DIY Καταιγίδες Camp: Πώς να κάνει ντους Camp

Να πάρει μαζί ένα ντους κατασκήνωση ή σε υπαίθριο ντους για ένα στρατόπεδο, είναι μια ωραία ιδέα για να γίνει πιο άνετη. Να διατηρούνται καθαρά κατά τη διάρκεια μιας στρατόπεδο, είναι μια πρόκληση από μόνη της. Σήμερα, υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν έτοιμα ντους στρατόπεδο προϊόντα. Ωστόσο, η προετοιμασία της δικής ντους κατασκήνωση μας είναι διασκεδαστικό και επίσης εξοικονομεί χρήματα. Για να κάνετε τη δική ντους στρατόπεδό μας είναι εύκολη και δεν χρειάζεται πολλές επενδύσεις από την πλευρά του κατασκηνωτή.
Πώς να κάνει ντους στρατόπεδο;? Τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή ενός απλού ντους στρατόπεδο είναι οκτώ 3-way υποδοχές, 5 κομμάτια των 5-ποδιών σωλήνες από PVC, 9 κομμάτια του 1-ποδιού σωλήνες από PVC, ένα τρυπάνι, λάστιχο, ένα κουβά, ένα 4 με 6 πόδια πλαστικά tarp και γραβάτα πλάτες.
Το πρώτο βήμα στη διαδικασία της λήψης ένα ντους στρατόπεδο είναι να δημιουργήσει ένα τετράγωνο, συνδέοντας 4 ενός ποδιού σωλήνες και 4 τριοδικό συνδέσεις μαζί. Χρησιμοποιώντας την παραπάνω διαδικασία, μια κορυφή και τη βάση του ντους δημιουργείται. Με τη βοήθεια του 5-ποδιών σωλήνες από PVC, θα γίνουν οι πλευρές του ντους. Έτσι, το βασικό πλαίσιο του ντους στρατόπεδο δημιουργείται. Το πλαστικό tarp είναι τυλιγμένο γύρω από το πλαίσιο για την κάλυψη αυτή. Οι γραβάτα πλάτες που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση της tarp στο πλαίσιο του ντους στρατόπεδο.
DIY Camp ντους? Κάποιος μπορεί να κάνει κρύο νερό, καθώς και ζεστό νερό ντους για κατασκήνωση. Τα υλικά που απαιτούνται να κάνει μια βασική ντους με κρύο νερό, είναι από καουτσούκ ιατρικό σωλήνα από περίπου 10 μέτρα, η αντλία μπουκάλι σπρέι με 1-γαλόνι ικανότητα, βαριά λάστιχα δασμού, μαχαίρι και ένα σχοινί, εάν είναι απαραίτητο.
Κρύο νερό, ντους? Ο εύκαμπτος σωλήνας που είναι συνδεδεμένη με το μπουκάλι πρέπει να κοπεί με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Το άλλο άκρο του σωλήνα που είναι συνδεδεμένος με ένα ακροφύσιο ψεκασμού θα πρέπει επίσης να κοπεί. Ο σκοπός πίσω από κόβοντας τον σωλήνα από το στόμιο μπουκάλι και ψεκασμού είναι να το αντικαταστήσει με το λάστιχο ιατρικό σωλήνα. Η σωλήνωση ελαστικό θα πρέπει ως εκ τούτου, να τοποθετηθούν τόσο το ακροφύσιο και το μπουκάλι. Το βαρύ λαστιχάκια δασμός θα πρέπει να τυλίγεται στα σημεία όπου ο σωλήνας έχει τοποθετηθεί. Ενυδρείο κολλητών ή κολλητική ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του λάστιχο. Το νερό πρέπει να συμπληρώνεται στο μπουκάλι και να αντληθεί μέσω του ακροφύσιο ψεκασμού. Οι συνδέσεις των σωλήνων, όπου συναντά το μπουκάλι και το ακροφύσιο πρέπει να ελέγχεται για διαρροές. Αν υπάρχουν διαρροές, το λάστιχο θα πρέπει να αναπροσαρμοσθεί. Η ολοκλήρωση της παραπάνω βήματα κάνει το ντους στρατόπεδο έτοιμο για χρήση.
Warm-Νερό Ντους? Για να κάνετε ένα ντους ζεστό νερό είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται στεγνό και ηλιόλουστο καιρό για να βοηθήσει τη θέρμανση του νερού με φυσικό τρόπο. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε μια σόμπα ή δοχείο για τη θέρμανση του νερού και στη συνέχεια ρίξτε το στο 1-γαλόνι μπουκάλι για την αποθήκευση του νερού. Το υπόλοιπο της διαδικασίας στο να καταστεί η ντους ζεστό νερό είναι η ίδια με εκείνη του ντους ψυχρών υδάτων.
Τα παραπάνω βήματα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς να κάνει ντους στρατόπεδο. Ο κατάλληλος προγραμματισμός και η συλλογή των απαιτούμενων υλικών θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ένα ωραίο ντους στρατόπεδο.