Αρραβώνων δάχτυλο του δακτυλίου: Ποιο δάχτυλο Το δαχτυλίδι αρραβώνων Go On?

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι αφρώδους κοσμημάτων. Πρόκειται για μια μαρτυρία της αγάπης και της αφοσίωσης ενός ζευγαριού και το γεγονός ότι η γυναίκα που τώρα φέρει το δαχτυλίδι είναι αρραβωνιασμένο. Καθώς οι άνδρες να προτείνει στο μέλλον νύφες τους, παρουσιάζουν αυτά τα δαχτυλίδια πρόσληψη ως αρραβώνας δώρα για τις γυναίκες που αγαπούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντικαθιστά τα δαχτυλίδια υπόσχεση η οποία συνήθως απονέμεται ως ένδειξη, ότι υπάρχει μια ευκαιρία για ένα κοινό μέλλον. Δίνοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, η υπόσχεση αυτή σφραγίζεται σε πέτρα, έτσι ώστε να πει και είναι ένας τρόπος να πεις στον κόσμο ότι το άτομο έχει δεσμευτεί σε κάποιον άλλο. Επίσης, υπάρχουν φορές που μια γυναίκα αγοράζει ο σύντροφός της ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Γνωστός ως αρσενικό δαχτυλίδι αρραβώνων, αυτά είναι φθαρμένα για να δηλώσουν την επικείμενη γάμο (Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος να λέει όλες τις γυναίκες εκεί έξω ότι αυτό είναι ο άνθρωπος μου, έτσι τα χέρια μακριά!). Ωστόσο, πέραν τούτου, δεν είναι πολλοί από εμάς γνωρίζουν, για το ποια δάχτυλο κάνει το δαχτυλίδι αρραβώνων συνεχιστεί. Έτσι, πώς είναι αυτό, αποφάσισε ότι για το δαχτυλίδι αρραβώνων που αποτυπώματα είναι η πιο κατάλληλη; Λοιπόν, η απάντηση σε αυτό ποικίλλει ανάλογα με την παράδοση των διαφόρων χωρών. Ενώ στις περισσότερες δυτικές χώρες, θα πρέπει στην ιδανική περίπτωση ολίσθησης για το δαχτυλίδι αρραβώνων στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού του ατόμου, σε χώρες όπως η Πολωνία και η Ουκρανία παράδοση υπαγορεύει εκείνο το δαχτυλίδι να φορεθεί στο δεξί χέρι. Υπάρχουν πολλά ηλικία παλιές παραδόσεις που καθορίζουν την επιλογή του δάχτυλο δαχτυλίδι αρραβώνων.
Δαχτυλίδι αρραβώνων - Ποιο δάχτυλο Το δαχτυλίδι αρραβώνων Go On?
Υπάρχουν πολλά πρόωρα έθιμα και παραδόσεις που υπαγορεύουν ως προς το ποια δάχτυλο να φορούν δαχτυλίδια εμπλοκής του. Τα πιο δημοφιλή πεποίθηση είναι ότι το τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού, θεωρείται ότι είναι η amoris veina ή η φλέβα της αγάπης, που σημαίνει ότι οι φλέβες που συνδέονται άμεσα με την καρδιά. Ως εκ τούτου, η παράδοση της φορώντας το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό η οποία οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά, ως σύμβολο της αγάπης.
Σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Γερμανία, η παράδοση είναι να επιδείξει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δεξί χέρι, καθώς υπάρχουν ορισμένες πεποιθήσεις που αποδίδουν αρνητική χροιά στα αριστερά χέρι. Αυτό συμβαίνει επειδή η λατινική λέξη για το αριστερό είναι Αριστεράς, μια λέξη που εξελίχθηκε στην αγγλική απαίσια και τις χώρες της Λατινικής ισοδύναμο για το δικαίωμα αυτό Dexter, η οποία εξελίχθηκε σε επιδεξιότητα. Έτσι, ενώ το αριστερό ήταν για το αρνητικό στοιχείο, το δικαίωμα θεωρήθηκε καλό.
Υπάρχουν ορισμένοι θρησκευτικοί λόγοι για την επιλογή ενός συγκεκριμένου δάχτυλο δαχτυλίδι αρραβώνων. Για παράδειγμα, στο εβραϊκό πολιτισμό, ζευγάρια τοποθετήστε το γαμήλιο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου και φορέστε το στο αριστερό χέρι μετά - τελετή.
Αρραβώνων εθιμοτυπία Ring - Κατά τη διάρκεια της Τελετής Γάμου
Το δίλημμα, για το πού να τοποθετήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων ανακύπτει συχνά σχετικά με την D-Day, όταν η βέρα θα πρέπει να φορεθεί. Ενώ ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σηματοδοτεί μια πρόθεση να παντρευτούν, βέρες εμφανίζουν την πραγματική κατάσταση του γάμου. Την εθιμοτυπία υπαγορεύει συνήθως, ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων και βέρα πηγαίνετε στην αριστερή πλευρά. Λίγο πριν τα πόδια κάτω από το διάδρομο, η νύφη μετακινεί το δαχτυλίδι αρραβώνων στο αντίθετο χέρι. Μετά την τελετή, μπορεί να το τοποθετήσετε πίσω στην αριστερή πλευρά μπροστά από το γαμήλιο δαχτυλίδι. Μερικές γυναίκες αφήνουν απλώς τα δαχτυλίδια τους στα χέρια τους και εναλλαγή των θέσεων των δαχτυλιδιών αργότερα.
Έτσι εάν κάποιος θέλει να δώσει ένα όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων ή κάποιον ο οποίος ελπίζει να λάβει μία, γνωρίζοντας τις παραδόσεις δαχτυλίδι αρραβώνων είναι χρήσιμη για τη λήψη μια εκπαιδευμένη απόφαση.