Αφρικανική προϊόντα φροντίδας Αμερικανός μαλλιών

Θέλετε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σε συνάρτηση με τις αφροαμερικάνων μαλλιά; Λοιπόν, η απουσία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών που ενδείκνυνται για την υφή, κυματιστή, ή σφιχτά S-περιτυλιγμένα υφή μαλλιά, έχει οδηγήσει σε μια αδυναμία στην ανακάλυψη της πραγματικής εύγεστο των μαύρων ή εθνοτικής μαλλιά. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποθαρρύνεται, με τα σωστά προϊόντα και τεχνικές, τη φροντίδα για κοτσίδες σας μπορεί να είναι πραγματικά εύκολο. Δεδομένου ότι η μαύρη τρίχα τείνει να είναι πολύ πιο ξηρή και πιο εύθραυστο σε σύγκριση με άλλους τύπους μαλλιών, ξέροντας πώς να φροντίσει γι 'αυτό τη χρήση των σωστών προϊόντων περιποίησης μαλλιών είναι απαραίτητη. Μαζί με αυτό, αν έχετε χρησιμοποιήσει χημικά σε relaxers και άλλες θεραπείες για την επίτευξη αυτού του αριστοκρατικό εξετάσουμε με τη βαριά υφαντά, σιρίτια και επεκτάσεις μαλλιά, τότε αυτή είναι κατά μείζονα λόγο για την επιλογή καλών εθνοτικές προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
African American φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών
Υπάρχουν διάφορα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που διατυπώνονται για να αντιμετωπιστούν οι ειδικές ανάγκες των αφροαμερικάνων μαλλιών. Μερικά από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση τριχοφυΐας, τη βελτίωση της υφής των μαλλιών και παρέχουν ένα υγιές δέρμα της κεφαλής και της υγρασίας ισορροπίας, όλα τα απαραίτητα για όμορφα μαλλιά. Εδώ είναι μια λίστα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, που θα πρέπει να αναζητήσουν, να επιτευχθεί μεγάλη μαλλιά και να ενσωματώνει την μοντέρνα μαύρη hairstyles.
Επιλέγοντας Σαμπουάν: Το πρώτο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου κοτσίδες αναζητούν είναι να βρει σαμπουάν κατάλληλο για αφροαμερικάνων μαλλιά. Θα πρέπει ιδανικά να είναι σε θέση να καθαρίσει το απαλά τα μαλλιά σας, χωρίς τη χρήση των σκληρών θειικά άλατα, τα οποία μπορούν ταινία μαλλιά σας και να οδηγήσει σε ρήξη και ξηρότητα. Ελέγξτε το σαμπουάν by KeraCare, Προτάσεις και creme της Φύσης, που βοηθούν ενυδατώνουν και την αποκατάσταση ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι αυτά τα προϊόντα είναι σε θέση να τα μαλλιά detangle, το οποίο είναι ένα όφελος για όλες τις γυναίκες με χοντρή, δύσχρηστη μαλλιά.
Χρησιμοποιώντας ένα Conditioner: Σγουρά, ξηρά μαλλιά πρέπει να είναι ενυδατωμένο, ενυδατωμένο και ενυδατωμένο! Έτσι, αντί να χρησιμοποιούν ξήρανσης προϊόντα όπως μους για τα μαλλιά και τους ψεκασμούς, επιλέγουν moisturizers, άδεια σε βελτιωτικά και λοσιόν styling. Μπορείτε να επιλέξετε κλιματιστικών από τα εμπορικά σήματα όπως η οργανική Ρίζες Stimulator Replenshing Pack ή Aphogee οποία οι πρωτεΐνες που βοηθούν στην ενίσχυση των μαλλιών σας και την προστατεύει από ζημιά από δραστικές χημικές ουσίες.
Μαλλιά Έλαια Εθνικών Μαλλιά: Μαύρα μαλλιά πρέπει να είναι λαδωμένη τακτικά για την ομαλή και ήπια ανεξέλεγκτο ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δεντρολίβανο και καρύδα έλαια για ενυδάτωση και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αποφύγετε τη χρήση των πετρελαιοειδών ή πετρελαίου, καθώς αυτά παρέχουν μια ψευδαίσθηση της υγρασίας και στην πραγματικότητα έχει ως αποτέλεσμα να φράζει τον άξονα τρίχας και να αποτρέπουν την ανάπτυξη των μαλλιών.
Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία: Ένα καλό σύστημα περιποίησης μαλλιών δεν είναι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα κομμωτηρίου, αλλά και για τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για το styling. Σγουρά μαλλιά African American ανάγκες καλής ποιότητας βούρτσες και χτένες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ευρύ οδοντωτού χτένες ή ένα φυσικό βούρτσα για τα μαλλιά detangling.
African American Natural Hair Care Products: Τι πρέπει να αποφύγετε
Υπάρχουν ορισμένα συστατικά, είναι ότι θα πρέπει να αποφευχθεί στο αφροαμερικάνων προϊόν περιποίησης μαλλιών, που προτιμάτε. Χημικές ουσίες όπως η ισοπροπυλική αλκοόλη και Πολυαιθυλενογλυκόλη λωρίδα τα μαλλιά της φυσικής υγρασίας του, με αποτέλεσμα να στεγνώσει κατσαρός μαλλιά. Μια δραστική ουσία σε πολλές εθνικές προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι, Προπυλενογλυκόλη οποία επιδεινώνει όντως η πρωτεΐνη και κυτταρική δομή των αφροαμερικάνων μαλλιών. Ένα από τα αυστηρά μη-δεν συστατικά σε αφροαμερικάνων προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι η χρήση των νάτριο lauryl θειικό άλας που προκαλεί πραγματικά το δέρμα και το κρανίο ερεθισμό και ταινιών από την τρίχα από την υγρασία. Επίσης, αποφύγετε τον καρκίνο προκαλώντας τα νιτρικά άλατα, όπως διαιθανολαμίνη (DEA), Momoethnanolamine (ΜΕΑ) και τριαιθανολαμίνη (TEA) στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Έτσι, ας πούμε όχι σε ξηρά, κατεστραμμένα, σγουρά μαλλιά και να χρησιμοποιήσετε το σωστό μίγμα των αφροαμερικάνων προϊόντων περιποίησης μαλλιών για να κρατήσει πλεξούδες υγρό σας, afros μαλακό, το frizzies εξημέρωσε και τα dreadlocks και ανατροπές στη θέση του.