Γάμος Πίνακας Candy

πίνακες καραμέλα Γάμος αθλητικών πληθώρα γεύσεων καραμέλα και γλυκίσματα στόμα πότισμα έχουν γίνει πρόσφατα τα καυτά νέα τάση της σεζόν γάμου. Όχι μόνο δεν μπουφέδες καραμέλα γάμο φέρει έξω το παιδί σε όλους μας, αλλά είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να ευχαριστήσω τους επισκέπτες για την παρουσία του γάμου. Αυτές οι καραμέλες γάμο διασκέδαση ευνοεί επίσης να διπλασιαστεί επάνω ως μεγάλη διακόσμηση γάμου, προσθέτοντας έναν παφλασμό του χρώματος και διασκέδαση για να δεξίωση του γάμου σας. Ωστόσο, το μυστικό για ένα μεγάλο τραπέζι καραμέλα γάμου είναι να δημιουργηθεί μια εκθαμβωτική οθόνη του καραμέλες και άλλα χρώματα που ακολουθούν στο θέμα της δεξίωσης γάμου. Εδώ είναι μερικές ιδέες μπουφές γάμου καραμέλα ότι δεν ταιριάζει μόνο τον προϋπολογισμό σας, αλλά θα είναι κάτι που οι καλεσμένοι σας θα είναι απολύτως αγάπη και θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.
Ιδέες για ένα πίνακα Candy Γάμος
Η επιλογή των χρωμάτων: Λοιπόν προσθέτοντας χρώμα στο ύψος των περιστάσεων, δεν είναι μόνο για τα λουλούδια του γάμου και τα φορέματα. Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων για την ενίσχυση της παρουσίας του το τραπέζι σας, αφού βεβαιωθούμε ότι είναι σε συγχρονισμό με το θέμα γαμήλια δεξίωση. Μια πανέμορφη παραλία γάμος πίνακα καραμέλα να μπορούν να περιληφθούν διακοσμήσεις πίνακα σε αποχρώσεις του μπλε ή τη χρήση αμμώδη τόνους. Ενώ μονοχρωματικά χρώματα φαίνονται cool, δεν διστάζει να δοκιμάζει αποχρώσεις του κόκκινου και ροζ για τις διακοσμήσεις πίνακα.
Η τέλεια Candy Containers: Τα δοχεία που χρησιμοποιούνται για την τήρηση του καραμέλες μπορεί να κυμαίνεται από απλό φαρμακοποιός βάζα σε βάζα διαθέσιμα μέσα, μοναδικά σχήματα και μεγέθη. Αν και σαφής, γυάλινα δοχεία λειτουργήσει το καλύτερο, ψάθινα καλάθια και τα μικρά δοχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη της καραμέλα με μοναδικό στυλ. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το μπάλες ή λουριά, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να ληφθεί η καραμέλα από τα δοχεία. Εάν σχεδιάζετε για την καραμέλα γαμήλιες εύνοιες που θέλετε οι επισκέπτες να πάρουν μαζί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακούλες οργάντζα ή μίνι μικρά κιβώτια υπέρ για την αποθήκευση των καραμέλες.
Η διακόσμηση του Candy Γάμος Πίνακας: Εκτός από την επιλογή της καραμέλα και επιλέγοντας τις συσκευασίες, το επιτραπέζιες διακοσμήσεις διαδραματίσουν αναπόσπαστο ρόλο στην παραγωγή χυμού το μπουφέ καραμέλα γάμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπουκέτα λουλουδιών, επιπλέοντα κεριά ή φωτογραφίες για την προετοιμασία καταπληκτική κεντρικά καραμέλα γάμο. Τοποθετώντας τα βάζα καραμέλα σε διάφορα ύψη ή κάνοντας μια ανθοδέσμη καραμέλα γάμος μπορεί να μπαχαρικό μέχρι την εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε κορδέλες για τα βάζα για ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τις καραμέλες σε μεγάλου μεγέθους ποτήρια κοκτέιλ, τα οποία χρησιμεύουν επίσης ως μεγάλη κεντρικά γάμου.
Ιδέες Candy Γάμος: Υπάρχουν γαλαξίες των επιλογών καραμέλα εκεί έξω που θα αφήσει τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τη βιασύνη ζάχαρης. Μπορείτε να πάρετε την καραμέλα με βάση το χρώμα θέμα του γάμου ή να επιλέξετε τα αγαπημένα γλυκά σας, η οποία προκαλεί το αίσθημα της νοσταλγίας της παιδικής ηλικίας. Να πάρει ένα ευρύ φάσμα εξασφαλίζει ότι ο καθένας παίρνει ένα δάγκωμα από τη γεύση που τους αρέσει. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από γλυκά σοκολάτας, μέντες, καραμέλες και τα ούλα. Ωστόσο, εάν προγραμματίζετε μια υπαίθρια δεξίωση γάμου βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάρει κάτι που θα λιώσει μακριά. Εάν δεν θέλετε παραδοσιακή καραμέλα, τότε θα εξετάσουμε τη χρήση των cookies μίνι, καλαμπόκι βραστήρα, ή ένα σιντριβάνι μπολ γροθιά ως μορφή γλυκού προσθήκες στο τραπέζι καραμέλα σας. Εξατομικευμένες εύνοιες καραμέλα γάμου φαίνεται να είναι η γεύση της σεζόν. Μπορείτε να προσθέσετε μια ξεχωριστή νότα στις καραμέλες, περιλαμβάνοντας την ημερομηνία του γάμου.
Συμπεριλάβετε ένα ευχαριστώ Σημείωση: Για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο γάμο ευνοεί προσθέσετε ένα σημείωμα για να ευχαριστήσω τους επισκέπτες για την πραγματοποίηση αυτής ημέρας ένα ειδικό για την παντρεμένος ζευγάρι. Σιγουρευτείτε για να κρατήσει το μικρό και απλό και σύρετε τη στη πλαίσια υπέρ ή τσάντες που οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν στο σπίτι.
Καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ένα τραπέζι καραμέλα γάμο, να προσθέσει ότι «wow» σε δεξιώσεις τους, αυτές οι ιδέες είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να πάρει τον τέλειο γάμο μπουφέ καραμέλα.