Εγκατάσταση των Windows Bay - Πώς να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο στον κόλπο

Ένα υπάρχον παράθυρο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα παράθυρο κόλπο για να αξιοποιήσουν την γοητεία του τη φυσική ομορφιά που βλέπει από το παράθυρό σας. Τα παράθυρα δεν αυξάνουν μόνο το χώρο σε ένα δωμάτιο, αλλά και προσθέτει στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εγκαταστήσετε παράθυρα. Στο πρώτο τρόπο, το πλαίσιο των υφιστάμενων παράθυρο αντικαθίσταται από το νέο πλαίσιο του παραθύρου κόλπο. Αυτά τα πλαίσια παραθύρων είναι εύκολο στην εγκατάσταση και επιπλέον το κόστος εγκατάστασης κόλπο παράθυρα αυτού του τύπου είναι φθηνότερο από το δεύτερο είδος της εγκατάστασης. Στο δεύτερο τρόπο ή μέθοδο, τα παράθυρα κόλπο πρόκειται να εγκατασταθούν μαζί με τα απαραίτητα δάπεδο και οροφή η οποία είναι αρκετά μια δαπανηρή επιλογή. Ας συζητήσουμε για το πώς να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο κόλπο. Εδώ συζητάμε για την πρώτη μέθοδο της εγκατάστασης, όπως αναλύθηκε ανωτέρω.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 1? Το σπουδαιότερο βήμα είναι να γνωρίζουμε τους κανόνες της τοπικής αυτοδιοίκησης και, συνεπώς, το σχέδιο για την εγκατάσταση ένα παράθυρο κόλπο. Το επόμενο πράγμα είναι να αποφασίσει το μέγεθος και το στυλ του κόλπο παράθυρο που θέλετε να εγκαταστήσετε. Καλό θα είναι να επιλέξετε το ύφος και το μέγεθος, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για μια DIY δουλειά. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο κόλπο σε ύψος μεγαλύτερο από τον πρώτο όροφο, συνιστάται να πάρει την εγκατάσταση γίνεται από έναν επαγγελματία.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 2? Τώρα που έχετε αποφασίσει το σημείο όπου θέλετε να εγκαταστήσετε το παράθυρο κόλπο και το κιτ για την εγκατάσταση του Windows κόλπο, να προβούν σε μετρήσεις του πλαισίου του παραθύρου. Σημειώστε το περίγραμμα των παραθύρων σύμφωνα με τις διαστάσεις του νέου παραθύρου κόλπο.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 3? Η εξάρτηση από ένα παράθυρο κόλπο αποτελείται γενικά από τα παράθυρα, τα διοικητικά συμβούλια της κεφαλής και τα παράθυρα του καθίσματος. Πριν από την εγκατάσταση, διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών που έρχεται μαζί με το κιτ. Οι υφιστάμενες παράθυρα και τα πλαίσια πρέπει να απεγκατασταθεί πριν από την εγκατάσταση του νέου παράθυρα. Πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα υλικά που απαιτούνται για την εγκατάσταση.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 4? Τα παράθυρα με το κιτ συναρμολογούνται σύμφωνα με τις οδηγίες. Το μέγεθος του ανοίγματος παραθύρου πρέπει να ελέγχεται και, συνεπώς, του πλαισίου του παραθύρου πρέπει να εγκατασταθεί με τη βοήθεια ενός toenail. Τα κουφώματα τοποθετείται με την βοήθεια των βιδών.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 5? Συνιστάται κατά την εγκατάσταση, έχετε κάποιον να σας βοηθήσει, γιατί τα παράθυρα κόλπο είναι βαριά. Τα παράθυρα τοποθετούνται στο πλαίσιο με τη βοήθεια του shims και θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι το παράθυρο βρίσκεται στο απαιτούμενο επίπεδο του πλαισίου του παραθύρου.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 6? Το επόμενο βήμα της εγκατάστασης του Windows κόλπο είναι να εγκαταστήσετε τα διοικητικά συμβούλια κεφάλι και να τους συνδέσετε με ασφάλεια με τη βοήθεια των βιδών. Μετά από αυτό, η επόμενη επιδίωξη είναι εγκατάσταση μονωτική ταινία μεταξύ του τελευταίου ορόφου και πάνω μέρος του παραθύρου κόλπο. Συνδέστε τον έρπητα ζωστήρα στο κεφαλάρι του παραθύρου του κόλπου και ασφαλή τα άκρα του στον τελευταίο όροφο με μια λωρίδα μέταλλο.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα κόλπο παράθυρο - Βήμα 7? Η κάτω πλευρά του πλαισίου του παραθύρου είναι γεμάτη με fiberglass μόνωση και θα πρέπει να επισυνάψετε το κάτω πλαίσιο φούστα στο πλαίσιο του παραθύρου από το εξωτερικό. Το παράθυρο κόλπο δίνεται βάση στήριξης με επισυνάπτοντας μια διαγώνια στήριξη ξύλινη ράβδο, ώστε να μπορεί να μεταφέρει το βάρος του παραθύρου.
Αυτά είναι τα βήματα για το πώς να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο κόλπο. Εγκατάσταση κόλπο παράθυρα είναι λίγο πιο δύσκολη από την εγκατάσταση των απλών παράθυρα. Κάποιος πρέπει να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης παραθύρων. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να διαβάσετε Bay Παράθυρο Θεραπεία Ιδέες και διακοσμεί τις άκρες για τη διακόσμηση παραθύρων κόλπο σας.