Bonsai Οδηγίες Φροντίδα Δέντρο

«Μπονσάι» είναι μια ιαπωνική λέξη για ένα μικροσκοπικό γλάστρες δέντρο. Στα κινέζικα είναι γνωστή ως «Penzai». Bonsai δημιουργία είναι μια εποχή παλιά τέχνη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η τεχνική που χρησιμοποιείται για να περάσει από γενιά σε γενιά. Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο το μυστικό αποκαλύφθηκε και τώρα ο καθένας μπορεί να κάνει πολύ δικό μπονσάι τους. Σε ποιο σκοπό; Λοιπόν, για κάθε λάτρη της φύσης, εκεί έξω, είναι του μια μεγάλη ιδέα να έχετε τις αγαπημένες δέντρα στο σπίτι σας. Αλλά αν, όπως εγώ, δεν έχετε πραγματικά το χώρο για να έχουν μια πλήρη μεγέθους δέντρο στο σπίτι σας (όπως είναι αυτονόητο), μπορείτε να miniaturize τα δέντρα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε το κέικ σας και να το φάτε πολύ.
Bonsai δημιουργία είναι μια προσεκτική τέχνη και μια ειδική επιστήμη για τη διαμόρφωση, το πότισμα, και μεταφύτευση του φυτού σε διάφορα δοχεία με ένα σύνολο τεχνική. Μπονσάι μπορούν να δημιουργηθούν από οποιοδήποτε ξύλο προήλθε φυτά ή τα φυτικά θάμνος που μπορεί να επεκταθούν. Το μέγεθος περιορίζεται με τη βοήθεια της κόμης και το κλάδεμα ρίζας. Όμως, αρκετά από αυτή. Δεν είστε εδώ για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα μπονσάι (το επόμενο άρθρο μπορεί να είναι σε αυτό, ανάμεσα σε σένα και σε μένα!), Είστε εδώ για μπονσάι οδηγίες μέριμνα των δένδρων. Οπότε ας αρχίσουμε!
Bonsai Tree Care Οδηγίες # 1? Plant Ψυχολογία: Οχι, δεν χρειάζεται να μελετήσει την ψυχολογία για αυτό. Απλά πρέπει να κατανοήσουν τις απαιτήσεις της εγκατάστασής σας. Όπως και τα ανθρώπινα όντα, τα φυτά έχουν περιβαλλοντικές απαιτήσεις πάρα πολύ. Οι απαιτήσεις αυτές αφορούν ειδικά τη φύση τους. Ως εκ τούτου, αν έχετε ένα μπονσάι από ένα τροπικό δέντρο, στη συνέχεια, τολμώ να πω ότι κάνει κρύο δεν θα δίκαιη πάρα πολύ καλά για αυτό. Έτσι, τα γυμνά υπόψη ότι το μέγεθος δεν μετράει, όλα τα δέντρα έχουν ανάγκες και οι ανάγκες αυτές πρέπει να τηρηθούν.
Bonsai Tree Care Οδηγίες # 2? Δίαιτα ελέγχου του: Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε μπονσάι συμπληρώματα βιταμινών σας; Τίποτα Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε νερό τα μπονσάι σωστά. Για κανονική μεγέθους μονάδες, πάνω ή κάτω από-πότισμα, κατά καιρούς, είναι εντάξει, τα φυτά έχουν την ικανότητα να εργαστούν γύρω από αυτό. Ωστόσο, αν έχετε επιλέξει ένα μπονσάι, πρέπει να ξέρετε ότι είναι λίγο ιδιότροποι για τη διατροφή τους. Μετά από όλα, θα πρέπει να μείνετε σε φόρμα, έτσι; Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη θεραπεία μπονσάι σας όπως Goldilocks, δεν είναι πάρα πολύ νερό και δεν είναι πολύ μικρότερη. Πρέπει να είναι ακριβώς σωστό!
Bonsai Tree Care Οδηγίες # 3? Εξωτερική πλάσμα: Φραγή σε λίγες κλιματικές προδιαγραφές, μπονσάι είναι εγγενώς εξωτερική πλάσματα. Ακριβώς επειδή είναι μικρό και πανέμορφο, δεν λάθος να είναι εγχώριες. Αγαπούν την ύπαιθρο και πραγματικά ευδοκιμούν σε καθαρό αέρα. Ωστόσο, δεν είναι τόσο τραχύς όπως μπορείτε να θέλουν να πιστεύουν, έτσι ώστε να επανέλθω στην μπονσάι οδηγίες φροντίδας # 1 να γνωρίζουν πώς να αποφασίσουν σε ποιο βαθμό μπορεί η μπονσάι μείνουν έξω.
Άλλα από αυτά τα 3 χρυσοί κανόνες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όπως όλα τα φυτά, φέρεστε μπονσάι σας σαν οικογένεια, όλα τα φυτά ευδοκιμούν όταν αντιμετωπίζεται ως ισότιμη. Οπότε περιστασιακή μουσική (σε μέτρια ένταση) και την ποιότητα συνομιλίες μπορεί να κάνει θαύματα για το μικροσκοπικό φυτό tot!
Αυτό είναι που υπογράφει! Ελπίζω να διασκεδάσετε με μπονσάι σας!