Palm Trees - Είδη φοίνικες

Οι φοίνικες καλλιεργούνται σε μεγάλη κλίμακα, και να έχουν πολιτιστική και ιστορική σημασία. (Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν το υποκατάστημα της παλάμης, ένα σύμβολο της νίκης). Φοίνικες είναι πολύ χρήσιμες. Θα μας προσφέρει πολλά τρόφιμα και προϊόντα. Χρησιμοποιούνται επίσης για τον εξωραϊσμό σε μεγάλη κλίμακα, και μπορείτε να τα βρείτε στην πισίνα, χώρους αναψυχής ή πάρκα. Φοίνικες δεν χρειάζονται πολλή συντήρηση, και μπορεί να επιβιώσει επιβλαβή έντομα. Θα βρείτε φοίνικες στις τροπικές περιοχές, αλλά υπάρχουν μερικά δέντρα τα οποία μπορούν να επιζήσουν σε θερμοκρασίες από -20 βαθμούς πάρα πολύ. Τέτοια δέντρα φοινικών μπορούν να βρεθούν σε μέρη όπως η Ελβετία και τον Καναδά.Υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φοίνικα, και βρίσκονται κυρίως στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές.
Υπάρχουν δύο βασικά είδη φοίνικα. Καλούνται παλαμοειδή και pinnate. Αυτοί οι τύποι διαφέρουν κυρίως λόγω των φύλλων τους δομή. Τα φύλλα της παλαμοειδή τύπου μπορούν να συγκριθούν με το ανθρώπινο χέρι, και τα φύλλα του pinnate είναι σαν ένα φτερό. Οι άνθρωποι να επιλέξουν από τα διάφορα είδη των φοινίκων σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, και ανάλογα με παράγοντες όπως το ύψος και το κατάλληλο κλίμα. Τώρα, ας δούμε τα διάφορα είδη των φοινίκων που υπάγονται στις δύο αυτές κατηγορίες.
Palm Tree Τύπου 1 - παλαμοειδή? Αυστραλίας Fan Palm: επιστημονική του ονομασία είναι Livistona australis. Θα το βρείτε ως επί το πλείστον κατά μήκος των δρόμων, και αυξάνεται σε ένα ύψος περίπου 80 πόδια. ? Λάχανο Palm: επιστημονική του ονομασία είναι Sabal palmetto. Βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα. ? Silver Saw Palmetto Φοινικόδεντρα: επιστημονικό όνομά του είναι Acoelorrhaphe wrightii. Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες μέχρι 20 βαθμούς. Το ύψος του είναι μεταξύ 15-20 πόδια. ? Lady Φοινικόδεντρα: επιστημονική του ονομασία είναι Rhapis excelsa. Το ύψος του είναι περίπου 4-8 πόδια, και απαιτεί τη σκιά ή μερική φως του ήλιου. ? Πουέρτο Ρίκο Θατς Φοινικόδεντρα: επιστημονική του ονομασία είναι Coccothrinax alta. Χρειάζεται άμεσο ηλιακό φως, και αυξάνεται σε ένα ύψος περίπου 25 ποδιών. Μπορεί να αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι 30 βαθμούς. ? Palm Tree τύπου 2 - pinnate? Cane Palm: επιστημονική του ονομασία είναι Chrysalidocarpus lutescens. Μπορείτε να φυτέψετε επίσης στο σπίτι σας. ? Mountain Λάχανο Φοινικόδεντρα: επιστημονική του ονομασία είναι Prestoea οξυτενή var. Μοντάνα. Απαιτεί φιλτραρισμένο φως του ήλιου, και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες μέχρι 32 βαθμούς. Το ύψος του είναι μεταξύ 20-25 πόδια. ? Ημερομηνία Φοινικόδεντρα: επιστημονική του ονομασία είναι Φοίνιξ dactylifera. Μπορεί να αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι 18 βαθμούς, και έχει ύψος περίπου 50 πόδια. ? Είδαμε μερικά από τα παλαμοειδή and pinnate είδη φοίνικα. Τώρα, ας δούμε κάποια άλλα είδη φοίνικα. Μπορούν να διαιρεθούν σε βόρειο και νότιο είδη φοίνικα.
Βόρεια Τύποι φοινικόδεντρων
Μπορούν να επιβιώσουν τα πιο κρύα κλίματα, και βρίσκονται στις βόρειες περιοχές. ? Βελόνας Palm: επιστημονική του ονομασία είναι Rhapidophyllum hystrix, και βρίσκεται στη βόρεια περιοχή. Μπορεί να αντέχει σε θερμοκρασίες έως και -20 βαθμούς, όμως, με κάποια βλάβη. ? Νάνος Palmetto: Αυξάνεται μέχρι 6 πόδια και στις σκιερές περιοχές. ? Ανεμόμυλων Palm: Βρίσκεται στην Ελβετία, κοντά στη λίμνη της Λουκέρνης. ? Νότια Palm Tree τύποι? Καναρίων Νήσων Ημερομηνία Palm: Χρησιμοποιείται ευρέως για τον εξωραϊσμό και την επιστημονική ονομασία του είναι Phoenix canariensis. ? Ημερομηνία Palm: Χρησιμοποιείται για την παραγωγή των ημερομηνιών και βρίσκεται κυρίως στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια. ? Pygmy Ημερομηνία Palm: Είναι ένα φυτό εσωτερικού χώρου και θα μεγαλώνει μέχρι 5 μέτρα.? Μπαμπού φοίνικες, ταφ παλάμη κυρία και φοίνικες KENTIA είναι τα είδη των εσωτερικών φοίνικες.
Θα πρέπει να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για την καλλιέργεια φοίνικες. Πρώτον, οι εγκαταστάσεις τα ψηλά αυτά που μπορεί να φέρει την πλήρη φως του ήλιου, και στη συνέχεια η μικρότερου μεγέθους που χρειάζονται μερική φως του ήλιου. Φοίνικες δεν απαιτούν πολλή συντήρηση αλλά θα πρέπει να εξετάσει παράγοντες όπως όπως το είδος του εδάφους, το ηλιακό φως και το ύψος κατά τη φύτευσή τους. Θα πρέπει να επιλέξει τον τόπο ανάλογα με το αναμενόμενο ύψος των δέντρων ως μερικά από τα φοινικόδεντρα μπορεί να αυξηθεί πάρα πολύ ψηλά. Φροντίδα για τους φοίνικες δεν είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Λόγω της αστικοποίησης και της αποψίλωσης των δασών, οι φοίνικες που περιλαμβάνονται στο απειλούμενων φυτικών ειδών. Θα πρέπει να λάβουμε όλες τις προσπάθειες για να τους σώσει και να διατηρήσει αυτό το όμορφο δώρο της φύσης - φοίνικες.