Πώς να καθαρίσει μια πέτρα πίτσα

Πίτσα είναι ένα ιταλικό φαγητό, γενικά απολαύσει όλο τον κόσμο. Περιττό να πω, πίτσα αποτελείται από έναν φούρνο στρογγυλού σχήματος, ψωμί, που χρησιμεύει ως βάση, η οποία τελικά καλύπτεται με ντομάτες ή μια ντομάτα σάλτσα και το τυρί μοτσαρέλα. Η γεύση της πίτσας γίνεται πιο απολαυστικό όταν προστέθηκε με την τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων toppings. Αυτές τις μέρες, σε κάθε γωνιά του κόσμου έχει τη δική του τοπική συνταγή της για την πίτσα που έχει προστεθεί στον αριθμό των διαθέσιμων τύπων, από αυτό το πιάτο στόμα πότισμα. Pizza έχει παραδοσιακά ψήνεται στην πέτρα πίτσα.
Πίτσα Stone
Πίτσας πέτρα αποτελεί στην πραγματικότητα ένα επίπεδο κομμάτι πήλινα και διαθέτει όλες τις ιδιότητες ενός πέτρα. Μια πέτρα είναι πορώδες τη φύση της και θερμικές ιδιότητες. Η θερμότητα διατηρώντας τις ιδιότητες της πέτρας αποδειχθεί συμφέρουσα, όταν πρόκειται για ψήσιμο πίτσας, επειδή δίνει πίτσα μαγική κρούστα τραγανή του, απορροφώντας όλα τα υγρασία από αυτό. Σύγχρονη πέτρες πίτσα ημέρα είναι διαθέσιμα στο κεραμικά υλικά, καθώς και.
Πίτσα πέτρες ψησίματος είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, ώστε, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που ταιριάζει με το μέγεθος του φούρνου σας. Κάποιος μπορεί επίσης να DIY πέτρα πίτσα με απλά να κολλήσει δύο κεραμικά πλακάκια μαζί. Η πίτσα ψήσιμο πέτρα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Πρέπει να κρυώσει στο φούρνο ίδια να αποφευχθεί η πυρόλυση της πέτρας πίτσα λόγω της ξαφνικής αλλαγής της θερμοκρασίας. Πίτσα πέτρα ψησίματος κάνει γεύση πίτσα τόσο πολύ νόστιμα, όπως και τα παραδοσιακά. Πίτσα αποφάσεων μπορεί να είναι ένα πραγματικά δύσκολο έργο αν κάποιος αγνοεί πώς να καθαρίσει μια πέτρα πίτσα.
Πώς να καθαρίσει μια πέτρα πίτσα
Καθαρισμός του πέτρα πίτσα είναι πραγματικά μια εύκολη δουλειά, αρκεί να ακολουθήσετε τη σωστή μέθοδο. Δεν έχει σημασία τι είδους πέτρα πίτσα σας είναι, ως επί το πλείστον παίρνει καθαρίζεται πολύ εύκολα, με τη χρήση κατάλληλων μεθόδων. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να καθαρίσει μια πέτρα πίτσα:
Πρώτον και το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει είναι να χρησιμοποιήσει ποτέ οποιαδήποτε μορφή του σαπουνιού στην πέτρα πίτσα. The πέτρα τείνει να απορροφήσει τη μυρωδιά του σαπουνιού και έτσι την επόμενη φορά που θα ψήσετε μια πίτσα, μπορεί πολύ να αποδειχθεί γεύση σαπούνι. ? Εάν θέλετε να καθαρίσετε τα ερείπια του τυριού από την πίτσα ψήσιμο πέτρα, μπορείτε να τοποθετήσετε την πέτρα του εαυτού κύκλο καθαρισμό του φούρνου. Λιώνει τελικά το τυρί από την πέτρα πίτσα και το καθιστά καθαρό. ? Scratch οποιοδήποτε από τα καμένα πίτσα παραμένει από την πέτρα πίτσα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο το χέρι κουζίνα (ξύστρα). Στη συνέχεια τρίψτε με ένα υγρό σφουγγάρι και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο γεμάτο με απλό αλλά ζεστό νερό. Ενυδατώστε την πέτρα για 25 λεπτά και αφήστε το να στεγνώσει πλήρως. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν η πέτρα δεν είναι καθαρό ακόμα. ? Κρατήστε το ψήσιμο πέτρα πίτσα στο φούρνο η ίδια κατά τη διάρκεια του εαυτού του κύκλου καθαρισμού. Βοηθά να κάνει την πέτρα πίτσα καθαρισμού διαδικασία πολύ εύκολη. Αλλά αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει με λάθος τρόπο, διότι ορισμένοι φούρνοι έχουν μακρά κύκλους καθαρισμού. ? Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο πράγμα που κάνει θα ήταν, για την προθέρμανση του πέτρα πίτσα για δέκα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τριμμένη φρυγανιά, το σιμιγδάλι ή τουλάχιστον cornmeal πριν το ψήσιμο της πίτσας σε αυτό, γεγονός που καθιστά την επιφάνεια της πέτρας πίτσα λιγότερο κολλώδη. ? Αν και τον καθαρισμό του πέτρα πίτσα με το νερό, κάποιος πρέπει πάντα να έχετε κατά νου ότι το νερό πρέπει να είναι επίπεδο και ζεστός. Δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για τον καθαρισμό της πέτρας πίτσα και επιτρέψτε μου να γνωρίζουν τα τελικά αποτελέσματα!