Συν Μοτίβα Ένδυση Μέγεθος

Αν και η βιομηχανία της μόδας μπορεί να εκρήγνυται στις ραφές με αυτά τα επιπλέον λεπτή, σχεδόν anorexic μοντέλα, η αλήθεια είναι ότι σχεδόν το 62% των γυναικών στην Αμερική φορούν ένα μέγεθος 14 και άνω. Οι σχεδιαστές ειδών ένδυσης και τις κατασκευές έχουν αργή λαμβάνοντας υπόψη την εν λόγω ζήτησης για τα είδη ένδυσης συν μέγεθος. Ενώ ορισμένα καταστήματα τηρούν μια σειρά από συν ένδυσης μέγεθος των γυναικών, οι επιλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Οι περισσότερες γυναίκες πάνω από μέγεθος 14 έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι με υπερμεγέθης φορέματα, φαρδιά παντελόνια, φωτεινά χρώματα, λουλούδια μοτίβα και πούλιες. Ωστόσο, με την αυξανόμενη ζήτηση για τη μοναδική και μοντέρνα είδη ένδυσης συν το μέγεθος, τη βιομηχανία ενδυμάτων και το σχέδιο έχει αρχίσει σιγά σιγά να λάβουν γνώση. Η καλύτερη πορεία δράσης για τα συν μέγεθος μόδας είναι να γνωρίζουμε πού θα βρούμε και τον τρόπο χρήσης συν το μέγεθος ράβοντας σχέδια που μπορούν να αυξήσουν τις ευκαιρίες σας μόδα. Έτσι, αν επιλέξετε να κάνετε τη δική σας ράψιμο ή ενοικίαση μοδίστρα για να το κάνει για εσάς, ένα κολακευτικό, σωστά μεγέθους σχέδιο, σε συνδυασμό με μια καλή επιλογή ύφασμα, μπορεί να προχωρήσει αρκετά στο να εξασφαλιστεί ότι ντουλάπα σας ρούχα που στάζουν το στυλ, την εκλέπτυνση και τη μόδα.
Να πάρει το Fit
Το πιο σημαντικό στοιχείο επιτυχημένων ράψιμο είναι να πάρει το τελικό ένδυμα για να ταιριάζει σωστά. Έτσι δεν έχει σημασία πόσο όμορφο το ύφασμα ή πώς το κομψό σχεδιασμό, τη θέση του μάλλον θα κάθεται στην ντουλάπα σας, εάν τα μανίκια είναι πολύ σφιχτά ή τη μέση και είναι πολύ σύντομη. (Για όλες τις γυναίκες συν μέγεθος: Είναι μύθος ότι θα πρέπει να φοράτε φαρδιά ρούχα. Ρούχα που ταιριάζει σε σας θα είναι πάντα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατα)
Σχεδιάζοντας για τις γυναίκες Plus Μέγεθος
Μία καινοτομία στην τοποθέτηση συν ένδυσης μέγεθος για τα κορίτσια και τις γυναίκες είναι, να λάβει υπόψη το σχήμα του σώματος του ατόμου. Δεν έχει ο καθένας βάζει το βάρος με τον ίδιο τρόπο. Ενώ μερικές γυναίκες παίρνουν βάρος για τους γοφούς και τους μηρούς, μερικά είναι πληρέστερη γύρω από την περιοχή προτομή ή το στομάχι. Έτσι, για τα άτομα με ένα πλήρες αντίγραφο, που έχουν λίγο περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος του ενδύματος είναι σημαντικός σε ορισμένες γυναίκες, να τους δώσουμε την άνεση και την ομαλή εφαρμογή. Ομοίως, για τις γυναίκες με πλήρη χώρο στην κοιλιά, είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει κοιλιά ταιριάζουν σε όλα τα ενδύματα, ιδίως στο παντελόνι και σορτς.
Αν και την επιλογή του σχέδιο, το μέγεθος του σώματος αντιπροσωπεύεται από ένα γράμμα. Ως εκ τούτου, H είναι ακόμα - πάνω και κάτω, με δεν είναι πολύ της μέσης, ενώ το Ο είναι στρογγυλή πάνω από όλα. Το γράμμα Α συμβολίζει για τους ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι στα ισχία, ενώ το Χ είναι αυτό που είναι παραδοσιακά γνωστή ως σχήμα κλεψύδρας.
Σχέδια για Plus Μέγεθος Ένδυση
Η συν το μέγεθος ράβοντας πρότυπα δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί, με σχέδια για φορέματα σπίτι, αθλητικό παντελόνι και πουκάμισα είναι τόσο της μόδας. πλήρους υπολόγισα fashionistas σήμερα οι επιλογές στο στυλ των ρούχων που θα ήθελαν να δημιουργήσουν. Έτσι, αν θέλετε χαριτωμένο συν μέγεθος ρούχα ή θέλουν να κολλήσουν στο funky συν μέγεθος ρούχα, η επιλογή είναι δική σας. Αυτά περιλαμβάνουν:? Baby χιτώνες κούκλα? Chic μπλούζες? Sundress? Pant ταιριάζει? Παλτά και τα σακάκια φούστες? Κομψό συν φορέματα μεγέθους? Σαββατοκύριακο φθορά? Lounge φθορά και πιτζάμες? Υπάρχουν πολλοί οίκοι μόδας που έχουν συν το μέγεθος κομψά ρούχα και τα αχνάρια για ενδύματα για συν γυναικών μεγέθους. Μπορείτε να επιλέξετε τα πρότυπα της μόδας από την CONI Crawford ή Vogue. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές σχεδιαστής συν πρότυπα ένδυσης μέγεθος που είναι διαθέσιμες. Αναχώρηση ρούχα από απλότητα και αδελφές μου Σχηματομορφές που προσφέρουν μια σειρά από σχέδια για την συν τις γυναίκες μεγέθους. Το πιο σημαντικό μέρος για τα είδη ένδυσης συν το μέγεθος είναι, ότι μπορείτε να επιλέξετε τα πρότυπα που ανταποκρίνονται στα γούστα σας μόδα και να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση που σας κάνει να δείχνετε πιο λεπτή από ό, τι είσαι.