Γκαράζ Kits μόνωσης Πόρτα

Όταν πρόκειται για τα σπίτια της ενεργειακής απόδοσης, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι οι κλειστοί χώροι στάθμευσης αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος χωρίς μόνωση του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες σπιτιού δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μόνωσης γκαραζόπορτες ως ένα ουσιαστικό βήμα. Αν η πόρτα του γκαράζ, ειδικά μεταλλική πόρτα έχει μείνει χωρίς μόνωση, οι συνέπειες είναι ένα κρύο γκαράζ κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ζεστό κατάσταση τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πρόβλημα είναι αισθητή, σε περίπτωση που το γκαράζ είναι συνδεμένο με το σπίτι. Σίγουρα θα τον ιδρώτα όταν ξοδεύετε χρόνο στο διπλανό δωμάτιο μια καυτή ημέρα. Ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι η μόνωση της πόρτας του γκαράζ.
Μονωμένα γκαραζόπορτες τον έλεγχο της θερμοκρασίας του γκαράζ και την προστασία των οχημάτων από την έκθεση σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Γκαράζ κόστος μόνωσης πόρτα λιγότερο, αν γίνει κατά τη διάρκεια της κατασκευής του γκαράζ. Ωστόσο, η μόνωση των θυρών γκαράζ μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί αργότερα. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες, οι οποίες σχεδιασμό και την κατασκευή πλήρες σετ για μόνωση πόρτα του γκαράζ. Ας ρίξουμε μια ματιά στα έτοιμα συστήματα μόνωσης γκαράζ πόρτα που είναι διαθέσιμα στην αγορά.
Κιτ για Μόνωση πόρτας γκαράζ
Ο ιδανικός χρόνος για τη μόνωση πόρτα του γκαράζ είναι όταν αντικαθιστά την πόρτα μονάδα. Ενώ η αγορά κιτ μόνωση γκαράζ πόρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τη σχεδίαση πόρτα του γκαράζ και τα υλικά (πολυβινυλοχλωρίδιο, ξύλο ή μέταλλο) της πόρτας. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι το μέγεθος της πόρτας και την αντοχή της μόνωσης. Παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ελέγξετε για αγοράζοντας πακέτα μόνωση γκαράζ πόρτα:
Γκαράζ Πόρτα Μονωτικά Υλικά? Σε γενικές γραμμές, οι εξαρτήσεις μόνωση γκαράζ πόρτα που αποτελείται από αντανακλαστική φύλλα και τα πάνελ που μπορούν να πολυστερίνη ή υαλοβάμβακα. Σε περίπτωση ανακλαστική μόνωση φύλλο, η μονάδα αποτελείται από δύο στρώματα φύλλων αλουμινίου ή βινύλιο με επικάλυψη φύλλα γύρω από έναν πυρήνα μονωμένο υλικό. Αντίθετα, πολυστυρένιο ή fiberglass πάνελ αποτελούνται από πλαστικό επιστρώσεις και στις δύο πλευρές του ανοίγματος.
Ελέγξτε το R-Value? Ελέγξτε το R-αξία των πακέτων μόνωση γκαράζ πόρτα, τα οποία διατίθενται σε τρεις τύπους, δηλαδή, χαμηλό, μεσαίο και υψηλό. Η τιμή R αναφέρεται στην ποιότητα του υλικού σε σχέση με το ακίνητο για την καθυστέρηση μετάδοσης της θερμότητας. Εάν η Ε-value είναι υψηλό, αυτό δείχνει ότι υπάρχει υψηλή απόδοση μόνωσης. Με άλλα λόγια, η αποτελεσματικότητα του μονωμένου πόρτα του γκαράζ να διατηρηθούν οι θερμοκρασίες εντός του γκαράζ ευχάριστη περιοχή εξαρτάται από την τιμή R της μονάδας.
Διάρκεια των Γκαράζ Πόρτα μόνωσης? Εάν εγκαταστήσετε τα πακέτα για τη μόνωση πόρτα του γκαράζ σε πόρτες μεταλλικές, σίγουρα η αντοχή θα είναι υψηλότερη σε σύγκριση με εγκατάσταση σε ξύλινες πόρτες. Είναι οφείλεται στο γεγονός ότι οι ζημίες που πραγματοποιήθηκαν με τις μεταλλικές πόρτες είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τα ξύλινα μονάδες. Παρ 'όλα αυτά, η κατάλληλη συντήρηση των θυρών γκαράζ είναι πάντα απαραίτητη για την αύξηση της διάρκειας ζωής.
Για τη στερέωση της πόρτας κιτ μόνωση γκαράζ, μπορείτε να ανατρέξετε στις συμβουλές για τη μόνωση πόρτα του γκαράζ. Είναι εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση, τα περισσότερα από τα οποία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μια ώρα του χρόνου. Για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση, μπορείτε να εξετάζει το ενδεχόμενο μόνωσης στους τοίχους του γκαράζ, καθώς και. Με ένα σωστά μονωμένο πόρτες γκαράζ και τοίχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γκαράζ ως γενική βοηθητικοί χώροι για την αποθήκευση των πολύτιμων αγαθών και αντικειμένων.