Mini συστήματα οικιακού κινηματογράφου

Στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, παρακολουθώντας ταινίες, ακούγοντας μουσική και παίζοντας παιχνίδια βίντεο με καλή ποιότητα εικόνας και υψηλή ποιότητα ήχου εγκατάσταση έχει γίνει εύκολη με τα συστήματα home theater. Παρέχει ένα καταπληκτικό κινηματογραφική εμπειρία μέσα στα όρια του σπιτιού μας. Η δημοτικότητά της αυξάνεται μέρα με τη μέρα, καθώς οι άνθρωποι θέλουν να διασκεδάσουν οικογένεια και τους φίλους τους χωρίς να χρειάζεται να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Με καινοτομίες στην τεχνολογία, τα συστήματα home θέατρο mini είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά.
Τι είναι ένα Home Theater System Mini;
Δεν έχει μείνει με οποιοδήποτε τρόπο στην απόδοση, το σπίτι μίνι θέατρο σύστημα είναι τόσο το κόστος και χώρο αποτελεσματική, λόγω του συγκριτικά μικρού μεγέθους του ήχου και βίντεο συνιστωσών του σε σχέση με το ειδικό σύστημα εγχώριων θεάτρων. Για παράδειγμα, ένα ειδικό σύστημα οικιακού κινηματογράφου θα έχουν 60 συν ιντσών οπτική απεικόνιση, ενώ η μίνι έκδοση θα περιλαμβάνει ένα 30 ιντσών LCD τηλεόραση. Τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα θέατρο μίνι σπίτι το οποίο είναι επίσης φορητά, θα έχουν μια τηλεόραση LCD που μπορεί να διπλωθεί και να διατηρούνται σε ένα ράφι.
Mini συστήματα οικιακού κινηματογράφου, όπως το ειδικό εκδοχή της, είναι μια συλλογή των διαφορετικών συσκευών ήχου-βίντεο. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν υπολογιστή τηλεόρασης ή άλλων μέσων μαζί με την καλή ποιότητα ηχεία, ενισχυτή και ένα DVD / CD player, κλπ. Έχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων σχεδιαστεί για να λειτουργούν όλες οι συσκευές ήχου-βίντεο. Όλα αυτά τα στοιχεία έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτελούν, από κοινού επιμερισμό των πόρων και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να δώσουν μια συνεργιστική εξόδου. Παρακολουθείτε ταινίες ή φωτογραφίες (για HTPC σας), να ακούτε μουσική και να παίζουν παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία από την κανονική τηλεόραση. Μπορείτε να αγοράσετε ένα προ-ρυθμισμένες στο σπίτι μίνι θέατρο σύστημα διατίθεται στην αγορά κατασκευαστικών στοιχείων ή την αγορά της επιλογής σας και να το ρυθμίσει. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να δημιουργήσει home theater.
Δεν είναι δύσκολο να διαμορφώσετε ένα σπίτι μίνι θέατρο σύστημα, εάν έχετε κρατήσει κάποια πράγματα στο μυαλό. Βασικές γνώσεις των διαφόρων στοιχείων είναι απαραίτητη για να κάνει μια σοφή επιλογή για τη δημιουργία ενός καλά ισορροπημένου συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Συγκεντρώστε το σύστημα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να μην ξεχνάμε, τον προϋπολογισμό.
Mini Essentials Σύστημα Home Theater
Είναι σημαντικό να προσδιοριστεί ο τόπος όπου θέλετε να τοποθετήσετε το σπίτι μίνι θέατρο σύστημα. Θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο δωμάτιο του σπιτιού σας, θα ήταν ιδανικό για την εγκατάσταση του συστήματος και αν θα τη διατηρήσει σε ανοικτό χώρο ή μέσα σε ένα γραφείο. Ο τύπος της οθόνης βίντεο που θα εγκατασταθεί θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δωματίου. Ας ρίξουμε ματιά στα βασικά συστατικά σε ένα σπίτι θέατρο σύστημα μίνι.
Visual Display Devices: οθόνες οπτικής είναι εικόνα εμφανίζει συσκευές. Ορισμένες επιλογές σε αυτές τις συσκευές για συστήματα θέατρο μίνι σπίτι είναι LCD ή Plasma TV, και το λιγότερο ακριβό οπίσθιας προβολής τηλεοπτικών ή RPTV. Αν είστε τεχνολογίας μυαλό ή ένα do-it yourself ενθουσιώδης και ένας προβολέας βίντεο, μπορείτε να οικοδομήσουμε σε ένα ντουλάπι με RPTV σας για να διαμορφώσει μια ενιαία συσκευή απεικόνισης ειδικά για τον σκοπό θέατρο μίνι σπίτι σας.
Συσκευές ήχου: Οι βασικές συσκευές ήχου που χρησιμοποιείται σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου μίνι δέκτη, προενισχυτή και πολλαπλών ενισχυτή κανάλι, το οποίο μπορεί να αγοραστεί ως ξεχωριστές συσκευές ή μπορείτε να πάτε για ένα πολυκάναλο ήχο-βίντεο (AV) δέκτη, η οποία συνδυάζει και τις τρεις λειτουργίες. Το σύστημα ηχείων θα πρέπει να επιλέγονται ώστε να έχετε την καλύτερη ποιότητα ήχου surround, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του δωματίου. Διαβάστε περισσότερα για την ακουστική του home theater.
Πηγή στοιχείων: Πηγή στοιχείων μπορεί να είναι είτε αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, DVD ή CD player.
Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου μίνι θα είναι εάν θέλετε να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε από τις επιλογές για την προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων πρωτογενούς, ότι είναι κεραία, καλωδιακή ή δορυφορική. Εάν δεν πρόκειται σε ένα ασύρματο σύστημα home theater, στη συνέχεια, τα διάφορα στοιχεία πρέπει να συνδεθεί με τη βοήθεια των καλωδίων. Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου - ασύρματο.
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό, διαφορετικά ηχητικά και βίντεο στοιχεία σας μπορεί να επιλεγεί. Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά, όπως η Sony, Panasonic, Samsung, Yamaha, Bose, κλπ. Εάν αγοράζετε τα συστατικά ξεχωριστά, τότε προτείνεται να ψωνίζετε από το εμπορικό σήμα, για να πάρει το πλεονέκτημα καλύτερο ήχο και την προβολή της ποιότητας από το θέατρο σύστημα μίνι σας σπίτι.
Μερικές Χρήσιμες Συμβουλές Αγοράς? Ο χρυσός κανόνας του αντίχειρα για την καλύτερη δυνατή απόσταση ελέγχου από την οθόνη της τηλεόρασης είναι 2-2-1 / 2 φορές το πλάτος της οθόνης της τηλεόρασης. ? Ελέγξτε το πλήρες δυναμικό του συστήματος ηχείων, πριν επιλέξετε. Ο καλύτερος ήχος προβολείς προσφέρουν πολλές ρυθμίσεις ήχου λειτουργία. ? Εάν προγραμματίζετε να πάτε για ένα ασύρματο σύστημα Home Cinema μίνι, να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ήχου / εικόνας τεχνικός θα ήταν χρήσιμη. ? Μίνι συστήματα οικιακού κινηματογράφου μπορεί να είναι οικονομικά και στο πλαίσιο του προϋπολογισμού, εφόσον έχει σχεδιαστεί με σωστό τρόπο. Για να αγοράσετε ένα σπίτι μίνι θέατρο σύστημα κατά την απόλυτη καλύτερες τιμές της αγοράς, να συγκρίνει τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Για αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα σας ή να αναζητήσετε τα διαγράμματα σύγκρισης των τιμών στο Διαδίκτυο. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αγοράσει ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου.