Anti-Reflexive Επικάλυψη

Anti-ανακλαστική ή αντι-αντανακλαστική επίστρωση είναι ένας τύπος οπτικών επίχρισμα που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των φακών και άλλες οπτικές διατάξεις για τη μείωση των προβληματισμού. Είναι κατασκευασμένο από οξείδια μετάλλων. Η αντι-αντανακλαστική επίστρωση επικολλάται στις δύο πλευρές του γυαλιά. Βελτιώνει την απόδοση, δεδομένου ότι επιτρέπει λιγότερο φως απώλεια. Λόγω αυτής της ιδιοκτησίας, αντι-ανακλαστική επίστρωση για γυαλιά κάνει φορώντας τους πιο άνετα σε μια σειρά από τρόπους. είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη φροντίδα των ματιών.
Αντι-αντανακλαστική επίστρωση Οφέλη? Γυαλιά με αντι-ανακλαστική επίστρωση δώσει την καλύτερη νυχτερινή όραση. Θα σας βοηθήσει να δείτε σε καλύτερη αντίθεση και με πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια από ό, τι οι φακοί δεν έχουν τέτοιου είδους επένδυση. Θα έρθει να ξέρετε για τα οφέλη, ιδιαίτερα κατά τη νυχτερινή οδήγηση. ? Από το αντι-αντανακλαστική επίστρωση μειώνει την αντανάκλαση, βελτιώνει την αντίθεση σε εικόνα με απεκκρίνουν παρασιτικού φωτός. ? Γυαλιά με αντι-ανακλαστική επίστρωση περικοπές σε μεγάλο βαθμό προς τα κάτω γυαλιά αντηλιά. Θα μειώσει την ταλαιπωρία, ενώ μιλώντας κάτω από ήλιο ή σε ένα φωτεινό χώρο. ? Αντιανακλαστική επικάλυψη γυαλιά σας βοηθά επίσης να πάρει μια καλή άνευ σκίασης φωτογραφία. ? Μελέτες έχουν δείξει ότι η αντι-ανακλαστική επικάλυψη γυαλιά διευκολύνει την έμφαση στους οφθαλμούς που πραγματοποιείται με συνεχή κοιτάζει την οθόνη του υπολογιστή. ? Χρησιμοποιώντας ένα αντι-ανακλαστική επίστρωση στην επιφάνεια του γυαλιά σας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν φοράτε γυαλιά κατασκευασμένα από υλικά με υψηλό δείκτη διάθλασης. Ένα τέτοιο υλικό θα παράγει περισσότερο έξαλλος αντανακλάσεις, η οποία παρεμβαίνει σε νυχτερινή όρασή σας. ? Αντι-αντανακλαστική επίστρωση Φροντίδα αντιανακλαστική επικάλυψη γυαλιά χρειάζονται συχνότερη καθαρισμού, όπως η οπτική επίστρωση γρατζουνίζεται εύκολα παίρνει και βρώμικα αρκετά συχνά. Κάθε μουτζούρες σε αυτό φαίνεται εύκολα. Οποιαδήποτε το μηδέν, από τη στιγμή που παράγεται, δεν μπορεί ποτέ να αφαιρεθεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίσετε των εν λόγω αντι-ανακλαστική στρώση γυαλιού για να το χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να φροντίσει για τα γυαλιά σας είναι αντι-ανακλαστική επίστρωση καθαρισμού. ? Ξεπλύνετε το ποτήρι συχνά σε χλιαρό νερό. Αυτό θα περιόριζε τη δυνατότητα του ποτηριού να πάρει γδαρμένο. ? Μπορείτε να καθαρίσετε ολόκληρη την επιφάνεια του ποτηριού με νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιήστε είτε ένα χέρι ή ένα σαπούνι πιάτο για να πλύνετε το αντι-ανακλαστική επικάλυψη από γυαλί. ? Πλύνετε τα ποτήρια με άφθονο τρεχούμενο νερό. Ανακινήστε το γυαλί ελαφρά για να απομακρυνθεί η περίσσεια νερού. ? Σκουπίστε το ποτήρι μακριά με ένα φακό-πανί καθαρισμού. ? Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με διαφορετικούς τύπους και εμπορικά σήματα. Ρωτήστε τον οπτικό σας να δείχνουν το σήμα πρέπει να πάτε για. Μπορείτε οι ίδιοι να αποφασίσουν ποια μάρκα είναι η καλύτερη, εξετάζοντας ορισμένες ιδιότητες που είναι ένας μούστος για να νοείται ένα καλής ποιότητας αντι-αντανακλαστική επίστρωση που πρέπει να εφαρμόζονται για την γυαλιά. Αυτές αναφέρονται πιο κάτω.
Αντι-αντανακλαστική επίστρωση Properties? Σταθερότητας στις διάφορες θερμοκρασίες? Αντίσταση κατά των συχνών φθορά? Αντίσταση ενάντια σκούπισμα? Πρόσφυση? Χαμηλή αντανάκλαση στη μέγιστη ευαισθησία του ματιού? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και την αντι-ανακλαστική επίστρωση στα γυαλιά ηλίου σας. Μην πάρετε αυτό που εφαρμόζεται στις δύο πλευρές των γυαλιών ηλίου σας. Θα πρέπει να εφαρμοστεί μόνο στην πίσω πλευρά των γυαλιών ηλίου, όπως η εμπρόσθια όψη είναι ήδη σκοτάδι και μπορεί να εμφανιστεί αλείψει αν το αντι-ανακλαστική επίστρωση εφαρμόζεται σε αυτό. Μπορείτε να πάρετε αντιανακλαστική επικάλυψη γυαλιά ηλίου over-the-counter από το κατάστημα αντηλιά.
Με την ανάγνωση του άρθρου, μπορεί να έχετε εξεταστεί αν μια αντι-ανακλαστική επίστρωση είναι κατάλληλο για εσάς. Αν ναι, τότε κάντε μια μικρή έρευνα σχετικά με αυτό και να δώσει τα μάτια σας την απόλυτη ανακούφιση. Μετά από όλα, είναι πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία.