Hairstyles με Bangs για μεγάλες και μεσαίες Μαλλιά

Hairstyles με κτυπήματα είναι σε αυτή την εποχή? Είτε πρόκειται για τα αστέρια διασημοτήτων ή το κολέγιο goers, μπορείτε να παρατηρήσετε το κομψό κτυπήματα σε διαφορετικά μήκη και στυλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ένα καλά καθαρισμένα κομμένα μαλλιά ενισχύει τη δήλωση προσωπικότητα και το στυλ ενός γυναικών. Hairstyles με κτυπήματα ταιριάζουν με οποιοδήποτε τύπο υφή των τριχών. Στην πραγματικότητα, η προσθήκη κτυπήματα στην υπάρχουσα χτένισμα είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
Όποια και αν είναι η δομή του προσώπου - στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο, κτυπήματα είναι μια μεγάλη επιλογή για κομψή εμφάνιση. Τα είδη των κτυπήματα είναι ατελείωτες? Αναφέρω ένα χτένισμα και υπάρχει ένα ιδανικό Έκρηξη που πάει μαζί με το τρέχον στυλ. Bangs με κοντά κουρέματα ματιά δελεαστικός, ενώ εκείνοι με τα μακριά χτένισμα θα εξετάσουμε πιο κομψή. Μπορούν να είναι ένας ιδανικός τρόπος για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος, αλλά προτιμούν ακόμα να αλλάξει χτένισμα τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στο χτένισμα με κτυπήματα για μεγάλες και μεσαίες μαλλιά.
Bang Hairstyles για μεγάλες και μεσαίες Μαλλιά
Ένα από τα καλύτερα πράγματα για να πάρει κτυπήματα είναι ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσει μεγάλο μέρος των μαλλιών σας. Μπορείτε να αποκτήσουν μια εντελώς νέα εμφάνιση με ακριβώς το κόψιμο των τριχών που πέφτουν μπροστά στο μέτωπό σας. Ενώ μιλώντας για τα hairstyles με κτυπήματα για μεγάλες και μεσαίες μαλλιών, υπάρχουν πολλοί τύποι που έχουν θεραπευτεί με τη χρήση ποικίλες τεχνικές. Η μεγάλη ή μεσαία χτένισμα για κτυπήματα μπορεί να είναι πολυεπίπεδη, μη στρώματα, ισιώνουν ή κατσαρά με βάση την υφή των μαλλιών και του προσώπου κοπεί. Μετά είναι οι τύποι κτυπήματα hairstyles για μεγάλες και μεσαίες μαλλιά.
Straight Bangs: Straight κτυπήματα είναι ιδανικό για την κάλυψη πολύ μέτωπα, είτε για το μέσο ή τα μακριά μαλλιά. Πάνω από εδώ, τα κτυπήματα είναι χτενισμένες κατ 'ευθείαν κάτω για την κάλυψη της μέτωπο. Straight ζώνες επίσης να εξετάσουμε την αναισθητοποίηση, όταν τα χτενίσματα γίνει σε αλογοουρά ή κότσο.
Ασταθής Bangs: παρουσιάζει διακοπές σακούλες είναι πιο κατάλληλα για μεσαίου μήκους μαλλιά, αντί για μεγάλες hairstyles. Δεδομένου ότι οι κτυπήματα είναι κομμένα και ασύμμετρη, φαίνεται καλύτερα με στρωματοποιημένη κουρέματα. Αν θέλετε ένα zing παράγοντα για χτένισμα σας, μπορείτε να πάτε για κυματώδης Μπανγκ.
Κλασικό Bangs: Όταν μιλάμε για hairstyles με κτυπήματα για μακριά μαλλιά, κλασικά κτυπήματα είναι η τέλεια επιλογή. Το ιδανικό μήκος του κλασικού κτυπήματα μπορεί να διαφέρουν με βάση την δομή του προσώπου. Για παράδειγμα, κτυπήματα κάτω από το φρύδι είναι κατάλληλοι για τον στενό πρόσωπο, ενώ σύντομα κλασικά κτυπήματα είναι καλές επιλογές για σύντομο πρόσωπο.
Parted Bangs: Αν έχετε ίσια μεγάλη ή μεσαία μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα parted κτυπήματα. Τον συμπληρώνουν επίσης την επίσημη ρούχα στους χώρους εργασίας. Μπορείτε να μέρει τα μαλλιά σας στη μέση ή έκρηξη λίγο κάτω από το κέντρο.
Side Διαγραφόμενο Bangs: Side σάρωσε κτυπήματα ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους κουρέματα. Το τέλειο hairstyles με κτυπήματα για τις μεσαίου μαλλιών είναι μια πλευρά σάρωσε bang με πολυεπίπεδη κομμένες τρίχες. Το μήκος του κτυπήματα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να συνεχίσουμε με την τρίχα στις πλευρές και πίσω.
Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω hairstyles με ασύμμετρα κτυπήματα για μεγάλες και μεσαίες μαλλιά. Εάν σχεδιάζετε να προσθέσετε κτυπήματα, να ζητούν στη συνέχεια γνώμες από ένα καλό κομμωτήριο ο οποίος θα προτείνει το κομψό κτυπήματα ανάλογα με την υφή μαλλιά σας, του προσώπου κομμένα, τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα. Να πάρει ένα τέλειο τύπο κτύπημα θα σας κάνουν να φαίνονται αρκετά νεότερη από την ηλικία σας.