Πώς να αφαιρέσει Κόλλα Carpet

Χαλιά προσθέσει σίγουρα μια έμφαση στην διακόσμηση του σπιτιού. Χαλιά είναι πολύ μοντέρνα και διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων, καθώς και. Όταν είναι αναγκαίο να εξαλειφθούν τα χαλιά, ιδιαίτερα τον κολλητό χαλιά, τη σκηνή πίσω από το χαλί δεν είναι τόσο όμορφη. Εάν τα χαλιά κολλημένα στο πάτωμα ή το σκυρόδεμα, παίρνουν πραγματικά πολύ πεισματάρης κατά καιρούς. Υπάρχουν πολλές κόλλα άρση των τεχνικών και των διαλυτών διατίθεται στα καταστήματα εγχώριας βελτίωσης που μπορεί να κάνει την αφαίρεση κόλλας χαλί, μια σχετικά εύκολη δουλειά. Το βασικό πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι πώς να αφαιρέσει χαλί πολύ προσεκτικά από το πάτωμα, το οποίο θα αφήσει το ελάχιστο περιθώριο για τα υπολείμματα κόλλας. Εάν είστε ακόμα συγκεχυμένη, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, όπως είμαι εδώ με το εύκολο οδηγό για το πώς να αφαιρέσει κόλλα χαλί, με τον τρόπο DIY.
Πώς να αφαιρέσει Carpet κόλλας από σκυρόδεμα;? Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά, προκειμένου να δημιουργηθεί χημική ζώνη ασφαλείας στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε το κενό για να καθαρίσετε το δάπεδο με τη βοήθεια απλών κατάσχεσης δαπέδου της. Διαβάστε όλες τις οδηγίες από την χημική μπουκάλι για να πάρετε μια ιδέα για την αναλογία ανάμειξης που απαιτείται για την αφαίρεση κόλλας χαλί.
Υλικά που απαιτείται για την άρση Carpet κόλλας? Ξηρές ή υγρές κενό? Ληστής γάντια? Αναπνευστήρα για την αποφυγή αναθυμιάσεις? Έναν κουβά (5 γαλόνια)? Αντλίας ψεκασμού? Όροφος stripper κόλλα? Ξύστρα όροφος? Πετσέτα και μια σφουγγαρίστρα? Διαδικασίας κατάργησης Carpet κόλλας? Μετά τον καθαρισμό το δάπεδο με το κενό, χρησιμοποιήστε τον ψεκαστήρα αντλία για να εφαρμόσει τις stripper κόλλα πάτωμα. Συμπληρώστε την κόλλα όροφο λύση stripper στο ψεκαστήρα αντλία (διαβάσετε τις οδηγίες για να το πράξουν) και στη συνέχεια ρίξτε το διάλυμα στο πάτωμα. ? Ακολουθήστε όλες τις κατευθύνσεις και τις προθεσμίες που απαιτούνται για το χρόνο παραμονής του διαλύματος για την κόλλα χαλί. Μετά από αυτό αρχίζουν με το κόλλα απόξεση διαδικασία. ? Ξεκινήστε με την κόλλα διάλυσης διαδικασία χρησιμοποιώντας την ξύστρα πάτωμα. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε σταθερή και ευθεία κινήσεις του scrapper πάτωμα. Σύντομα θα δείτε τα στελέχη της κόλλας στο τέλος της την ξύστρα πάτωμα. ? Επαναλάβετε τη διαδικασία για την απομάκρυνση της κόλλας τάπητα μέχρι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά τη διαδικασία αφαίρεσης κόλλα τελειώσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε σφουγγαρίστρα τον καθαρισμό του δαπέδου με καθαρό νερό. Και πάλι ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία άρσης κόλλα χαλί από το πάτωμα χρησιμοποιώντας το κενό.
Συμβουλές για την Κατάργηση Carpet κόλλας? Ενώ αφαίρεση κόλλας χαλί, βεβαιωθείτε ότι είναι εξοπλισμένα με όλες τους φρουρούς ασφαλείας που απαιτούνται κατά την εργασία με χημικές ουσίες. Γυαλιά ασφαλείας και γάντια στο χέρι πρέπει να χρησιμοποιηθεί. ? Κάποιος μπορεί επίσης να σκεφτούμε για την άρση κόλλα χαλί με τη χρήση βίας το νερό περίπου 120 psi ή απορρυπαντικό, το βραστό νερό, το οινόπνευμα και τέτοια πράγματα. Υλικό που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση κόλλας ταπήτων ποικίλουν ανάλογα με το πάχος της κόλλας. ? Υπάρχουν διάφορα μη τοξικά χημικά προϊόντα που διατίθενται για την αφαίρεση κόλλας χαλί, που κάνουν το καθήκον φιλικές προς το περιβάλλον επίσης. ? Πριν να καταργήσετε την κόλλα χαλί, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα από το χαλί από το πάτωμα ή το σκυρόδεμα με τη βοήθεια του ξύστρα πάτωμα. ? Χρησιμοποιήστε το καλύτερο από τα αποσβεστικά κόλλα για να αφαιρέσετε κόλλα χαλί. Αυτές είναι συνήθως με βάση διαλύτες και κάποια από αυτά είναι πολύ εύφλεκτα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα μέτρα ασφάλειας ή να στραφούν σε άλλες τακτικές κόλλα άρση τεχνικών. ? Αυτό ήταν όλο για το πώς να αφαιρέσει κόλλα χαλί από σκυρόδεμα. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες κατάλληλη μέθοδος για την αφαίρεση κόλλας χαλί αποδόσεων τα καλύτερα αποτελέσματα.