Βροχή Επισκευή υδρορροών

Μια βροχή υδρορροή είναι χτισμένη στο σύστημα οροφής για συσσώρευση και την εκτροπή των ομβρίων υδάτων και λιωμένο χιόνι. Το νερό της βροχής στάζει διαβρώσει το έδαφος γύρω από θεμελίωσης του κτιρίου, splash λασπωμένο νερό επάνω στους τοίχους, και να προκαλέσουν seepages στο υπόγειο. υδρορροές βροχή και διοχετεύσεις εγκαθίστανται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών όπως το γαλβανισμένο ή βαμμένο χάλυβα, βαμμένο αλουμίνιο, χαλκό, σωλήνες από PVC, μπετόν, πέτρα, ξύλο, ίνες, κλπ. Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους υδρορροές βροχής μπορούν να ενσωματωθούν στη δομή του κτιρίου . ? Η στασιμότητα μετάλλου που αναστέλλεται πέρα ​​από την άκρη στέγη, και κάτω από την κλίση της οροφής. ? Ένα στενό κανάλι που τρέχει κατά μήκος του κάτω άκρου της κλίσης στέγης, και το άνοιγμα σε ένα σωλήνα με το άνοιγμα προς τα κάτω. ? Μια πέτρα ή τούβλο στενό κανάλι χτισμένο κάτω από την άκρη στεγών. ? Rain υδρορροών επισκευής και καθαρισμού? Αποκλεισμένες ή ύπαρξη υδρορροές να προκαλέσει βλάβη στο Ίδρυμα από στάζει νερό σε αυτούς, και λιμνάζοντα νερά, θα επιτρέψει να αναπαράγονται τα κουνούπια, και πρασινάδες και τα ζιζάνια να αναπτυχθούν στα στενά χαμηλή φάση του υδρορροή βροχή. Η επισκευή και τον καθαρισμό υδρορροές βροχής είναι εξίσου σημαντική με την εγκατάστασή τους.
Φραγμένο Rain υδρορροών? Ανοίξτε υδρορροές βροχής θα συλλέγει τα φύλλα, καρπούς με κέλυφος και φλοιό τεμάχια σε στενά κανάλια του και να μπλοκάρει το σύστημα συλλογής νερού. Οι περισσότεροι τσόκαρα συμβαίνουν γύρω από τα ανοίγματα ή στις αρθρώσεις του σωλήνα ή σκάφες. Μόλις η υδρορροή βροχή είναι αποκλεισμένη, το νερό θα τρέξει πάνω από τις πλευρές της ή να προκαλέσει διαρροή του κτιρίου. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε σκάλες για να ανεβαίνουν για να φθάσουν στα φραγμένα τόπου. Σπρώξτε μια σπάτουλα κήπο, και μετακινήστε το πάνω και κάτω μερικές φορές, να βγάλει τα συντρίμμια, και ξεπλύνετε ή ο εύκαμπτος σωλήνας με νερό. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσει έξω όλα τα συντρίμμια. Διάθεση φρουρών υδρορροή θα βοηθήσει φίλτρο συντρίμμια έξω.
Διαρροή υδρορροές βροχής? Διαρροή υδρορροές να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, καθώς κανείς δεν μπορεί ακόμη και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια διαρροή. Διαρροή μπορεί να προκληθεί από αποσυνδεθεί ρωγμές αρθρώσεις, ή τρύπες, ως αποτέλεσμα της φθοράς του σημείου ένωσης κατά τη διάρκεια των ετών, ή λόγω της μεγάλης νεροποντή. Μια λεπτομερής εξέταση του συνόλου πέρασμα υδρορροή βροχή θα πρέπει να γίνει για να εκτιμήσει τις ζημίες και μηχανισμό επιδιόρθωσης του. ? Μικρές τρύπες ή ρωγμές: Για τις μικρότερες ρωγμές, σκουπίστε την περιοχή γύρω από το στεγνώσει εντελώς, είτε χρησιμοποιώντας ένα πανί ή μια εφημερίδα. Καθαρίστε σκουριά έξω, χρησιμοποιώντας κάποια λύση αφαίρεση σκουριάς, και καθαρίστε την οποιαδήποτε συντρίμμια γύρω από αυτό. Σφραγίστε τη ρωγμή με κάποια αδιάβροχη κόλλα, και ελέγξτε για την αποτελεσματικότητά του με το ξέπλυμα λίγο νερό κάτω.? Μεγάλες τρύπες ή ρωγμές: Μεγάλες ρωγμές ανάγκη αποτελεσματικής σφράγιση, δεδομένου ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξει την πίεση του νερού και της διάρρηξης ανοικτή. Στεγνώστε τα ραγισμένα περιοχή, και καθαρίστε την σκουριά και τα συντρίμμια. Κόψτε ένα λεπτό φύλλο χάλυβα, και το τοποθετούμε πάνω στο ραγισμένο τμήμα, ή προσπαθήστε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του (αν το χέρι σας φτάσει το ραγισμένο μέρος της ύφεσης). Χρησιμοποιώντας ορισμένες αδιάβροχη κόλλα, επικολλήστε το φύλλο χάλυβα για να σφραγίσει τις τρύπες.? Αποσπασματικά Trough ή υδρορροές? Disjointedness συμβαίνει όταν η δύναμη του νερού διαβρώνει τα παξιμάδια και τα μπουλόνια που κατέχουν οι αρθρώσεις μαζί. Για να διορθώσετε αυτό το ελάττωμα, απλά πατήστε το δύο πλευρές πίσω μαζί και σφίξτε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια τους. Δοκιμάστε τη θεραπεία τις βίδες με ένα ανοξείδωτο λύση, να αυξήσουν τη μακροζωία τους.
Σπασμένα κατωτατου και υδρορροές πρέπει να αντικατασταθούν. Πότε να υποστεί φθορά υδρορροές και τις διοχετεύσεις, βαρύ νερό της βροχής ή το χιόνι λιώνει μπορεί να διεισδύσει τοίχους των σπιτιών μέχρι και το έδαφος κάτω, αποκρούσεις τρόπο στο χρώμα, καθώς και. Μπορεί να αποδυναμώσει τα υπόγεια θεμέλιο και των πλημμυρών. Βροχή επισκευή υδρορροή στην ώρα τους θα εξασφαλίσει κανένας από τις προαναφερθείσες βλάβες συμβαίνουν στο κτίριό σας.