Συγκεκριμένες Vs Driveway Ασφάλτου

Ένα καλά σχεδιασμένο και σωστά κατασκευασμένο δρόμο μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά του χώρου σας. Ακόμα κι αν η κατασκευή του driveways γίνονται καλύτερα από τους επαγγελματίες, είναι πάντα καλύτερο να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις απαιτήσεις τους. Το ίδιο ισχύει και κατά την επιλογή της επίστρωσης υλικού, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του δρόμου. Υπάρχουν πολλά είδη επίστρωσης υλικών, αλλά σκυροδέματος και ασφάλτου είναι το πιο ευρέως αποδεκτά αυτά. Και οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Αλλά πρέπει να αποφασίσετε το σωστό για driveway σας σύμφωνα με το κλίμα της περιοχής σας, και το ενδιαφέρον και τον προϋπολογισμό σας.
Επιλογή Ανοίγοντας υλικού για driveways
Υπάρχουν πολλοί τύποι υλικών επίστρωσης που διατίθενται για την driveways, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε μία που είναι η καταλληλότερη για εσάς. Παρόλο που αποφασίζουν για το σωστό υλικό επίστρωσης, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη, αρχιτεκτονική τοπίου, το κλίμα της περιοχής σας, τις επιβαρύνσεις εξυπηρέτηση και συντήρηση, καθώς και το κόστος. Το υλικό που θα επιλέξετε πρέπει να ζελέ με το σχεδιασμό τοπίου, όπως δρόμους μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος του τοπίου σας. Παρόλο που κάποιες πλακοστρώσεις υλικά είναι καταλληλότερα για τις περιοχές με ψυχρά κλίματα, είναι μερικά άλλα σημαίνουν για θερμό θέσεις. Μερικές πλάκες υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλους τους τόπους, αλλά σύμφωνα με τον περιβάλλοντα χώρο.
Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς και όλες τις άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα υλικά πριν επιλέξετε το σωστό. Δεδομένου ότι η άσφαλτος και συγκεκριμένα είναι οι πιο κοινές και δημοφιλείς δρόμους, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις διάφορες πτυχές του σκυροδέματος δρόμους ασφάλτου vs. Ενώ οι συγκεκριμένες driveways κατασκευάζονται από σκυρόδεμα χύνεται πάνω από ένα κατάλληλο υπόστρωμα, άσφαλτος είναι κυρίως μικρά πέτρινα σωματίδια αναμιγνύεται με το πετρέλαιο. Hot άσφαλτος απλώνεται σε στρώσεις (4 έως 8 ίντσες βαθύ) χρησιμοποιώντας ένα ανοίγοντας μηχανή και ένα βαρύ συμπυκνώνει κύλινδρο για να δημιουργήσετε μια ομαλή μαύρη επιφάνεια. Τώρα, θα περάσει μέσα από τις διάφορες πτυχές του σκυροδέματος δρόμους ασφάλτου vs λεπτομερώς.
Οπτική Πτυχές
Είναι μια κοινή παρερμηνεία ότι driveways άσφαλτο μπορεί να είναι μόνο μαύρο και συγκεκριμένες driveways είναι πάντα off-λευκό χρώμα. Και τα δύο μπορεί να χρωματιστεί με διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούν άλλα υλικά και ορισμένες τεχνικές. Ενώ, ορισμένα χρώματα δεν μπορεί να επιτευχθεί στην περίπτωση της ασφάλτου, οι επιλογές είναι πιο συγκεκριμένα. Βιτρώ και σταμπωτά είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας. Υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρουν κηλίδες λαδιού στο σπίτι για όσους χρησιμοποιούν δρόμους ασφάλτου, η οποία απελευθερώνει το γεγονός έλαια. Αν και δεν μπορεί να υπάρξει κηλίδες λαδιού σε συγκεκριμένες driveways, κάθε άλλο λεκές μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί σε αυτό το υλικό, όπως είναι το φως στο χρώμα σε σύγκριση με άσφαλτο.
Καταπολέμηση των κλιματικών
Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι η άσφαλτος είναι πιο κατάλληλος για τα σπίτια στις ψυχρές περιοχές, διότι ζεστά κλίματα μπορεί να κάνει το υλικό μαλακό, και αυτό μπορεί να είναι επιρρεπείς σε ρωγμές και τρύπες. Σε αντίθεση με δρόμους άσφαλτο, οι συγκεκριμένες driveways κατάλληλο για θερμά κλίματα, όπως είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά στην περίπτωση ψυχρές περιοχές, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την πλήρωση της βάσης των συγκεκριμένων δρόμο με συμπαγή χαλίκι. Παγετός συνωστισμένα μπορεί να αποβεί σε βάρος των συγκεκριμένων δρόμους, αν η βάση δεν είναι κατάλληλα κατασκευασμένα. Επιπλέον, η χρήση του αλατιού σε συγκεκριμένες driveways να λιώσει ο πάγος μπορεί επίσης να βλάψει το δρόμο.
Το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης
Σε σύγκριση με δρόμους ασφάλτου, σκυροδέματος αυτά κοστίζουν περίπου 45% περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος ότι η άσφαλτος είναι πιο διαδεδομένες από ό, τι συγκεκριμένα αυτά. Ωστόσο, η διατήρηση της ασφάλτου μπορεί να είναι περισσότερα, καθώς θα πρέπει να δύνανται να διενεργηθούν κάθε τρία έως πέντε έτη. Ακόμα και αν η σφράγιση και την επισκευή δρόμο άσφαλτο μπορεί να γίνει από τον ιδιοκτήτη σπιτιού ίδιος, παίρνει ένα ελάχιστο τεσσάρων ημερών για να στεγνώσει. Η πρώτη σφράγιση πρέπει να γίνεται μόνο μετά από εννέα έως δέκα μηνών από την εγκατάσταση των δρόμο άσφαλτο. Διαφορετικά, το υλικό μπορεί να γίνει μαλακό και να καταστραφεί εύκολα. Ως εκ τούτου, σε σύγκριση με δρόμο άσφαλτο, τα συγκεκριμένα αυτά που μπορεί να θεωρηθεί ως σχεδόν χωρίς συντήρηση. Αν συντηρούνται κατάλληλα και να σφραγισθεί, driveways άσφαλτο μπορεί να διαρκέσει για μια περίοδο περίπου τριάντα χρόνια, και συγκεκριμένα δρόμους μπορεί να διαρκέσει για περίπου πενήντα χρόνια. Η κακή συντήρηση μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής των driveways ασφάλτου σε βραχύ χρονικό διάστημα πέντε ετών. Μπορείτε σφραγίδα ακόμη και ένα συγκεκριμένο δρόμο για την ενίσχυση της ζωής του.
Τώρα, όπως γνωρίζετε, οι διάφορες πτυχές του σκυροδέματος δρόμους ασφάλτου vs, μπορείτε να αποφασίσετε το σωστό υλικό επίστρωσης για το δρόμο σας, η οποία μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά του τοπίου σας και το σπίτι.