Jasmine Φροντίδα φυτών

Ένα φυτό γιασεμί είναι μια μεγάλη προσθήκη σε έναν κήπο ή ένα σπίτι. Γιασεμί, γνωστή για τα όμορφα λουλούδια του και λάμπει φύλλα, μπορεί να γεμίσει το σπίτι σας με ένα μοναδικό άρωμα. Jasmine είναι βασικά μια θαμνώδη θάμνος που απελευθερώνει άρωμα τη νύχτα. Η σωστή φροντίδα houseplant γιασεμί είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται με τον σωστό τρόπο.
Jasmine Plant Care? Ένα εργοστάσιο γιασεμί θα μεγαλώσει σωστά, εάν η έκταση φύτευσης πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των φυτών γιασεμί είναι οι εξής:? Sunshine? Λιπασμάτων? Εδάφους? Πότισμα? Όταν πρόκειται για τη φύτευση θάμνων γιασεμιά έξω από το σπίτι, η προτιμώμενη χρόνος είναι μεταξύ του μήνα του Ιουνίου και του Νοεμβρίου. Είτε είστε καλλιεργώντας στους κλειστούς χώρους, εγκαταστάσεις ή σε εξωτερικούς χώρους, μια ιδανική κατάσταση για το εργοστάσιο για να αυξηθεί περιλαμβάνει υγρό χώμα. Να προωθήσει την ανάπτυξή της, ένα καλά στραγγιζόμενα, αμμώδη εδάφη loam συστήνεται συχνά. Το πότισμα των φυτών καθημερινά είναι ένας εύκολος τρόπος για να κρατήσει το χώμα υγρό. Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι το χώμα έχει γίνει εντελώς στεγνό, το νερό στο φυτό αμέσως. Ωστόσο, το υπερβολικό πότισμα θα πρέπει να αποφεύγονται, αλλιώς η ρίζα του φυτού μπορεί να σαπίσουν. Τα φυτά πρέπει να ποτίζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να αποτρέψει την ξηρότητα του εδάφους. Οι νεότεροι φυτά γιασεμί που έχουν καλλιεργηθεί έξω στον κήπο απαιτούν συχνές κλάδεμα για να περιορίσεις την ανάπτυξή τους. Για την καλλιέργεια 3 με 4 θάμνους φυτό, κατάλληλο διάστημα (τουλάχιστον 8 πόδια) μεταξύ των φυτών είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη ρίζας και φύλλωμα. Ο συνωστισμός των φυτών που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ανάπτυξή τους.
Εσωτερική Jasmine Plant Care? Φυτά εσωτερικού χώρου γιασεμί, επίσης γνωστό ως εγκαταστάσεις γραφείου μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μείωση εργασιακό άγχος. Όταν αποφασίζουν να μεγαλώνουν σε κλειστούς χώρους, να είναι ένα σημείο ότι το εργοστάσιο γιασεμί που αγοράζετε ταιριάζει απόλυτα στην εκμετάλλευση δοχείο. Επίσης βεβαιωθείτε ότι παίρνει αρκετή ποσότητα ηλιακού φωτός. Μην περιμένετε από το φυτό να αναπτύσσεται μέσα σε λιγότερο ηλιακό φως. Είναι απαραίτητο η περιοχή φύτευσης παίρνει το άμεσο ηλιακό φως για τουλάχιστον 4 - 6 ώρες κάθε μέρα. Φυτά που τοποθετούνται στη σκιά όλη την ώρα την ανάπτυξη μυκήτων. Το απόγευμα ο ήλιος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Έτσι, μπορείτε να κρατήσετε το φυτό γιασεμί σας στη σκιά κατά τη διάρκεια μεσημέρι να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στο έντονο φως του ήλιου. Τα φύλλα των φυτών γιασεμί συνήθως μαραίνονται όταν εκτίθενται σε υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία. Jasmine μεγαλώνει καλά κάθε φορά που λαμβάνει φρέσκο ​​αέρα όλη την ημέρα. Κρατώντας το εργοστάσιο στο μπαλκόνι θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν η φύλαξή τους στο εσωτερικό, βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί κοντά σε ένα ανοιχτό παράθυρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα να κυκλοφορεί ο αέρας. Δεδομένου ότι το γιασεμί είναι ευάλωτη σε ωτοδηκτικής, θα πρέπει να τηρούν το εργοστάσιο καθημερινά για οποιαδήποτε σημάδια της ακάρεα αράχνη, ιδίως όσον αφορά τα φύλλα. Θεραπεία με τη μορφή σπρέι σαπούνι και νερό είναι χρήσιμη για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα.
Η λίπανση του φυτού είναι ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας των φυτών γιασεμί. Αλλά η χρήση ισχυρών λιπασμάτων μπορεί να σκοτώσει το εργοστάσιο, ως εκ τούτου, μια ήπια ή μέτρια λίπασμα, υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο που εφαρμόζεται δύο φορές το χρόνο είναι επωφελής και ενθαρρύνει την άνθιση. Μαζί με το λίπασμα, η προσθήκη του ασβέστη στο χώμα είναι επίσης χρήσιμο να κρατήσει το φυτό σας υγιή και ισχυρή. Πρέπει να γονιμοποιηθεί κάθε 2 εβδομάδες με 10-20-10 λίπασμα. Αυτό σημαίνει ότι, το λίπασμα περιέχει 10% κάλιο, φώσφορο 20% και 10% άζωτο.
Κοπή των φυτών? Η φροντίδα των φυτών γιασεμί είναι ελλιπής χωρίς περικοπή. Σε περίπτωση που έχετε το polyanthum γιασεμί, συχνή κλαδέματος είναι απαραίτητη για τον έλεγχο της ανάπτυξής της. Διαφορετικά, το κλάδεμα μια φορά το χρόνο στα τέλη της άνοιξης είναι επαρκής για την προώθηση των νέων της ανάπτυξης. Αν δεν είχαν κοπεί τα νεκρά λουλούδια ή κλαδιά του φυτού, μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξή της. Πολλές φορές, αυτά τα επιπλέον υποκαταστημάτων προκαλέσει μείωση στο φως του ήλιου στον κορμό των φυτών, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες των επιβλαβών οργανισμών.
Μετά την ως άνω οδηγίες φροντίδας γιασεμί φυτών είναι σημαντική έτσι ώστε το φυτό παράγει όμορφα λουλούδια. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι είδη φυτών γιασεμί στην οποία το κλάδεμα και το σπερματοδότη πρότυπα διαφέρουν ελαφρώς. Ως εκ τούτου, να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες της συγκεκριμένης φυτικής γιασεμί, πριν από εσάς.