Ιαπωνικά Διακόσμηση Κόμμα

Ιαπωνία με μοναδική κουλτούρα του, εμπλουτισμένο σε μεγάλο βαθμό από την παραδοσιακή ιστορία, τη λογοτεχνία και τη μόδα, είχε μια εξωτική έκκληση για ένα και όλα. Έτσι, για όσους θέλουν να ενσωματώσουν την ανατολίτικη ιαπωνικό θέμα για το κόμμα τους, είναι οι διακοσμήσεις μέρος που θα είναι μια πρόκληση για το κράτος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα ιαπωνικό θέμα συμβαλλόμενων μερών προσφέρεται για τις όμορφες παραστάσεις, έτσι που θυμίζουν αρχαία, εξωτική ασιατική κουλτούρα. Ωστόσο, δεν είναι πραγματικά δύσκολο να ενσωματώσουν την ιαπωνική κουλτούρα σε κόμμα σας. Υπάρχει ένα πλήθος των ιαπωνικών διακοσμητικά οθόνες και στολίδια, που αποτελεί τη ιαπωνικό πολιτισμό. Αυτές περιλαμβάνουν, πολύχρωμα χάρτινα φανάρια, δράκους χαρτί, Shoji οθόνες, το μοναδικό πανό Konchiwa και να μην ξεχάσουν την όμορφη ανατολίτικο οπαδούς. Ρίξτε μια ματιά στο πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε χώρο κόμμα σας με όμορφο ιαπωνικό ιδέες συμβαλλόμενων μερών, ότι δεν χρειάζεται να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας.
Ιδέες για τα ιαπωνικά Διακοσμήσεις Κόμμα
Oriental φανάρια εγγράφου: Δεν οριεντάλ διακόσμηση κόμμα δεν είναι πλήρης χωρίς τα όμορφα φανάρια εγγράφου. Διατίθεται σε μια σειρά από σχήματα και χρώματα, αυτά τα χάρτινα φανάρια είναι ιδανικό για μεγάλα πάρτι, γάμους και εκδηλώσεις. Φτιαγμένο από μεσαίου βαθμού ριζόχαρτο μαζί με μπαμπού νευρώσεις, αυτό που λειτουργεί με μπαταρία φώτα κόμμα μπορεί να κρεμαστούν σε όλο το σπίτι, καθώς και χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει το αίθριο. Για την ιαπωνική μέρη σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε από την κλασική στερεών χρωματιστό φανάρια εγγράφου ή πάρτε μερικά από τα όμορφα τυπωμένα Ασίας φανάρια ριζόχαρτο. Αυτά είναι τυπωμένα με καρδιές διασκέδαση, μπαμπού, τα λουλούδια, και τα γεωμετρικά σχήματα και είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και χρώματα.
Βιβλίο Ομπρέλες: Όμορφη, πολύχρωμα ομπρέλες κρεμασμένα από το ανώτατο όριο μπορεί να προσθέσει μια αφή της εξωτικής αυτής ασιατικό πολιτισμό στο σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε χώρο κόμμα. Ρίξτε μια ματιά στο πανέμορφο ομπρέλες χαρτί του πετρελαίου με σκαφτή άκρες και τυπωμένα με ένα υπέροχο κεράσι ανθίσει υποκατάστημα ή χρησιμοποιήστε τα πολύχρωμα σπειροειδή λαδωμένη ομπρέλα χαρτί. Μαζί με αυτές τις διακοσμήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη κόκκινη ομπρέλα ανατολίτικο κήπο, δημιουργημένο σε μπαμπού που κάνει μια θαυμάσια ομπρέλα, ομπρέλα τσάι και είναι ένα τέλειο μέρος αξεσουάρ για όλες τις περιστάσεις!
Wall Κρεμαστά: Χρησιμοποιήστε noren ή το μοναδικό κουρτίνες πόρτα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ιαπωνία εδώ και αιώνες, ως ένα πανό για το κόμμα σας. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το μονότονο τοίχοι με όμορφα οπαδούς χαρτί διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και εκτυπώσεις.
Ιαπωνικά Πίνακας Διακόσμηση: Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν παραδοσιακά χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια, ενώ το φαγητό. Για τη διακόσμηση τραπεζιού μπορείτε να δύο τραπεζάκια από κοινού και να τοποθετήσετε ένα τραπεζομάντιλο με ανατολίτικα σχεδιασμού σε αυτό. Για την προσθήκη μιας παραδοσιακής αφής, χρησιμοποιήστε το σετ χάρη ή σηκώστε το πήλινα κύπελλα και πιάτα για να εξυπηρετήσει τους Ιάπωνες μέρος των τροφίμων, όπως το σούσι. Μπορείτε να μετατρέψει απλό χαρτοπετσέτες και οι προσκλήσεις που μπορεί να διακοσμηθεί με μια σφραγίδα που χαρακτηρίζει ιαπωνικού στιλ μοτίβα. Χρησιμοποιήστε υπέροχα ζωγραφισμένα λάκα chopsticks με ιαπωνικό ιδεόγραμμα. Για το κεντρικό τραπέζι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα όμορφο καλάθι λουλούδι ikebana ή παραδοσιακή ιαπωνική μπολ σούπα, ως εναλλακτική λύση.Αυτά τα κεντρικά τεμάχια μπορεί επίσης να κάνει για την όμορφη ιαπωνικά εύνοιες συμβαλλόμενων μερών που οι φιλοξενούμενοι θα απολύτως αγάπη.
Ιαπωνικά Εξωτερική Διακόσμηση: Φέρτε πίσω τα αρχαία ιαπωνική κουλτούρα στον κήπο σας με τις παραδοσιακές βρύσες μπαμπού ή kakei που έχουν χρησιμοποιηθεί στα ιαπωνικά κήπους για αιώνες. Τοποθετήστε αυτά τα μπαμπού σιντριβάνια στην άκρη του λίμνες, λεκάνες ή στους κήπους του νερού, μαζί με το παραδοσιακό ιαπωνικό κήπο κουτάλες τσαγιού τα οποία χρησιμοποιούνταν για τον καθαρισμό των χεριών και το στόμα με νερό, ώστε να καθαρίσει το μυαλό και το σώμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σιντριβάνια γερανό που είναι χυτό ορείχαλκο με ένα όμορφο τελείωμα πρασινάδα χαλκού, για να προσθέσει ομορφιά και το ενδιαφέρον στον κήπο σας.
Οι περισσότεροι από τους Ιάπωνες προμήθειες συμβαλλόμενων μερών είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, καθώς και στα καταστήματα κόμμα. Έτσι, την επόμενη φορά που σκοπεύετε να φιλοξενήσει μια ιαπωνική γενέθλια δείπνο ή ένα μωρό ντους, χρησιμοποιούν αυτές τις λαμπρές διακοσμήσεις για να προσθέσετε τη γοητεία του όμορφου ιαπωνικού πολιτισμού, στο κόμμα σας.