Καλύτερο Χρώμα μαλλιών Αρχική

Ψάχνετε για το λαμπερό makeover, για το bash Παρασκευή το βράδυ; Μπορείτε να περάσετε προφανώς πολλά δολάρια σε κάθε σαλόνι ομορφιάς ή να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα των μαλλιών στο σπίτι, για να αλλάξετε το χρώμα του κοτσίδες σας για μεταμόρφωση σε μια κλασική ξανθιά, ένα φλογερό, κόκκινο βόμβα ή μια όμορφη μελαχρινή - η επιλογή είναι δική σας. Όχι μόνο δεν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας μόνο δικαίωμα, αλλά αυτά τα κουτιά θαύματα φαίνεται να κάνει τη δουλειά εξίσου καλά όπως και οποιοδήποτε χρώμα κομμωτήριο. Μαζί με ότι έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε στυλ της δικής σας επιλογής και να το αλλάξετε όσο συχνά θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων διατίθενται από το palest ξανθιά, στην πιο σκούρα μαύρα και κάθε σκιά στο μεταξύ. Ωστόσο, στην άλλη πλευρά, η επιλογή αυτών των χρωμάτων μαλλιών μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Με την εξέγερση των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά από θέσεις εκτάκτων σε ημι μόνιμη και διαρκή χρώματα, επιλέγοντας το λάθος χρώμα μπορεί να έχει αρκετά καταστροφικά αποτελέσματα, αφήνοντας σας με φρικτές μνήμες του browns που δεν καλύπτει το χρώμα μαλλιών συμβουλές και τεχνική, επιτυγχάνοντας όμορφα βαμμένα μαλλιά δεν είναι πραγματικά δύσκολο. Έτσι τώρα που έχουμε Αναρωτιέστε, αφήνει να δούμε τα καλύτερα χρώματα μαλλιών στο σπίτι που διατίθενται στην αγορά.
Καλύτερο βαφές μαλλιών
Η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιά το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι μπορεί να είναι αρκετά μια δύσκολη μάχη, λαμβάνοντας υπόψη τις εκατοντάδες των προϊόντων στο χρώμα μαλλιών σπίτι φόδρα στα ράφια των καταστημάτων. Εδώ είναι ένας οδηγός σε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα DIY χρώμα μαλλιών διαθέσιμα.
Garnier Nutrisse Μόνιμη Crème Χρώμα μαλλιών: Ενδεχομένως ένα από τα ευκολότερα προς εφαρμόσετε χρώματα μαλλιών στο σπίτι, αυτό το πακέτο χρώμα στο σπίτι σας δίνει τη ζωντανή και πλούσια χρώματα. Αφήνει, επίσης, τα μαλλιά αναζητούν μεγάλη, σε ένα κλάσμα της τιμής του χρωματισμού σαλόνι. Έτσι, μπορείτε με ασφάλεια να πούμε ΟΧΙ σε εκείνη την φοβερή μυρωδιά από τις βαφές και μην ανησυχείτε για τα μαλλιά σας να γίνει ξηρό και limp. Επιπλέον, με την ορθή εφαρμογή των σαμπουάν και μαλακτικά, δεν χρειάζεται καν να ανησυχούν γι 'αυτό το ξεθώριασμα μακριά.
L'Oreal Feria Haircolor: Αυτό το χρώμα των μαλλιών στο σπίτι είναι εύκολο στη χρήση και δεν θα στεγνώσει τα μαλλιά, αφήνοντας την απαλή και διαχειρίσιμη. Το καλύτερο μέρος φαίνεται να είναι η καταπληκτική συσκευή που έρχεται με αυτό. Η μόνη δυσλειτουργία είναι ότι τα χρώματα φαίνονται να σβήνουν πιο γρήγορα.
Clariol φυσικά ένστικτα: Πρόκειται για προσωρινό χρώμα μαλλιών, η οποία είναι peroxide δωρεάν και είναι ο τρόπος να πάει για εκείνους που θέλουν να ενυδατώνουν θαμπό ξηρά μαλλιά τους.
Clariol Herbal Essesnces: Αυτό το εμπορικό σήμα της χρώματα τρίχας, με Clariol, εξασφαλίζει οκτώ εβδομάδων που διαρκεί χρωμάτων και προσθέτει ζωηρά χρώματα και λάμψη στα μαλλιά.
Naturtint Permanent Hair Color: Πείτε αντίο στις βαφές μαλλιών χημικά, αυτό το χρώμα των μαλλιών στο σπίτι είναι εύκολη στη χρήση και δίνει ένα ωραίο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σας. Και τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει φρικτή μυρωδιά αμμωνίας, είτε!
Για όσους φοβούνται τη χρήση των χημικών προϊόντων για τα μαλλιά τους, υπάρχει μια λίστα με φυσικά μαλλιά χρωστικές όπως η χένα ή χυμό λεμονιού, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε το τέλειο βλέμμα στην άνεση του σπιτιού σας. Ωστόσο, ενώ η βαφή μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας χρώματα μαλλιών στο σπίτι, θυμηθείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει τόνο του δέρματος και το στυλ σας. Ο βασικός κανόνας για ένα πρώτο χρονόμετρο, είναι να επιλέξετε ένα χρώμα κοντά στη δική σας. Διαβάστε τις οδηγίες για το πώς να εφαρμόσετε το προϊόν πριν από την αίτηση, για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Εφαρμογή χρώματος σε permed μαλλιών μπορεί να αποδυναμώσει τις ρίζες του οδηγεί σε θραύση, έτσι ώστε πριν πάει για οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και βαφές μαλλιών, θυμηθείτε να πάρετε μια δοκιμή έμπλαστρο γίνει. Αφού έχετε επιτύχει το όμορφο χρώμα μαλλιών που μπορείτε να ήθελε για πολύ καιρό, να φροντίζει για τα μαλλιά σας με τη χρήση σαμπουάν και μαλακτικά, ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά, για την πρόληψη ξεθώριασμα. Και απολαύστε νέο βλέμμα σας και τα χρήματα που έχετε αποθηκεύσει, παίρνοντας το κάνει όλα από τον εαυτό σας.