αποχρώσεις σκιά όπως βαθύ μπλε, μοβ, μοβ, λιλά, γκρι, μωβ και γκρι θα λειτουργήσει καλά. Ροζ ή αυξήθηκε επίσης κάνει πολύ καλά με τα μπλε μάτια. Αν ψάχνετε για έναν καπνιστή αποτέλεσμα, αναμείξτε το μαύρο και μπλε αποχρώσεις σκιά ματιών για το εν λόγω τελική δραματική εμφάνιση. Μην εφαρμόζετε γαλάζια σκιά ή μια απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σας, γιατί τότε το αποτέλεσμα του μακιγιάζ των ματιών για τα γαλανά μάτια θα είναι εντελώς χαμένα. Αγοράζοντας παλέτες σκιά ματιών ή eyeshadow δίδυμο είναι μια καλή επιλογή για να βρείτε το τέλειο αποχρώσεις. Περισσότερα για «τον τρόπο εφαρμογής των ματιών σκιά».
Μάσκαρα? The μάσκαρα πρέπει να διατηρηθεί όσο το δυνατό λιγότερο για το μακιγιάζ ματιών για μπλε μάτια. Ραβδί στα βασικά μαύρο ή πείραμα με ένα σκούρο μπλε απόχρωση μπλε μάσκαρα για τα μάτια σας. Η μάσκαρα πρέπει να έχουν ένα πλούσιο χρώμα και θα πρέπει να μουτζούρες-απόδειξη και το νερό-απόδειξη για την μακροχρόνια αποτελέσματα.
Μακιγιάζ Ιδέες για Blue Eyes? Μακιγιάζ ιδέες για τα γαλανά μάτια θα περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός συνδυασμού διαφορετικών χρωμάτων και μερικές τεχνικές μακιγιάζ των ματιών και συμβουλές μακιγιάζ για τα μάτια, για να εφαρμόσουν αυτό το τέλειο μακιγιάζ ματιών για μπλε μάτια.
Μία από τις καλύτερες ιδέες για το μακιγιάζ γαλάζια μάτια είναι να «πάει καφέ». Απλώστε μια σκούρα απόχρωση του καφέ σκιά, καφέ eyeliner και μαύρη μάσκαρα. Εφαρμόστε οποιαδήποτε απόχρωση του καφέ κραγιόν, για να επαινέσουν το καφέ μακιγιάζ ματιών για μπλε μάτια. ? Φωτίστε μπλε μάτια σας, εφαρμόζοντας ένα μικρό shimmered σκιά ματιών σε εσωτερικές γωνίες των ματιών. ? Εφαρμογή καπνιστή μακιγιάζ ματιών για τα γαλανά μάτια θα σήμαινε ότι πρέπει να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας ουδέτερα και το φως. ? Χρησιμοποιώντας ένα καφέ σκούρο eyeliner στη γραμμή κάτω βλέφαρο ζάντες σας θα λαμπρύνει και να τονίσει το μπλε χρώμα των ματιών σας. ? Lavender σκιά και eyeliner ασήμι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για το μακιγιάζ ματιών για μπλε μάτια. Χάλκινο, επίσης είναι μια ικανή χρώμα σκιά και μολύβι ματιών για μπλε μακιγιάζ στα μάτια. ? Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες και συμβουλές για το μακιγιάζ ματιών για τα μπλε μάτια για την επίτευξη αυτού εκπληκτική εμφάνιση για κάθε περίσταση και να πάρει έτοιμο να υποδεχθεί μια καταιγίδα της συγχαρητήρια για την εκπληκτική του μακιγιάζ σας.