Ξύλινα ράφια Gun

Αγαπάτε σκοποβολή και θέλετε να εμφανίσετε τα τουφέκια έχετε σπάσει εγγραφές με σε διάφορους διαγωνισμούς σκοποβολή, ή απλά θέλετε να διατηρηθεί η τουφέκια που ανήκε στους προγόνους σας, τότε πρέπει να πάτε για ξύλινα ράφια όπλο ή ξύλινα ντουλάπια όπλο. Ξύλινα ράφια όπλο παρέχουν αποθήκευσης για περίπου 10-15 τουφέκια σε έναν χρόνο. Για τους ανθρώπους που έχουν όπλα στο σπίτι, είναι σημαντικό να διαθέτει ένα όπλο ράφι για να αποθηκεύσει τα τουφέκια μακριά από την περιπλάνηση στα χέρια των παιδιών. Εμφάνιση αγαπημένα πυροβόλα όπλα σας τακτοποιημένα οργάνωση τους σε ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων και να πάρει την εκτίμηση από τους φίλους και γείτονες.
Μπορείτε να πάρετε ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων, είτε αγοράζοντας απευθείας από την αγορά ή την κατασκευή ενός από μόνος σας. Η οικοδόμηση μιας ξυλουργικής ράφι πυροβόλων όπλων θα σας επιτρέψει να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά σας και να κάνετε μία από την επιλογή σας και τις προτιμήσεις. Επίσης, θα ήταν αποδοτικό και θα σας δώσει ένα συναίσθημα της ικανοποίησης που χτίστηκε τον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, αγοράζοντας ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων, θα εξοικονομήσετε χρόνο και εργασία σας. Ορισμένα από τα σχέδια διαθέσιμα στην αγορά είναι τόσο μαγευτική ότι οι ιδέες σας για την οικοδόμηση δικό σας, δεν έχει σημασία πόσο καλά-σκέψη-έξω και δημιουργική, θα χλωμό σε σύγκριση. Η απόφαση είναι στα χέρια σας, να εξετάσει όλες τις πτυχές.
Χαρακτηριστικά μιας ιδανικής Ξύλινο όπλο Rack: Είτε θέλετε να αγοράσετε ή να κατασκευάσει ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων, θέλετε το καλύτερο. Σωστά; Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με διάφορα σχέδια, μεγέθη και αποχρώσεις ξύλου. Για ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων να είναι η καλύτερη για σας, πρέπει να είναι το μέγεθος, το σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που θα βρείτε τα καλύτερα. Ως εκ τούτου, είναι μόνο εσείς που μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι το καλύτερο για εσάς. Οι ακόλουθες πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να έρχονται σε ένα συμπέρασμα. ? Αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που έχουν πολλές πληροφορίες. Gun ράφια είναι κυρίως δύο ειδών - ξύλινες και μεταλλικές. Τα ξύλινα ράφια όπλο προτιμάται από πολλούς, διότι απαιτούν λιγότερη συντήρηση, ειδικά αν είναι από καπλαμά ξύλου, είναι συγκριτικά φθηνό, και όταν όμορφα δημιουργημένα, είναι καταπληκτικά κομμάτια από μόνα τους. Ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων προσθέτει μια κλασική αφή στο τμήμα τρόπαιο του σαλονιού σας. ? Ρίξτε μια ματιά στην ποικιλία των ξύλινων όπλο διαθέσιμο ράφια. Επίσης, δείτε τις αποχρώσεις του ξύλου. Θα μπορούσε να είναι ανοιχτό καφέ, σκούρο καφέ, ή σκουριασμένο. Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει με τα έπιπλα του σπιτιού σας. Η ιδέα είναι να ανταποκριθεί με σκοπό την αποθήκευση μαζί με την προσθήκη κομψότητα στη διακόσμηση του σπιτιού. Ο τελευταίος αυτός στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν η σκιά του ξύλινου ράφι πυροβόλων όπλων συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα εσωτερική διακόσμηση. ? Συνήθως, η πλάτη των ξύλινα ράφια όπλο είναι στάνταρ. Αυτά είναι 24, 36 και 48 ίντσες. Θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να το τοποθετήσετε, καθώς και τον αριθμό των όπλων που έχετε. Καλό θα είναι να πάει για αυτό που είναι μεγαλύτερο από την ανάγκη σας καθώς σας συλλογή πυροβόλων όπλων μπορεί να αυξηθεί σε αριθμό με το πέρασμα του χρόνου. ? Σήμερα, ξύλινα ράφια όπλο είναι διαθέσιμες με προθήκες, αλλά είναι λίγο πιο ακριβό. ? Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων από ένα βέλτιστο μέγεθος, ελκυστική σχεδίαση και ασορτί απόχρωση. Αποκτήστε το χτίστηκε από τον κατασκευαστή. τον καθορισμό των τελών. Αναζήτηση καλά στην αγορά πριν από την παραγγελία. Να πάρει μια προσαρμοσμένη ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων θα είναι αρκετά ακριβά, αλλά αν είστε παθιασμένοι με τα όπλα και τα ράφια όπλο, θα αξίζει τον κόπο. ? Ένα ξύλινο ράφι πυροβόλων όπλων είναι ένα εντυπωσιακό κρέμεται στον τοίχο. μέλη της οικογένειας, φίλοι σας και εσείς απλά θα το λατρέψουν. Μόλις εγκατασταθεί, είναι βέβαιο ότι θα γίνει θέμα συζήτησης κάθε φορά οι επισκέπτες επισκέπτονται το σπίτι σας.