Πώς να οικοδομήσουμε ένα Roof Βεράντα

Οροφή βεράντα μπορεί να είναι μια προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με την παροχή προστασίας, μπορούν επίσης να βελτιώσουν την εμφάνιση του σπιτιού σας. Ενώ η οικοδόμηση ενός στέγη βεράντα, βεβαιωθείτε ότι το υλικό της οροφής βεράντα και τζελ για το χρώμα του και με την εμφάνιση του σπιτιού. Πριν να οικοδομήσουμε μια στέγη βεράντα, πρέπει να ξέρετε πώς να οικοδομήσουμε μια βεράντα. Βεράντα προσθέτει πολλά στην ζώνη άνεσης μας.
Πώς να οικοδομήσουμε ένα Roof Βεράντα
Τα υλικά που θα απαιτηθεί για την οικοδόμηση μιας στέγη βεράντα είναι σχέδιο, ξυλεία, υλικά στέγης, το σκυρόδεμα και τα νύχια.
Πριν να οικοδομήσουμε ένα μέρος, ελέγξτε αν η προσθήκη αυτή θα ταιριάζει το σπίτι σας και σκεφτείτε αν μπορεί να κάνει μια χρήσιμη προσθήκη στο σπίτι σας. Αν υπάρχουν κάποια αδύναμα σημεία στο σπίτι σας, τότε δεν είναι καλή ιδέα να οικοδομήσουμε μια στέγη βεράντα. Επίσης, αυτά τα σημεία θα καταστήσει τη διαδικασία της οικοδόμησης δύσκολη. Ως εκ τούτου, σιγουρευτείτε ότι το σπίτι σας είναι αρκετά ισχυρή για να φέρει το βάρος της βεράντας. Πριν ξεκινήσετε την ίδια τη διαδικασία της οικοδόμησης μιας στέγη βεράντα, αν υπάρχουν εμπόδια όπως ένα κρέμεται σκέλος δέντρο, τηλεφωνικούς θαλάμους ή τις γραμμές μεταφοράς ενέργειας, τότε θα πρέπει να αφαιρεθεί.
Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να σύρει ένα σχεδιάγραμμα. Είναι, πρέπει να κάνει ένα σχέδιο προτού να αρχίσετε με την πραγματική διαδικασία της οικοδόμησης της βεράντας όπως θα μπορούσε να απλοποιήσει το έργο. Μια θάλασσα από τα προβλήματα μπορεί να προκύψουν εάν το σχέδιο δεν έχει γίνει. Ως εκ τούτου, είναι ένα πρέπει να έχει συνοπτικό σχέδιο της. Μπορείτε να αναφέρεται είτε ενός αρχιτέκτονα ή απλού επαγγελματία για την εκταμίευση της σχέδιο. Υπάρχουν δωρεάν λογισμικά διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορεί να σας βοηθήσει με τον ίδιο. Εάν σχεδιάζετε να τρέχει εξουσία to βεράντα σας, τότε βεβαιωθείτε ότι το προσχέδιο, εξάγονται τα ηλεκτρικές εξόδους. Το πρόπυλο πρέπει να ταιριάζει με την οροφή σε πίσσα και το σχήμα.
Ελέγξτε αν το επίπεδο της βεράντας είναι ακόμη. Αν δεν είναι στο επίπεδο και θέλετε να το αυξήσει, τότε πρέπει να τον αυξήσουμε και να καλύψει τα κενά με το σκυρόδεμα. Εάν η βεράντα που θα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσουμε θα είναι σε μια πλάκα σκυροδέματος που δεν ισοπέδωσε, τότε θα πρέπει να αποζημιώσει γι 'αυτό με το χειρισμό του μήκους των πόλων στήριξης.
Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε όλα τα μηνύματα υποστήριξης που μπορεί να είναι στρογγυλή ή τετράγωνο σχήμα. Οι θέσεις αυτές θα κρατήσει ψηλά την οροφή. Εάν η βεράντα είναι το έθεσε κατάστρωμα, τότε οι θέσεις που θα πρέπει να τοποθετείται πάνω από θέσεις στήριξης που θα κάνει τη στέγη υποστηρίζει επεκτάσεις στο κάτω υποστηρίζει κατάστρωμα. Ο αριθμός των θέσεων οροφής θα πρέπει να είναι ίδια με εκείνη του υποστηρίζει καταστρώματος. Ασφαλίστε τις θέσεις στο κατάστρωμα, με τη βοήθεια του στηρίζων υλικών. Αγοράστε το κατάλληλο μέγεθος του βύσματος μετά το οποίο είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε κατάστημα ξυλείας. Οι θέσεις θα πρέπει να υποστηρίζεται κάθετα βαρίδι.
Τώρα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το άνω επίπεδο. Συνδέστε το άνω επίπεδο με τις θέσεις που με τη σειρά τους θα αποτελέσουν ένα πλαίσιο όπως το σχήμα. Στη συνέχεια, συνδέστε τα δοκάρια σε αυτό το σχήμα κουτιού. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για τη διπλή επίστρωση επάνω πλάκα. Σιγουρευτείτε ότι όλες οι πινακίδες καθαριστεί επιμελώς και έχουν τριφτεί καλά. Το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να τοποθετούνται σωστά στις θέσεις. Ένωση και τις αρθρώσεις πρέπει να είναι πάνω από τις θέσεις στήριξης και θα πρέπει να ασφαλίζονται με βίδες υστέρηση.
Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε τα δοκάρια. Όπως αυτή συντάχθηκε στο σχέδιο, με τις θέσεις του δοκούς. Αφού έχετε επισημάνει τα σημεία, κόψτε το δοκό. Αν γίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χώρο για την προεξοχή. Για τη διασφάλιση της δοκάρια, χρήση μεταλλικούς συνδέσμους.
Τώρα, κάλυψη της στέγης με ένα κόντρα πλακέ. Ολόκληρη η οροφή μαζί με το "κολλάει" πάνω από την περιοχή θα πρέπει να καλύπτεται από το κόντρα πλακέ. Το τελευταίο και το τελικό βήμα είναι να βότσαλα την οροφή. Μετά την εγκατάσταση του έρπητα ζωστήρα, ούτως ώστε να το καθαρίσετε επίσης. Διαβάστε αυτό για να μάθετε περισσότερα για το πώς να καθαρίσετε βότσαλα στεγών.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να οικοδομήσουμε μια στέγη βεράντα. Για να προσθέσετε περισσότερα στη βεράντα, μπορείτε επίσης σχέδιο για την οικοδόμηση μιας ταλάντευση μερών. This στέγες μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον παράγοντα προστασίας για το σπίτι σας και, επίσης, στα μέλη της οικογένειάς σας.