Body Language Σημεία

Λέγεται ότι η απομόνωση είναι το χειρότερο είδος τιμωρίας. Το να πούμε ότι η ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει, είναι τόσο μεγάλη όσο η ανάγκη για τροφή και στέγη, είναι μια ποιητική υπερβολή ριζωμένη στην αλήθεια ότι είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη ανθρώπινη ανάγκη. Για το λόγο αυτό, οι δρόμοι μας να επικοινωνήσει είναι πολυσχιδείς, και να μην περιορισθεί με τη γλώσσα. Σας κοινοποιούμε μέσα από την τέχνη, τη μουσική, ακόμα και με τη σιωπή. Η γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό πληροφοριοδότης, που συμπληρώνει την ανθρώπινη λέξη. Για να ακούσετε τα λόγια ενός, αναφέρει άτομο, αλλά όχι να διαβάζει τα σημάδια του σώματός τους είναι η αποστολή, θα ήταν να λαμβάνει μόνον το ήμισυ του μηνύματος. Οι περισσότεροι από μας είναι εξοπλισμένα για να καταλάβουν τα σήματα γλώσσα του σώματος ότι άλλοι άνθρωποι στέλνουν. Ωστόσο, μια βαθιά μελέτη από αυτά τα συμπτώματα μπορεί να επιτρέψει σε ένα πρόσωπο να πει πολύ περισσότερα από το μέσο πρόσωπο μπορεί, όπως το αν ο ομιλητής λέει ψέματα. Τα ακόλουθα είναι μερικά σημάδια της γλώσσας του σώματος και τι αυτά συνεπάγονται.
Χειρονομίες: Το νόημα μιας χειρονομίας διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μια κοινή χειρονομία είναι η διέλευση των όπλων από το στήθος, που μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο έχει θέσει ένα εμπόδιο ή εκφράζουν την αντίθεσή. Δεδομένου ότι η έννοια είναι η κατάσταση με βάση το? Σε μια άνετη κατάσταση, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το άτομο βρίσκεται σε βαθιά σκέψη. Μια κατάσταση η οποία δεν πρέπει να διαβάζεται σε είναι αν το άτομο είναι κρύο, και σταυρώνοντας τα χέρια τους, ως μέσο για να κρατηθούν ζεστά. Όταν δύο άνθρωποι είναι συνομιλεί, το πρόσωπο που μιλάει ολοκληρώνει μπορεί να μειωθεί τα όπλα τους, ενώ το άλλο πρόσωπο που μπορεί να δημιουργήσει ένα χέρι, να δηλώνουν ότι θέλουν να πουν κάτι.
Προσωπικά Διάστημα: Η προσωπική χώρος είναι μια σειρά ομόκεντρων κύκλων γύρω από το σώμα ενός ατόμου, όπου η στενότερη ζωνών που προορίζονται για περισσότερους ανθρώπους εμπιστοσύνης. Ενώ αυτό μπορεί να διαφέρουν μεταξύ χωρών και πολιτισμών, συνήθως, ο χώρος που βρίσκεται πλησιέστερα σε εσάς, χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Στη συνέχεια, από τις 18 ίντσες σε τέσσερα πόδια, στάση τους γνωστούς σας και τους ανθρώπους κάνοντας ανεπίσημη συνομιλία. Ο χώρος μεταξύ τεσσάρων και δώδεκα πόδια προορίζεται για την επίσημη συναλλαγές. Προσωπικά το διάστημα είναι ένα πολύ σημαντικό δείκτη του πόσο άνετα ένα άτομο μαζί σας. Μπορεί να εκτιμήσει τούτο βάσει πόσο φυσικής εγγύτητας που σου επιτρέπει.
Γωνίες και στάση: Συχνά, μια άμεση στάση πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ δύο ανθρώπων θεωρείται μια αντιπαράθεση (ή μερικές φορές την οικειότητα), η οποία είναι ο λόγος για πιο casual συνομιλίες λαμβάνουν χώρα με ανθρώπους που κάθεται ή στέκεται σε μια γωνία ο ένας στον άλλο. Το πρόσωπο κλίνει ενώ συνομιλεί, παρουσιάζει συνήθως ενδιαφέρον. Ανοιχτές θέσεις του σώματος είναι τα γόνατα πέρα, τα πόδια απλωμένα, τους αγκώνες μακριά από το σώμα, που δεν αγγίζουν τα χέρια, τα πόδια uncrossed, κλπ., καθώς και να αναφέρει την άνεση και την κυριαρχία. Κλειστά θέσεις του σώματος, όπως τα πόδια σταυρωμένα, είτε σε γόνατα ή τους αστραγάλους, τα χέρια διπλωμένα στην αγκαλιά, τα χέρια σταυρωμένα, κ.λπ. μπορεί να σηματοδοτούν κατωτερότητας.
Προσώπου Σήματα: Το ανθρώπινο πρόσωπο χρησιμοποιεί περίπου 90 μύες να αποστείλει μηνύματα. Εκφράσεις είναι ο ευκολότερος τρόπος να μετρηθεί αντίδραση ενός ατόμου. Άλλες μικρές λεπτομέρειες, όπως η κλίση της κεφαλής φέρει επίσης ένα μήνυμα. Επαφή με τα μάτια, όταν διατηρείται, σπασμένα ή εκλείψει, είναι όλοι οι κρίσιμοι δείκτες. Τα φρύδια και το μέτωπο λένε έκπληξη, φόβο και θυμό, ανάμεσα σε άλλα συναισθήματα. Το στόμα, και ο τρόπος με τον οποίο είναι τα χείλη που διατηρούνται: pursed ή μετατραπεί σε ένα χαμόγελο, επίσης να προσθέσετε στη συνομιλία.
Να ερμηνεύσει το σώμα ενός ατόμου πινακίδες γλώσσα, πρέπει να αξιολογηθεί εκφράσεις του προσώπου του, τα μάτια, τις χειρονομίες και τη στάση του σώματος, σε συνδυασμό με του / της λόγια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η γλώσσα του σώματος έχει πολλαπλές σημασίες. Αν θέλετε πραγματικά να κατανοήσουν την έκταση της γλώσσας του σώματος, το ρολόι ως κυνηγήσει την επιθυμία και την αμφιβολία ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο μίμος ερμηνευτή, όπως λέει μια ιστορία χωρίς λέξεις.