Φωτοβολταϊκά έρπητας ζωστήρας - Ηλιακή βότσαλα στεγών

Κάθε φορά που θα συναντήσετε «ηλιακή ενέργεια», η λέξη, η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό σας είναι η μεγάλη ηλιακούς συλλέκτες που καθορίζεται στην ταράτσα. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την επιλογή της ηλιακής ενέργειας, καθώς δεν θέλει να χαλάσει την εμφάνιση του σπιτιού τους με τον καθορισμό αυτών των πάνελ. Τώρα, μπορείτε να σκεφτούμε το περιβάλλον χωρίς να διακυβεύεται η εμφάνιση του κτιρίου ή το σπίτι σας. Η λύση βρίσκεται στην εγκατάσταση ηλιακών βότσαλα στεγών ή φωτοβολταϊκά έρπητα ζωστήρα, αντί άλλων υλικών στέγης. Σε αντίθεση με προηγούμενες ηλιακούς συλλέκτες, αυτός ο τύπος βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής είναι η φθηνότερη, αλλά και εύκολο στην εγκατάσταση. Θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς ταυτόχρονα - που παρέχουν προστασία της δομής της οροφής και την παραγωγή ενέργειας με την αξιοποίηση φως του ήλιου.
Τι είναι τα φωτοβολταϊκά έρπητας ζωστήρας;
Τα φωτοβολταϊκά βότσαλα επίσης γνωστή ως ηλιακή βότσαλα στεγών. Αυτά είναι σαν κανονικό βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής, αλλά η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι ηλιακές κυψέλες ενέργεια ενσωματωθεί στη δομή του ηλιακού βότσαλα στεγών. Αυτά τα βότσαλα μοιάζει με κανένα τακτικό χαλικωδών στέγη και δεν μπορεί να διακριθεί εύκολα. Μόλις καθοριστεί, τη ζεστασιά του ήλιου βοηθά στην ισχυρή πρόσφυση μεταξύ του έρπητα ζωστήρα, το οποίο αποτελεί ένα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες σφραγίδα πάνω από την κορυφή στεγών. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι οι ειδικές δομές υποστήριξης που έρχονται με αυτά τα φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ βότσαλα μπορεί να αντέξει σε ανέμους με ταχύτητα μέχρι 80 mph.
Ένα φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα στέγης αποτελείται από ένα Φ / Β, η οποία δηλώνει τα φωτοβολταϊκά έρπητα ζωστήρα που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα, την αποθήκευση της μπαταρίας και ένα μετατροπέα και καλωδιώσεις, η οποία διευκολύνει τη μετατροπή του συνεχούς ρεύματος (DC) από το φως του ήλιου στο εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που απαιτούνται για νοικοκυριά. Τα μικρά συστήματα μπορούν να συνδεθούν άμεσα στις συσκευές, ενώ χρησιμοποιούνται και τα μεγάλα αυτόνομα για την παροχή ενέργειας σε ολόκληρο το κτίριο. Το μέγεθος των φωτοβολταϊκών έρπητα ζωστήρα εξαρτάται από τις ενεργειακές απαιτήσεις. Κανονικά, κάθε ηλιακό βότσαλα οροφή μπορεί να παράγει 17 έως 50 Watt της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να προσθέσει μέχρι και σημαντικά ποσά, αν ληφθεί υπόψη το σύνολο τετραγωνικό μήκος σε πόδηα της οροφής.
Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Shingles
Έχει παρατηρηθεί ότι η εγκατάσταση των ηλιακών βότσαλα στεγών είναι πολύ πιο εύκολο, σε σύγκριση με ηλιακούς συλλέκτες. Είναι μια κοινή παρερμηνεία ότι η περιοχή της οροφής όπου σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το ηλιακό πάνελ έρπητα ζωστήρα θα πρέπει να λαμβάνουν άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Όμως, σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτού του προϊόντος, αρκεί το φως της ημέρας είναι επαρκής για τους βότσαλα για την παραγωγή ηλεκτρισμού. Ως εκ τούτου, υποστηρίζεται ότι είναι ευεργετικό για την εγκατάσταση ηλιακών βότσαλα στεγών και στις δύο, εμπρός και πίσω πλευρά της οροφής. Η εγκατάσταση αυτών των βοτσάλων είναι παρόμοια με εκείνη του έρπητα ζωστήρα ασφάλτου. Μετά την εγκατάσταση, η καλωδίωση είναι συνδεδεμένο με τις συσκευές ή τα συστήματα φωτισμού.
Οφέλη από Φωτοβολταϊκά Shingles
Ένα από τα πολύ προφανές όφελος είναι φιλική προς το περιβάλλον χαρακτήρα της, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Το μόνο που έχετε να περάσετε είναι το κόστος του έρπητα ζωστήρα και τα έξοδα εγκατάστασης του. Από τη στιγμή που αρχίζει να δουλεύει, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 60% των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος σας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη για οποιαδήποτε πρόσθετη στρώματα κάτω από αυτά τα βότσαλα που μπορείτε να αποθηκεύσετε το βάρος πάρα πολύ. Ηλιακή βότσαλα στεγών εξετάσουμε πολύ καλύτερη από τους ηλιακούς συλλέκτες και είναι πιο σταθερή. Όντας ελαφρύ, είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε αυτά τα βότσαλα. Ένα άλλο όφελος είναι ότι αυτά τα βότσαλα τα οποία αντικαθίστανται εύκολα.
Εάν το σπίτι σας είναι υπό κατασκευή, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε αυτά τα φωτοβολταϊκά έρπητα ζωστήρα. Διαφορετικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα με ηλιακά βότσαλα στεγών. Σε ορισμένες περιοχές, οι κρατικές επιχορηγήσεις είναι επίσης διαθέσιμα για την εγκατάσταση αυτών των ηλιακών πάνελ οροφής / έρπητα ζωστήρα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προωθήσει την «πάει πράσινη» εκστρατεία με χρήση ηλιακής ενέργειας μέσω αυτών των βοτσάλων.