Πώς να καθορίσει μια στάζει Βρύση

Στάζει και διαρροές στις βρύσες και τις κεφαλές των ντους είναι το χειρότερο πρόβλημα των νοικοκυριών που ενοχλεί όλοι μαζί με την σπατάλη του νερού. Για όσους από εσάς που θέλουν να μάθουν πώς να καθορίσει ένα στάζει βρύση, είναι απαραίτητο να μάθετε την ακριβή περιοχή της βλάβης. Βασικά, που στάζει βρύση είναι το σημάδι ότι η βρύση έχει φθαρεί και χρειάζεται να αντικατασταθεί ή να διορθωθεί. Ακριβής βρύση επισκευή οδηγίες μπορούν να ακολουθηθούν όταν κανείς να γνωρίζει ποιο μέρος του βρύση χρειάζεται επισκευή.
Στάζει βρύση μπορεί να προκληθεί οφείλεται σε τρεις κύριους λόγους - σχισμένο λαστιχάκι, φθαρμένα θέματα βαλβίδα ή βίδες πλυντήριο. Ευτυχώς, βρύσες δεν έχουν πολλά κινούμενα μέρη και να έχουν λιγότερο περίπλοκη σχέδια. Διαβάστε περισσότερα για την στρόφιγγα οδηγίες επισκευής.
Ο καθορισμός μιας Dripping Βρύση? Απαιτούμενα Υλικά
Slip κοινές πένσες? Διεισδυτικό λάδι ή με λίπος και στεγανωτικών υλικών? Νέα ροδέλες? Ένα κουρέλι? Κατσαβίδια? O δακτύλιος και το φυσίγγιο? Ένας πολύ-σουγιάς και το κλειδί άλεν? Διαδικασία? Κόψτε την κύρια παροχή νερού που παρέχουν νερό στο σύνολο του νοικοκυριού. Μετά από διακοπή της παροχής νερού, αφαιρέστε τη βρύση να χειρίζονται και να αφήσει έξω όλο το νερό από αυτό. ? Τώρα αφαιρέστε το στέλεχος της βαλβίδας με τη χρησιμοποίηση του δελτίου κοινή πένσα. Γι 'αυτό, γυρίστε το στέλεχος της βαλβίδας με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιείτε τη βρύση NOB για να πάρει νερό. Στο κάτω μέρος του λαιμού της βαλβίδας, θα βρείτε το λαστιχάκι. ? Παρακολουθήσουν από κοντά την κατάσταση του ύδατος για να δούμε αν πρέπει να αντικατασταθεί ή το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι για να αφαιρέσετε τη ροδέλα από το στέλεχος της βαλβίδας, η χρήση γράσου, καθώς και. ? Ενώ αφαίρεση του ύδατος από το στέλεχος της βαλβίδας, βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλούν ζημιά στο κάτω μέρος μέταλλο της βαλβίδας. Σε περίπτωση βλάβης του στελέχους της βαλβίδας μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αντικατασταθούν, το οποίο και πάλι μπορεί να πάρει δαπανηρή. ? Έλεγχος για ζημιές που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει την έδρα της βαλβίδας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του βρύση. Αφαιρέστε την έδρα της βαλβίδας, χρησιμοποιώντας το κλειδί Allen (μετακινήστε το αντι-δεξιόστροφα) και εγκαταστήστε τη νέα έδρα της βαλβίδας με τη βοήθεια του κατσαβιδιού. ? Μόλις αντικαταστήσει την έδρα της βαλβίδας προσεκτικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει όλα τα άλλα κατεστραμμένα τμήματα και συγκεκριμένα - πιάτων, στέλεχος της βαλβίδας και, ενδεχομένως, η βρύση λαβή επίσης. Όταν μαθαίνετε πώς να καθορίσει ένα στάζει βρύση μπάνιο, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει τις ροδέλες του τόσο ζεστό όσο και το κρύο υδροδότησης ως μέτρο προφύλαξης. Διαβάστε περισσότερα για να ξέρει πώς να καθορίσει μια διαρροή βρύση ντους.
Όταν πρόκειται για την εκμάθηση πώς να καθορίσει ένα στάζει βρύση δέλτα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το δέλτα του κιτ επισκευής μάρκα και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξίδι για να καθαρίσει το αντικαταστάσεις και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσετε. Όταν πρόκειται για την εκμάθηση πώς να καθορίσει ένα στάζει βρύση λουτρού, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το στεγανωτικά και λίπος στεγνώσει εντελώς. Ανοίξτε την παροχή νερού και παρατηρήστε αν το νερό που στάζει πρόβλημα παραμένει. Εάν το πρόβλημα παραμένει, τότε υπάρχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα υγιεινής και είναι η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία.
Έτσι, αυτό ήταν όλο για το πώς να καθορίσει ένα στάζει βρύση. Δεν ήταν τόσο εύκολο; Είμαι βέβαιος ότι θα είστε σε θέση να εφαρμόσει τις οδηγίες για να καθορίσει το στάξιμο βρύση του σπιτιού σας.