Κινεζική σεληνιακό ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Ανακαλύπτοντας ότι είστε έγκυος είναι μια χαρά ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη. Φυσικά μαζί με την ευφορία ευτυχία που συνδέονται με την εγκυμοσύνη, υπάρχει και η πρόβλεψη, ως προς το αν το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Αν και υπάρχουν πολλές παλιές ιστορίες συζύγων που χρησιμοποιούνται ως αντιεπιστημονικές μέσων πρόβλεψης του φύλου του μωρού, κανένας από αυτούς δεν θεωρούνται ότι είναι αρκετά ακριβής. Το κινεζικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης σεληνιακό φέρεται να είναι μια ακριβής τρόπος πρόβλεψης του φύλου του μωρού. Αυτή η αντιεπιστημονική μέθοδος βασίζεται στην κινεζική χρόνου σεληνιακό ημερολόγιο της μητέρας μαζί με την ημερομηνία της σύλληψης του μωρού. Η ιστορία και η προέλευση του ημερολογίου είναι τόσο συναρπαστικό ως μέθοδο πρόβλεψης.
Κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο για την Εγκυμοσύνη: Προέλευση
Ο μύθος λέει ότι το κινεζικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης σεληνιακό ή το γράφημα προγνωστικός παράγοντας του φύλου αναπτύχθηκε 700 χρόνια από κινεζικό επιστήμονα. Πολύ πριν την ανακάλυψη της επιστημονικής μέσα για τον προσδιορισμό του φύλου ενός αγέννητου παιδιού, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε για να παρέχει ακριβή αποτελέσματα. Ήταν υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκαν από τους ευγενείς της δυναστείας Qing και στη συνέχεια κρυφά όταν η δυναστεία μαζί με το σύνολο της χώρας ήταν σε αναταραχή. Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, αυτό το αρχαίο έγγραφο που βρέθηκε σε ένα παλιό βασιλικό τάφο κοντά στο Πεκίνο, η Κίνα και έκτοτε στεγάζεται στο ινστιτούτο της Κίνας της επιστήμης στο Πεκίνο. Αυτό το γράφημα του φύλου χρησιμοποιεί τη μορφή πίνακα που εμφανίζει την ηλικία της μητέρας κατά τη στιγμή της σύλληψης για την αριστερή πλευρά, μαζί με τους μήνες πέρα ​​από την κορυφή. Με βάση το μήνα σύλληψη και τέμνονται ηλικία, είναι εύκολο καταλάβουμε αν το αγέννητο παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι.
Κινεζική σεληνιακό ημερολόγιο εγκυμοσύνης
Ηλικία / Μήνας Απρίλιος FebMar Ιαν Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ OctNov Δεκέμβριο? 18G BB BGBBBBBB Β? 19B GBGGBBBB BG G? 20G ΒΒΒ BGBBBBBB? 21B GGGGGGGGGGG? 22 g BBG BG GBGGGG? 23B BGB BG BGBBBG? 24B BGGGGG GB GBB? 25G BBG GBBBBB GB ? 26B GGGG GB GBGGB? 27g BGBG BBGB GBB? 28B GBGGGBBBBGG? 29g BBBGGG BB BGG? 30B GGG ΓΚ GGGGBB? 31B GBG ΓΚ GGGGGB? 32B GGGGGB ΓΚ GBG? 33ζ ΒΒΒ ΓΚ GBGGGB? 34Β GBG ΓΚ GGGGBB? 35B BGB ΓΚ GBGGBB? 36G BBGBGGGBBBB? 37B GBGBGB GB GBB? 38G BGB BG BGBGBG? 39B GBB BG GBGBGG? 40G BGBGBG GB BGB? 41B GBG BG BBGBGB? 42ζ GBBGBG GB BGB? 43B GBG BG BGBBBB? 44B BGBBBGBGBGG? 45g BBG ΓΚ BGBGBB?
Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο Εγκυμοσύνη: Πώς λειτουργεί
Το κινεζικό ημερολόγιο αντίληψη βασίζεται στην αρχαία κινεζική σεληνιακό ημερολόγιο. Όπως μπορείτε να δείτε ότι είναι με βάση την μήνα το αντιλαμβάνεται γυναίκα και την ηλικία κατά τη στιγμή της σύλληψης. Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιούν αυτό το διάγραμμα είναι υπολογισμό της ηλικίας τους, λαμβάνοντας υπόψη το δυτικό Γρηγοριανό ημερολόγιο. Ωστόσο, οι αρχαίοι Κινέζοι λαμβάνουν τα εννέα μηνών ότι ένα άτομο περνά στη μήτρα υπόψη επίσης. Ως εκ τούτου, προκειμένου να πάρει ακριβή αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την κινεζική σεληνιακό ημερολόγιο της εγκυμοσύνης, θα πρέπει πρώτα να σημειώσει κάτω από την ηλικία κατά τη στιγμή της σύλληψης και στη συνέχεια προσθέστε ένα προς αυτήν. Τώρα σημειώστε το μήνα κατά τον οποίο το μωρό σχεδιάστηκε και να εξετάσουμε στη διασταύρωση της ηλικίας και του μήνα για τον καθορισμό του φύλου του μωρού. Έτσι, για παράδειγμα εάν η ηλικία της γυναίκας είναι 26 χρόνων και το παιδί έχει συλληφθεί τον Οκτώβριο, θα ήταν ίσως ένα κορίτσι. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το διάγραμμα λειτουργεί μόνο για τις έγκυες γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα των 18 έως 45.
Η ακρίβεια το κινεζικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης σεληνιακού μπορεί να είναι αμφίβολο, εντούτοις, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό πιστεύω ότι υπάρχει ένα 97% πιθανότητες να πάρει τη σωστή πρόβλεψη. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία ή οποιαδήποτε έρευνα για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Για περισσότερες ακριβή αποτελέσματα μπορείτε επίσης να ελέγξετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τεχνητές και φυσικές μεθόδους επιλογής φύλου.